Boubis1411 Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου 5 λεπτά πριν, charllestone είπε Χαχαχα αντε καλα μη σου χαλαω το όνειρο φιλτατε, πηρες καρταρα εγινε lol Μέχρι κ η 3060 ειναι καλύτερη απο την 4060, αφήστε τις μιζέριες με τις καταναλώσεις, μιλάμε για απόσβεση 5 ευρω τον χρόνο, ας είμαστε σοβαροί, σας πουλάνε τσιπακια απο laptop κ νομίζετε οτι κανατε καλη αγορά Μα δεν παίζει ρόλο τι πήρα εγώ, τι συμφέρει κοιτάμε εδώ γενικά. Για 5% να καίω τα διπλά δεν υπάρχει λόγος. Και μη ξεχνάς τα μικρά τροφοδοτικά που υπάρχουν σε πολλούς χρήστες. Εξάλλου εγώ θα την αλλάξω την κάρτα μόλις βγει η σειρά 5 θα πέσουν οι τιμές κατά πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου Νομίζω ότι καλή προσφορά θα ήταν στα 300 ίσως και λίγο πιο κάτω. 350 για κάρτα τετραετίας δεν είναι ευκαιρία. Δυστυχώς για πραγματικά καλές κάρτες πας από 500 και πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου 11 hours ago, Boubis1411 said: https://technical.city/en/video/GeForce-RTX-3060-Ti-vs-GeForce-RTX-4060 Μας δουλεύεις μάλλον ε; να κάψω τόσο ρεύμα για +5-6%;;; για εμένα δεν αξίζει. Για τσεκ εδώ Είναι καλύτερη αλλά δεν αξίζει εφόσον υπάρχει στην αγορά η 4060. Για κάποιον που δεν τον νοιάζει το ρεύμα ναι Οκ ας την πάρει. Ο Παίζει να κερδίσεις και 2€ στο ρεύμα στο λογαριασμό (και πάρα πολύ λέω). Σκέψου απλά ότι 80watt είναι μια παλιά λάμπα. Είναι αστείο το ποσο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantin77 Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου Κάθε 10 ώρες παιχνιδιού είναι 0,20 ευρώ παραπάνω στο λογαριασμό υπολογίζω. Ο καθένας υπολογίζει και πράττει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HatTrick Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου Απο εμενα ειναι οχι. δινεις πενηνταρικακι και παιρνεις λιγοτερη καταναλωση,νεότερη τεχνολογια για να μην μιλησω για την rx6600x που κανει ενα κατοσταρικο λιγότερο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου 2 ώρες πριν, filip123go είπε Ο Παίζει να κερδίσεις και 2€ στο ρεύμα στο λογαριασμό (και πάρα πολύ λέω). Σκέψου απλά ότι 80watt είναι μια παλιά λάμπα. Είναι αστείο το ποσο. Αν παίζεις 10 ώρες την ημέρα γλυτώνεις 1000w, αν το κάνεις Χ30 ημέρες μιλάμε για 3kw.... Μιλάμε για σοβαρό ποσό το οποίο το γλυτώνεις με την νεα τεχνολογία και απλά χάνεις 5-10% σε επιδόσεις! Κάτι κάνεις λάθος νομίζω φίλε. 2 ώρες πριν, Konstantin77 είπε Κάθε 10 ώρες παιχνιδιού είναι 0,20 ευρώ παραπάνω στο λογαριασμό υπολογίζω. Ο καθένας υπολογίζει και πράττει.. Οχι δεν είναι τόσο, 100watt 10 ώρες κάνε καί θα βγάλεις το σωστό αποτέλεσμα. Κάνε επί 30 ημέρες... Βγάζει 3kw. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, Boubis1411 said: Αν παίζεις 10 ώρες την ημέρα γλυτώνεις 1000w, αν το κάνεις Χ30 ημέρες μιλάμε για 3kw.... Μιλάμε για σοβαρό ποσό το οποίο το γλυτώνεις με την νεα τεχνολογία και απλά χάνεις 5-10% σε επιδόσεις! Κάτι κάνεις λάθος νομίζω φίλε. Ναι, γιατί ως γνωστόν οι GPUs λειτουργούν σαν τα αερόθερμα, και όσο τις έχεις στη πρίζα, καίνε σταθερά το max της απόδοσης τους ....... 2 hours ago, Konstantin77 said: Κάθε 10 ώρες παιχνιδιού είναι 0,20 ευρώ παραπάνω στο λογαριασμό υπολογίζω. Ο καθένας υπολογίζει και πράττει.. Αυτό, 2-3 ευρώ παραπάνω max τον μήνα. Επεξ/σία 16 Μαϊου από filip123go 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου 16 λεπτά πριν, filip123go είπε Ναι, γιατί ως γνωστόν οι GPUs λειτουργούν σαν τα αερόθερμα, και όσο τις έχεις στη πρίζα, καίνε σταθερά το max της απόδοσης τους ....... Αυτό, 2-3 ευρώ παραπάνω max τον μήνα. Αν παίζεις στα φουλ τόσο θα κάψει, για παιχνίδι μιλάμε όχι αν κάθεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantin77 Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου Τα ίδια λέμε όλοι, απλά υπολογίστε ότι μαζί με φόρους και κλπ κλπ, ΤΩΡΑ η KWh έχει 0,20 ευρώ. 10 ώρες παιχνιδιού είναι λοιπόν 0,20 ευρώ. Έχει πάει και 0,80 ευρώ όμως (με φόρους και δήμο και ΕΡΤ κλπ). Αν παίζεις 10 ώρες τη μέρα, οκ μην την πάρεις είναι 6 ευρώ το μήνα. Αν παίζεις 10 ώρες το μήνα, δε θα καταλάβεις διαφορά στο λογαριασμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charllestone Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου (επεξεργασμένο) Ρε παιδες έλεος πραγματικά τι κάνετε? Οταν μια καρτα οπως η 3060ti λεει οτι ειναι 200w tdp, αυτο ειναι το μαξ σε συγκεκριμένες καταστάσεις μεσα σε ενα game, οταν θα τρώει ζόρια. Οχι μόνιμα. Εκτος κ αν για 10 ωρες τη μερα τρεχεις 3d mark και benchmarks. Εντάξει είναι μοδα να μιλαμε για power efficiency αλλα νομίζω το να κάθεσαι να υπολογίζεις τα 50 cent που θα καψεις τον μηνα παραπάνω απο ένα αλλο προϊόν (4060) το οποιο ειναι τσιπακι για laptop και αν τρέξεις αναλύσεις μεγαλύτερες απο 1080p η διαφορά απο την 3060ti φτάνει κ στο 20%, ειναι για γέλια, σόρρυ κιόλας. Τεσπα ας κανει ο καθένας οτι νομίζει, παρτε καρτες 4060 και 7600 με 300+ ευρω που σε 1-2 χρόνια θα τις δίνουν κατω απο 100αρικο στις αγγελίες... Απόσβεση....lol Επεξ/σία 16 Μαϊου από charllestone 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WaxOnWaxOff Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου (επεξεργασμένο) Η απλη 3060 .... Τα 8gb τα εχει πατησει μετα απο 5λεπτα παιχνιδιου , το ανοιξα μονο για να βγαλω screenshot .... μετα απο μισαωρο που ειχαν φορτησει και αλλα μεσα , εφτασε τα 9gb (1440p) Επεξ/σία 16 Μαϊου από WaxOnWaxOff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HatTrick Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου 10 ώρες πριν, WaxOnWaxOff είπε Η απλη 3060 .... Τα 8gb τα εχει πατησει μετα απο 5λεπτα παιχνιδιου , το ανοιξα μονο για να βγαλω screenshot .... μετα απο μισαωρο που ειχαν φορτησει και αλλα μεσα , εφτασε τα 9gb (1440p) Τα 8gb ειναι πλέον λίγα.Ειδικά αν παιζεις σε 2κ.Εχω την 4070 12gb και σε αναλυση 2κ στο pubg με moderate καποια και ultra καποια αλλα γραφικα μου τρώει ολη την VRAM σε σημείο που να παιζουν σπαστα τα βιντεακια στο YT αν αλλαξω παράθυρο.Πολλά παχνίδια ειναι κακογραμμένα,και επίσης εξαρτάται και τις παραχωρήσεις που θέλει να κάνει ο καθένας για να παίξει ενα τίτλο.Συνεπώς αν μοναδικό κριτήριο ειναι η τιμή προφανώς και τα 8 gb ειναι υπερ αρκετά,απο τη στιγμή που τα βρίσκεις με 200-300 ευρώ.Αλλά αν θέλεις ποιότητα και αναλύσεις 2κ και πάνω το τίμημα αυξάνεται. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickk0kkav Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου Θεωρώ ότι η 3060ti είναι κακή αγορά αυτή τη στιγμή στα 350. Και δεν είναι κ καμμια ιδιαίτερη υλοποίηση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου Στις 17/5/2024 στις 9:44 ΠΜ, HatTrick είπε Τα 8gb ειναι πλέον λίγα.Ειδικά αν παιζεις σε 2κ.Εχω την 4070 12gb και σε αναλυση 2κ στο pubg με moderate καποια και ultra καποια αλλα γραφικα μου τρώει ολη την VRAM σε σημείο που να παιζουν σπαστα τα βιντεακια στο YT αν αλλαξω παράθυρο.Πολλά παχνίδια ειναι κακογραμμένα,και επίσης εξαρτάται και τις παραχωρήσεις που θέλει να κάνει ο καθένας για να παίξει ενα τίτλο.Συνεπώς αν μοναδικό κριτήριο ειναι η τιμή προφανώς και τα 8 gb ειναι υπερ αρκετά,απο τη στιγμή που τα βρίσκεις με 200-300 ευρώ.Αλλά αν θέλεις ποιότητα και αναλύσεις 2κ και πάνω το τίμημα αυξάνεται. Στα ultra το έχω φίλε το συγκεκριμένο παιχνίδι με 4060 και πάει μια χαρά. Τι cpu έχεις; Εγώ με 7700 amd πάω μπάλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HatTrick Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου 36 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Στα ultra το έχω φίλε το συγκεκριμένο παιχνίδι με 4060 και πάει μια χαρά. Τι cpu έχεις; Εγώ με 7700 amd πάω μπάλα εχω τον ryzen 5700x. Kαι σε μενα ο επεξεργαστης δεν εχει θεμα.Ολη τη μηνμη την τρωει στην καρτα γραφικων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα