Προς το περιεχόμενο

Fake μνμ απο gov?

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτό το μνμ μπορεί να είναι αληθινό ή πρόκειται για ύποπτο μνμ για να συνδέεται κάνεις κ να του υποκλέπτουν τους κωδικούς του taxis? Εσείς το λάβατε;

31C0AB9C-5E4F-4340-B6FB-42F980159F09.jpeg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 λεπτά πριν, zoranb είπε

Είναι δυνατόν σε Sonoma να τρέχουν τόσο παλιοί browsers?

Είσαι κανένας διάσημος μήπως ή κάποιο σπουδαίο και γνωστό πρόσωπο που γνωρίζουν όλοι τι έχεις? άλλη φορά να μυρίζουμε τα νύχια μας. Αλλά καλά να πάθω που κάθομαι και ασχολούμαι με θέματα του zoranb

• Thanks 2
  • Haha 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην το παίρνεις προσωπικά, δεν στη λέω… απεναντίας σε ευχαριστώ που βρηκες το χρόνο να απαντήσεις, όμως πόσοι εδώ μέσα να χρησιμοποιούν τόσο παλιούς browsers?

Εγώ πάντως ρώτησα εάν μπορεί να είναι spam μνμ αυτό… κ εάν έχει λάβει κανείς κάτι αντίστοιχο.

Επεξ/σία από zoranb

On 15/05/2024 at 15:14, zoranb said:

Αυτό το μνμ μπορεί να είναι αληθινό ή πρόκειται για ύποπτο μνμ για να συνδέεται κάνεις κ να του υποκλέπτουν τους κωδικούς του taxis? Εσείς το λάβατε;

31C0AB9C-5E4F-4340-B6FB-42F980159F09.jpeg

Να συνδέεται που;; Δεν έχει κανένα link το μνμ....

On 18/05/2024 at 14:39, .:Cabal:. said:

Τυχαία λέω εγώ τώρα, γιατί αναφέρθηκες στο Sonoma, μήπως προσπαθείς να μπεις με Safari εν τέλη;

Όχι με Chrome μπαίνω... Version 124.0.6367.208

• 5 μήνες μετά...

Πριν λίγο έλαβα στο άκυρο αυτό το sms:

462559332_977333140822470_4818125358785520726_n.jpg.b844ef7d85c017dd6f1ca3e47a6bfe9a.jpg

Εννοείται δεν το πάτησα και το έσβησα για να μην πατηθεί το λινκ κατά λάθος (μου έχει συμβεί άλλη φορά ενώ περιεργαζόμουν την κατάσταση)

Ξέρει κανείς τι παίζει? Το χειρότερο που μπορώ να φανταστώ είναι να πρόκειται για ιό που θα μολύνει το κινητό απλά με το πάτημα. Άμα έχει μια φόρμα για να συμπληρώσεις στοιχεία τότε έχεις πιο πολύ χρόνο να σκεφτείς και να προλάβεις να καταλάβεις ότι κάτι δεν πάει καλά.

Το νούμερο του αποστολέα δεν φαινόταν με τίποτα, απλά έγραφε gov. Άλλη μια υπενθύμιση ότι οι απάτες γίνονται με την ανοχή/συνεργασία των παρόχων

Το έλαβα και εγώ, σχεδόν ίδια ώρα εχτές.... Εννοείτε, διαγραφή κατευθείαν.

16 hours ago, cthulhucarbide said:

Το νούμερο του αποστολέα δεν φαινόταν με τίποτα, απλά έγραφε gov. Άλλη μια υπενθύμιση ότι οι απάτες γίνονται με την ανοχή/συνεργασία των παρόχων

Δεν είναι απαραίτητο. Αρκεί να ξέρεις να "φτιάξεις" το SMS PDU. Το πρωτόκολο επιτρέπει σαν sender να βάλεις ότι θες. Ακόμα και ένα άλλο γνωστό σου νούμερο...

Παλαιότερα είχα φτιάξει ένα πρόγραμμα για να στέλνω SMS απο το  κινητο, μέσω υπολογιστή μου με χρήση IrDA (επειδή το Siemens S25 είχε έναν απαράδεκτο τρόπο να γράφεις SMS) έκανα πλάκα με τον πατέρα μου και του έστελνα SMS που σαν αποστολέα είχαν το κινητό του... 

Βέβαια, δεν ξέω σήμερα, αν οι πάροχοι το ελέγχουν ή αν το πρωτόκολο έχει αλλάξει, αλλά απο ότι βλέπω, μάλλον όχι... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...