LawyerS Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 Παιδιά βοήθεια. Χρησιμοποιώ το microsoft egde για να γράφω σε pdf αρχεία (δηλώσεις κτηματολογίου, υπεύθυνες δηλώσεις κλπ). Ξαφνικά σήμερα ενώ γράφω στα κουτάκια του αρχείου και το αποθηκεύω κανονικά όταν πατάω εκτύπωση δεν μου εκτυπώσει αυτά που γράφω παρά μόνο αν είναι αριθμός ή αγγλικά γράμματα. Στα παλαιότερα αποθηκευμένα αρχεία κατά την προεπισκόπηση εκτύπωσης μου εμφανίζει κανονικά ότι είχα γράψει και τα εκτυπώνει, στα καινούργια όμως όχι. Για παράδειγμα σβήνω κάποιες λέξεις από ένα παλαιό pdf και προσθέτω καινούργιες και κατά την εκτύπωση μου εμφανίζει μόνο τα παλιά. Έχω αλλάξει πόσα προγράμματα pdf όλη μέρα και δεν μπορώ να το διορθώσω με τπτ. Τι πρέπει να κάνω;
accipio Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 Δοκίμασε δια της ... πλαγίας οδού: Δώσε εκτύπωση στον εκτυπωτή Microsoft Print to PDF· αυτό θα δημιουργήσει ένα pdf έγγραφο, το οποίο μπορείς να δοκιμάσεις να εκτυπώσεις. Αν εκτυπώνεται σωστά, ακολούθησε -έστω προσωρινά- αυτή τη λύση. Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις τον Firefox αντί του Edge. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα