LLLEFTERIS Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου Για μενα πλεον δεν αξιζουν τα 350 για καρτα με μονο 8GB και μην διαβαζω τα 3 χρονια εγγυηση γιατι μολις ειδα οτι και η MSi 4060 Ti 16GB που εχω 3 χρονια δινει η εταιρια. 4060 Ti 16GB αγοραζεις με 450 που οκ δεν θα τραβηξει και τα 16GB αλλα δεν θα κλαταρει στα 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotaras76 Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου 1 ώρα πριν, HatTrick είπε εχω τον ryzen 5700x. Kαι σε μενα ο επεξεργαστης δεν εχει θεμα.Ολη τη μηνμη την τρωει στην καρτα γραφικων Επειδή έχω τον ίδιο cpu (και δεν σκοπεύω να τον αλλάξω για χρόνια) με ενδιαφέρει να μου πεις πόσο άνετος είναι με την 4070 ώστε να το λάβω υπόψη για μελλοντική αναβάθμιση gpu (έχω την rx 6700 10 gb) και παίζω σε 2Κ. Την πάει μπάλα σε όλα τα παιχνίδια; Σου δίνει την αίσθηση ότι σηκώνει ακόμα καλύτερη gpu ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 20 Μαϊου Share Δημοσ. 20 Μαϊου 6 ώρες πριν, HatTrick είπε εχω τον ryzen 5700x. Kαι σε μενα ο επεξεργαστης δεν εχει θεμα.Ολη τη μηνμη την τρωει στην καρτα γραφικων Τότε κάποιο θέμα έχεις ψάξτο, με τον 7700 πετάει το παιχνίδι, μάλιστα έφτιαξα ολόκληρο pc για το συγκεκριμένο παιχνίδι γιατί στο ps 5 τα γραφικά είναι πολύ κατώτερα της 4060. Η αγορά της κάρτας στα 350 οκ δεν αξίζει αλλά για εμάς που την έχουμε αξίζει και παίζει μια χαρά όλα σχεδόν τα 2Κ games. ΟΣΟΙ μπορούν ας πάρουν 4090 εννοείται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HatTrick Δημοσ. 20 Μαϊου Share Δημοσ. 20 Μαϊου 11 ώρες πριν, fotaras76 είπε Επειδή έχω τον ίδιο cpu (και δεν σκοπεύω να τον αλλάξω για χρόνια) με ενδιαφέρει να μου πεις πόσο άνετος είναι με την 4070 ώστε να το λάβω υπόψη για μελλοντική αναβάθμιση gpu (έχω την rx 6700 10 gb) και παίζω σε 2Κ. Την πάει μπάλα σε όλα τα παιχνίδια; Σου δίνει την αίσθηση ότι σηκώνει ακόμα καλύτερη gpu ; Δεν εχω δει τον επεξεργαστη να τερματιζει σε utilization σε κανενα παιχνίδι και σε καμία εφαρμογη.Εχω τρεξει stream 1080p και ταυτόχρονα επαιζα pubg σε 2κ και εν υπήρξε κανενα πρόβλημα,εχω κάνει timelapse με χιλιάδες φωτογραφίες και το εβγαλε σε πολύ λίγο χρόνο.Γενικώς είμαι πολύ ικανοποιημ΄νεος,και απο την κάρτα και απο τον επεξεργαστή. Να αναφέρω ότι αυτή την συμπεριφορά που περιγράφω πιο πάνω την έχει η κάρτα μόνο στο pubg 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα