Προς το περιεχόμενο

Πως να πετύχω καλύτερη προσφορά από Cosmote?

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από micos000,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω πρόγραμμα family στην cosmote με απεριόριστη ομιλια προς όλους, 5GB και 100 μηνυματα για δυο αριθμούς με 47 ευρώ. Δυστυχώς τα gb λόγω δουλειάς δεν μου φτάνουν πουθενά για πουθενά. Το πρόγραμμα λήγει και μου ζητάνε +5€ για να το ανανεώσουν. Ένας γνωστός μου είπε να πάρω προσφορά από vodafone. Να κάνω αίτηση φορητότητας και θα με πάρουν τηλέφωνο από Cosmote να με ρωτήσουν γιατί φεύγω και αφού τους δώσω την προσφορά να μου κάνουν ίδια. Πήγα λοιπόν από την vodafone και μου δώσανε και για τις δυο συσκευές 43 ευρώ με απεριόριστα gb το ένα και 10 gb το άλλο. Η προσφορά με συμφέρει αλλά δυστυχώς την περιοχή μου η vodafone έχει χάλια κάλυψη. Τώρα τι πρέπει να κάνω για να πάρω αντιπροσφορά από cosmote? Τι έιναι η αίτηση φορητότητας, πως την κάνω και πότε θα περιμένω προφορά; Κάπου διάβασα πως αυτά πλέον δεν γίνονται, τί ισχύει; Το πρόγραμμα πάντως της cosmote τελειώνει στις 15 Ιουνίου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Λύση
8 λεπτά πριν, LawyerS είπε

Κάπου διάβασα πως αυτά πλέον δεν γίνονται, τί ισχύει;

Το αυτό!

Βάση των νέων νομοθεσιών είναι υποχρεωμένη η εταιρεία από την οποία αποχωρείς να δεχτεί αυταπάγγελτα την αίτηση φορητότητας. Οπότε μόλις την υπογράψεις στην voda, είσαι πλέον voda.

Τώρα, αν σε πάρουν ή όχι τηλέφωνο από την cosmo και να σε ρωτήσουν τον λόγο μπορεί να είναι για στατιστικά αλλά όχι για αντιπροσφορά.

Ακόμα όμως και γίνει κάτι και σου προτείνουν κάτι άλλο, η voda κατά πάσα πιθανότητα δεν θα το δεχτεί.

Μόλις τώρα, micos000 είπε

Το αυτό!

Βάση των νέων νομοθεσιών είναι υποχρεωμένη η εταιρεία από την οποία αποχωρείς να δεχτεί αυταπάγγελτα την αίτηση φορητότητας. Οπότε μόλις την υπογράψεις στην voda, είσαι πλέον voda.

Τώρα, αν σε πάρουν ή όχι τηλέφωνο από την cosmo και να σε ρωτήσουν τον λόγο μπορεί να είναι για στατιστικά αλλά όχι για αντιπροσφορά.

Ακόμα όμως και γίνει κάτι και σου προτείνουν κάτι άλλο, η voda κατά πάσα πιθανότητα δεν θα το δεχτεί.

επομένως τι μπορώ να κάνω;

πας Γερμανο και κανεις αιτηση να γυρισεις και τα 2 τηλεφωνα σου σε cosmocarta.μετα απο λιγες ωρες θα σε παρουν τηλ να σε ρωτησουν γιατι σταματας τα συμβολαια σου και τους λες οτι η προσφορα που σου εχουν κανει ειναι χαλια .θα σε ρωτησουν τι θες για να κρατησεις τα συμβολαια και εκει κανεις παιχνιδι. :-)

• Like 1

21 ώρες πριν, micos000 είπε

Ακόμα όμως και γίνει κάτι και σου προτείνουν κάτι άλλο, η voda κατά πάσα πιθανότητα δεν θα το δεχτεί

Τι εννοείς δεν θα το δεχτεί; Θα είναι δέσμιός τους για όσο διαρκεί το συμβόλαιο; Μπορεί να φύγει όποτε θέλει, εάν πληρώσει το πέναλτι. Εάν δε, προτιμήσει καρτοκινητό, φεύγει και την επόμενη μέρα 

21 ώρες πριν, micos000 είπε

Τίποτε άλλο.

Μπορεί απλώς να ζητήσει και μέσω chat. Δεν είναι απαραίτητο να μεταβεί σε κατάστημα 

Εννοούσα ότι από την στιγμή που θα υπογραφεί το συμβόλαιο, δεν θα δεχτεί μετά την ακύρωση της φορητότητας η vodafone όπως γινόταν παλαιότερα.

18 hours ago, micos000 said:

Εννοούσα ότι από την στιγμή που θα υπογραφεί το συμβόλαιο, δεν θα δεχτεί μετά την ακύρωση της φορητότητας η vodafone όπως γινόταν παλαιότερα.

Εφόσον υπάρχει το δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 15 ημερών γιατί να μην το δεχτεί ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...