Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας φιλες και φίλοι του ΙΣΟΜΝΙΑ

Προχτες ξεκινησε η ψηφοφορια στις φωτογραφιες καθε διαγωνιζομενου που ελαβε μερος για τον καλλιτερο κηπο και μπαλκονι που ανηκει στον Δημο Αθηναιων.

Εχω παρει μερος και εγω και πιστευω να μπορεσω να κερδισω  κατι χρησιμο για τον κοπο που εκανα εδω και 5 ετη στον ακαλυπτο της πολυκατοικιας μου,ως ΑΜΕΑ και μη εχοντας πολλους τροπους ενασχολησης λογω σοβαρων προβληματων υγειας μου.

Αγαπω την Φυση  και ηδη εχω καταφερει να εχω σχεδον εκπροσωπο καθε ειδους φυτου που υπαρχει στην Φυση απο υδροβια και σαρκοβορα μεχρι τροπικα και ερημου φυτά

Ισως εχω την ψηλοτερη καρποφορα μπανανια στον Νεο Κοσμο που μένω (υψος 7 μέτρα) και ασχολουμαι με ειδη προς εξαφανιση απο την εποχη των δεινοσαυρων (Gingo Biloba)

Γιαυτο θα σας παρακαλουσα εαν θελετε να πατησετε το κατωθι λινκ της σελιδας του διαγωνισμου που εχω λαβει μερος

και να πατησετε επανω αριστερα την καρδουλα δηλωνοντας οτι σας αρεσει η δικη μου προσπαθεια

ΘΑ βαλω και τις φωτογραφιες που εστειλα για να παρω μερος στον διαγωνισμο για να δειτε οτι σοβαρολογω οτι εχω φτιαξει ζουγκλες μεσα στον κλεινο αστυ της Αθήνας

Σας ευχαριστω εκ των προτέρων

Ενας συνταξιουχος αναπηρικης συνταξης απο τα 52 του.

ΤΟ ΛΙΝΚ:

https://www.organizationearth.org/prasinizoume-to-grizo?pgid=lw1xalml-0fe71294-984a-49fc-805c-7bced594fee6

ΟΙ ΦΩΤΟ

εικόνα_Viber_2024-05-09_10-25-46-042.jpg

εικόνα_Viber_2024-05-09_10-25-45-958.jpg

εικόνα_Viber_2024-05-09_10-25-45-838.jpg

ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΚΗΠΟΥ.jpg

• Like 4
  • Thanks 1
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Ψηφοφορία καλύτερου πράσινου κήπου στον Δήμο Αθηναίων
Δημοσ.

Ευχαριστώ όλες και όλους σας για τις ψηφο σας.

Σας βαζω μια σημερινή φωτογραφία καθως καθημερινά ανανεωνω την συλλογη φυτων,βελτιωνοντας τις συνθήκες τους

Προχτες βγηκε η νέα αποφαση ΚΕΠΑ αναπηριας μου με γενικο συνολο το ποσοστο 89% απο 80 που ειχα.

Σημαινει οτι καποια φυτα δεν θα τα προλαβω να τα δω μεγαλωμενα

Και παλι σας ευχαριστω και πάμε για 10.000 ψηφους!!!

_Viber_2024-05-19_12-30-06-001.jpg.38b31fee5bead76b26bc206065a227d9.jpg

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...