Προς το περιεχόμενο

Ελληνικο ροκ κομματι στον RockFM

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παιδια ρωτησα και στο name that tune αλλα τιποτε ακομα, εχω φαει μεγαλο κολλημα με το κομματι οποτε το βαζω και ξεχωριστα, please μη το κλειδωσετε θα σας ειμαι υποχρεος :D

Λοιπον προκειται για προσφατο ελληνικο ροκ κομματι, αρκετα γνωστο, ακουγεται στον rockfm, εχει στο ρεφραιν στιχους καπως ετσι : "δε θελω να σε θυμαμαι, και δε με νοιαζει αυτη τη νυχτα αν μονος θα 'μαι..." και στην εισαγωγη του παει : "Επειδη ...."

Πηρα στον Rock FM μου λενε οτι μαλλον ειναι απο τη καινουργια δουλεια του Παυλου Παυλιδη (Ξυλινα Σπαθια), δεν εχω το δισκο αλλα εψαξα στιχους στο ιντερνετ και τα πιο γνωστα του δισκου δεν ειναι. Εσεις τι λετε;

Δημοσ.

Μάλλον δεν είναι από το δίσκο του Παυλίδη...

Δε μπορείς να γράψεις και ν ανεβάσεις κάποιο μικρό sample για να δούμε ποια είναι η φωνή; :)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τον δισκο του Παυλιδη τελικα τον αγορασα και ειναι καταπληκτικος! Ακουστε το Μόχα και θα με θυμηθειτε :D

Anyway αυτο που ψαχνω δεν ειναι του Παυλιδη αλλα εχω συνδεσει ραδιοφωνο με υπολογιστη και μολις το ακουσω θα το γραψω. Παντως το κομματι ειναι πολυ ζορικο ειδικα στιχουργικα και αξιζει το κοπο.

Δημοσ.

Haunter thx αλλα δεν ειναι αυτο. Ασε και εφαγα ενα ψαξιμο να βρω πως ακουγεται...

>http://www.korgialas.net/sound/03/1.mp3

Δημοσ.

mhpws kapou leei "kai oi 2 petaxame psila" "tis kardias sou hmouna o basilias" kai kati tetoia... Ama einai ayto einai apo ton kainourio disko tou Dhmhtriadh.. Isws na to mperdeyw me kapoio allo giati synhthws ayta ta ellhnika akougontai se rock fm kai red...

Δημοσ.

Haros thx κι εσυ αλλα σιγουρα δεν ειναι Δημητριαδης. Πρεπει να ειναι καποια νεα δουλεια συγκροτηματος αλλα .... που θα μου παει .... σιγουρα το κομματι αξιζει πολλα.

Δημοσ.

Πηρα στον Rock FM μου λενε οτι μαλλον ειναι απο τη καινουργια δουλεια του Παυλου Παυλιδη

Δημοσ.

λοολ , αφου λεει οτι δεν το εχει βρει ακομα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...