zoranb Δημοσ. 15 Μαϊου Share Δημοσ. 15 Μαϊου Αυτό το μνμ μπορεί να είναι αληθινό ή πρόκειται για ύποπτο μνμ για να συνδέεται κάνεις κ να του υποκλέπτουν τους κωδικούς του taxis? Εσείς το λάβατε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 15 Μαϊου Share Δημοσ. 15 Μαϊου Εν τω μεταξύ ο chrome είναι ήδη στο 124 και ο ff στο 126. Με πόσο παλιό browser μπαίνεις? με internet explorer μήπως? 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 15 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαϊου Είναι δυνατόν σε Sonoma να τρέχουν τόσο παλιοί browsers? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 15 Μαϊου Share Δημοσ. 15 Μαϊου 3 λεπτά πριν, zoranb είπε Είναι δυνατόν σε Sonoma να τρέχουν τόσο παλιοί browsers? Είσαι κανένας διάσημος μήπως ή κάποιο σπουδαίο και γνωστό πρόσωπο που γνωρίζουν όλοι τι έχεις? άλλη φορά να μυρίζουμε τα νύχια μας. Αλλά καλά να πάθω που κάθομαι και ασχολούμαι με θέματα του zoranb 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 15 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαϊου (επεξεργασμένο) Μην το παίρνεις προσωπικά, δεν στη λέω… απεναντίας σε ευχαριστώ που βρηκες το χρόνο να απαντήσεις, όμως πόσοι εδώ μέσα να χρησιμοποιούν τόσο παλιούς browsers? Εγώ πάντως ρώτησα εάν μπορεί να είναι spam μνμ αυτό… κ εάν έχει λάβει κανείς κάτι αντίστοιχο. Επεξ/σία 15 Μαϊου από zoranb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.:Cabal:. Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου Τυχαία λέω εγώ τώρα, γιατί αναφέρθηκες στο Sonoma, μήπως προσπαθείς να μπεις με Safari εν τέλη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου On 15/05/2024 at 15:14, zoranb said: Αυτό το μνμ μπορεί να είναι αληθινό ή πρόκειται για ύποπτο μνμ για να συνδέεται κάνεις κ να του υποκλέπτουν τους κωδικούς του taxis? Εσείς το λάβατε; Να συνδέεται που;; Δεν έχει κανένα link το μνμ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 20 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαϊου εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 20 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαϊου On 18/05/2024 at 14:39, .:Cabal:. said: Τυχαία λέω εγώ τώρα, γιατί αναφέρθηκες στο Sonoma, μήπως προσπαθείς να μπεις με Safari εν τέλη; Όχι με Chrome μπαίνω... Version 124.0.6367.208 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Πριν λίγο έλαβα στο άκυρο αυτό το sms: Εννοείται δεν το πάτησα και το έσβησα για να μην πατηθεί το λινκ κατά λάθος (μου έχει συμβεί άλλη φορά ενώ περιεργαζόμουν την κατάσταση) Ξέρει κανείς τι παίζει? Το χειρότερο που μπορώ να φανταστώ είναι να πρόκειται για ιό που θα μολύνει το κινητό απλά με το πάτημα. Άμα έχει μια φόρμα για να συμπληρώσεις στοιχεία τότε έχεις πιο πολύ χρόνο να σκεφτείς και να προλάβεις να καταλάβεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Το νούμερο του αποστολέα δεν φαινόταν με τίποτα, απλά έγραφε gov. Άλλη μια υπενθύμιση ότι οι απάτες γίνονται με την ανοχή/συνεργασία των παρόχων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Πούσαι Νabuko να βοηθήσεις? #cthulhucarbide μήπως μπαίνεις με Netscape Navigator? Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου από zoranb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nkarama Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Το έλαβα και εγώ, σχεδόν ίδια ώρα εχτές.... Εννοείτε, διαγραφή κατευθείαν. 16 hours ago, cthulhucarbide said: Το νούμερο του αποστολέα δεν φαινόταν με τίποτα, απλά έγραφε gov. Άλλη μια υπενθύμιση ότι οι απάτες γίνονται με την ανοχή/συνεργασία των παρόχων Δεν είναι απαραίτητο. Αρκεί να ξέρεις να "φτιάξεις" το SMS PDU. Το πρωτόκολο επιτρέπει σαν sender να βάλεις ότι θες. Ακόμα και ένα άλλο γνωστό σου νούμερο... Παλαιότερα είχα φτιάξει ένα πρόγραμμα για να στέλνω SMS απο το κινητο, μέσω υπολογιστή μου με χρήση IrDA (επειδή το Siemens S25 είχε έναν απαράδεκτο τρόπο να γράφεις SMS) έκανα πλάκα με τον πατέρα μου και του έστελνα SMS που σαν αποστολέα είχαν το κινητό του... Βέβαια, δεν ξέω σήμερα, αν οι πάροχοι το ελέγχουν ή αν το πρωτόκολο έχει αλλάξει, αλλά απο ότι βλέπω, μάλλον όχι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 10 ώρες πριν, zoranb είπε #cthulhucarbide μήπως μπαίνεις με Netscape Navigator? Που να μπαίνω? Απλά μου ήρθε ένα sms στο κινητό. Αλλά όχι, ούτε καν το ξέρω αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα