Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι με NOVA 100αρα (πραγματικά πιάνει 92) και σε 2 μήνες λήγει το συμβόλαιο. Μπορώ να ανανεώσω με 27/μήνα (από 26 ευρώ που είναι τώρα), αλλά το σκέφτομαι γιατί όσες φορές χρειάστηκα support σε βλάβη ήταν κάκιστοι. Η 100αρα της Cosmote έχει 7 ευρώ παραπάνω το μήνα οπότε σιγά τα αυγά. Να πάω Comsote που στην ουσία είναι ο ιδιοκτήτης του δικτύου οπότε θεωρητικά θα έχει καλύτερη υποστήριξη ή να μείνω με NOVA; Ή να πάω σε άλλον πάροχο;

Δημοσ.
16 hours ago, just_a_dude said:

Είμαι με NOVA 100αρα (πραγματικά πιάνει 92) και σε 2 μήνες λήγει το συμβόλαιο. Μπορώ να ανανεώσω με 27/μήνα (από 26 ευρώ που είναι τώρα), αλλά το σκέφτομαι γιατί όσες φορές χρειάστηκα support σε βλάβη ήταν κάκιστοι...

...μού κάνει πολύ εντύπωση...σέ μένα τουλάχιστον τέσσερις φορές τά τελευταία δύο χρόνια, δύο γιά βλάβη στό dslam τού ΟΤΕ, καί δύο μετά από δικά μου αιτήματα-παράπονα γιά αλλαγή router, μού έδωσαν από 15 ημέρες απεριόριστο ιντερνέτ + τηλεφωνία στό καρτοκινητό μου νόβα...επίσης παρότι ψιλοάσχετα τά παιδιά στό τηλέφωνο, ήταν ευγενέστατα, καί ΠΑΝΤΑ μετέφεραν τό αίτημά μου σέ έμπειρο τεχνικό-γνώστη, πού μέ καλούσε τήν ίδια μέρα γιά νά συζητήσουμε τό πρόβλημα...επίσης γιά δύο συνδέσεις, έχω 4 router, μετά από δικά μου αιτήματα γιά νά έχω τήν καλύτερη δυνατή απόδοση στίς VDSL γραμμές μου, οί οποίες είναι σέ καμπίνες τού ΟΤΕ...είμαι τρομερά ευχαριστημένος από τήν εξυπηρέτηση όλα τά χρόνια πού είμαι στήν tellas, wind, forthnet, nova...καί όλα αυτά φτηνά...πολύ χαμηλότερα από τίς τιμές πού παίζουν τώρα στίς ιστοσελίδες όλων τών παρόχων...νά υποθέσω ότι δέν έχεις κινητό στήν νόβα ;; ...αυτό έκανε τήν διαφορά, καί δέν τσιγγουνεύτηκαν...

• Like 1
Δημοσ.

...νά συμπληρώσω διότι παραπάνω φάνηκε σάν νά κάνω διαφήμηση :

...αυτά πού ανέφερα δέν τά έχω γράψει ποτέ στό ιντερνέτ ούτε εδώ ούτε καί στό άλλο φόρουμ...απλά βαρέθηκα νά διαβάζω ΟΛΟΥΣ νά μπαίνουν εδώ αλλά καί δίπλα καί νά κράζουν, νά επιτίθονται καί νά πνέουν μένεα γιά ΟΛΟΥΣ τούς παρόχους...

...πρέπει καί ό καταναλωτής νά έχει κοινή λογική, νά ξέρει πέντε πράματα, καί νά βοηθάει πρός τήν επίλυση τού προβλήματος...νά είναι συνεργάσιμος...

...από τό μιλένιουμ καί μετά πού πληρώνω ιντερνέτ, κοντά 25 χρόνια, έχω πηγαινοέρθει στόν ΟΤΕ κάμποσες φορές, επίσης στήν VIVODI καί στήν ON TELECOMS, στήν TELESTET, στίς TELLAS, FORTHNET, WIND, NOVA...οί συνδιαλέξεις μαζί τους άπειρες διότι είμαι καί απαιτητικός...υπήρχαν κάποιες φορές πού μέ βγάλαν απ' τά ρούχα μου στό τηλέφωνο, αλλά τελικά ΟΛΟΙ ήταν συνεργάσιμοι καί γιά ΟΛΟΥΣ έχω νά πώ ότι προσπάθησαν καί είχαν καλή υποστήριξη...

...όχι καλές οί τιμές τους όμως...όλοι ήταν & είναι πανάκριβοι, καί γι' αυτό δέν έμεινα πιστός σέ κανέναν καί προσπάθησα νά τούς εκβιάσω όσο μπορούσα...

...καί όχι...άν δέν πέσει τό 1 Gb/s στά 20 € , δέν πρόκειται νά βάλω οπτική ίνα...

...ΧΑΛΚΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠ ΤΗ ΔΥΣΗ...ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΕΛΕΙΑ !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...