georgekech Δημοσ. 14 Μαϊου Share Δημοσ. 14 Μαϊου Ποσό είναι ένα λογικό ποσό που θα σε χρεώσει ένας τεχνικός να σου βάλει έναν ενισχυτη αυτοτοκινητου, με κάποια αλλαγή των OEM καλωδίων και να συνδέσει ένα active mini subwoofer; Δεύτερη ερώτηση: Ποσό χρεώνουν για εγκατάσταση ενισχυτή, αλλαγή ηχείων, προσθήκη subwoofer, καλώδια κτλπ, και pro soundproofing σε όλο το αυτοκίνητο; Πιθανών μιας βδομάδας δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 15 Μαϊου Share Δημοσ. 15 Μαϊου 18 ώρες πριν, georgekech είπε Ποσό είναι ένα λογικό ποσό που θα σε χρεώσει ένας τεχνικός να σου βάλει έναν ενισχυτη αυτοτοκινητου, με κάποια αλλαγή των OEM καλωδίων και να συνδέσει ένα active mini subwoofer; Δεύτερη ερώτηση: Ποσό χρεώνουν για εγκατάσταση ενισχυτή, αλλαγή ηχείων, προσθήκη subwoofer, καλώδια κτλπ, και pro soundproofing σε όλο το αυτοκίνητο; Πιθανών μιας βδομάδας δουλειά. Πηγαινε και παρε προσφορά. Ρωτάς κάτι χωρις να λες αμαξι, ετος, τι infotainment εχει . Υπαρχουν infotainment που βλεπουν αλλαγες σε volt, ωμικη αντισταση και μπορει να σου κοβουν και τον ηχο και να χρειαστεί άλλα πράγματα ( dsp π.χ.) . αφου θες ενισχυτη γτ θες active sub? στην δευτερη ερωτηση τα πραματα ειναι πιο απλα. σιγουρα πανω απο 2000 για σοβαρη δουλεια ( σε ποιοτητα, οχι καταναγκη σε ενταση ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 15 Μαϊου Share Δημοσ. 15 Μαϊου χωρις πιο πολλα Info ακυρα ολα , αλλα να ξερεις πχ εγκατασταση οθονης Multimedia ειναι 60+φπσ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgekech Δημοσ. 15 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαϊου OK. Να πω το πρώτο κομμάτι πιο αναλυτικά. Έχω ένα Audi A3 8v sedan 2016 μοντέλο που έχει μόνο το ράδιο που μπαίνει πάνω στο ταμπλό και ένα cd player/MMI που είναι μέσα στο ντουλαπάκι. Έβαλα μια οθόνη της Digital IQ εκεί όπου ήταν το ράδιο και το ράδιο το κολλήσαμε πρόχειρα εκεί που είναι ο αναπτήρας τσιγάρου. Λίγο γυφτιά αλλά την δουλειά την κάνει. Στην πρώτη περίπτωση θέλω να βάλω έναν από αυτούς του plug-and-play dsp/amp της Axton. Αυτό από οτι κατάλαβα μπαίνει αναμεσά στην καλωδίωση των ηχείων του αυτοκινήτου και το MMI/Amp του Audi. Σε αυτό το setup θέλω να βάλω έναν mini sub της Pioneer κάτω από το κάθισμα του οδηγού. Δεν θέλω να αλλάξω τα ηχεία ή τίποτα άλλο. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι το ράδιο είναι ακόμα εκεί που είναι ο αναπτήρας τσιγάρων πρόχειρα κολλημένο. Θα ήθελα να το βάλω στο ντουλαπάκι και μόνο να το χρησιμοποιώ όταν χρειάζεται να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις του αυτοκινήτου πχ μηδενισμός αλλαγής λαδιών, αλλαγή ώρας κτλπ. Επίσης το ράδιο χρειάζεται και την ένταση του ήχου μιας και δεν είναι στατική η ένταση. Για αυτό λύση με αυτό το setup δεν βρήκα. Είδα ένα remote volume control στο eBay που μπαίνει στα ΟΕΜ radio/cd players αλλά δεν ξέρω αν θα ταιριάξει. Το αμάξι επίσης δεν έχει χειρισμό ήχου κτλπ από το τιμόνι. Αν είχε η δουλειά θα ήταν εύκολη. Δηλαδή αυτό που θέλω από τον τεχνικό είναι να βάλει αυτό το DSP/amp πάνω στο σύστημα της Audi, να βάλει τον εξωτερικό sub της pioneer κάτω από το κάθισμα, και αν γίνεται να βάλει το ράδιο στο ντουλαπάκι να βρούμε άλλη λύση για το πως να έλεγχο την ένταση και το mute. Η δεύτερη περίπτωση αν και πολύ πιο ακριβή είναι πολύ πιο straight-forward. Απλώς παρακάμπτουμε τελείως τον εργοστασιακό ήχο του audi και το ράδιο θα μπει στο ντουλαπάκι. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βάλουμε κάπου ένα μικρό ηχείο για της ηχητικές ιδιοποιήσεις του αυτοκίνητου. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να συνδέσω μέσω AUX η άλλο τρόπο την οθόνη της Digital IQ με έναν DSP μάρκας, ο οποίος DSP θα συνδεθεί με εξωτερικό ενισχυτή, όπου πάνω θα μπουν καινούργια ηχεία και sub. Αν ο ενισχυτής είναι 4 channel θα βάλω active sub πολλών watt. Αν είναι 5 channel ο sub θα είναι passive. Η ένταση του ήχου θα ελέγχεται η από ριμοτ για την οθόνη ή από ριμοτ για το DSP. Επίσης θα κάνω πλήρης ηχομόνωση σε όλη την καμπίνα και μόνωση στα ηχεία. Ποσό θα με χρέωση για εργασία (όχι τα εξαρτήματα dsp, amp κτλπ) στην πρώτη περίπτωση και ποσό για την δεύτερη; Στην δεύτερη περίπτωση με την εργασία θέλω να ξέρω ποσό θα πάει και η τιμή της μόνωσης, καλωδιώσεις κτλπ; Κάποιος ανάφερε 2000 ευρώ. Αυτή η τιμή μόνο για εργασία, καλωδίωση και μόνωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgekech Δημοσ. 15 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαϊου Θα μπορούσα να βάλω αυτό το χειρηστιριο στο λινκ για να έλεγχω το ράδιο (ένταση πάνω, κάτω, mute) ενώ είναι στο ντουλαπάκι; https://www.ebay.com/itm/395104849297?itmmeta=01HW8FFWSR9TCJKGCQP4J4FYTS&hash=item5bfe158d91:g:rk0AAOSwLANlk283&itmprp=enc%3AAQAJAAAA4Fpc0J1%2FPDB%2FkhMpjEsLMOjZiOGjNvm9qiHnWJFhtUIhOjqhQcLQPEzLfQUkyQ%2Fft9%2FO5TwxvEB6TlYST%2Bh9mK4FxczOuK%2Fc4Qm4bFC%2Bc9SoGsZAWY%2FZsEzVpx%2FMM5KCDLwjlyP%2BJw8EqcE2wnCGI08%2Bmk4ejpwhAyj87mitRbLpfgEK3icgxnE67Vlk3egcl0oSBZQ6znR5qYIjScEGDJEK8ZqFK93%2B%2FD4VPvM7UB%2FwjK2oc8vS6jFMQ2ee7kUsfR5jI4nzopkZwMTwhCzVA%2BuNxyu6xToKbEhjzolM106d|tkp%3ABk9SR6TNv4_iYw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου On 15/05/2024 at 15:29, georgekech said: OK. Να πω το πρώτο κομμάτι πιο αναλυτικά. Έχω ένα Audi A3 8v sedan 2016 μοντέλο που έχει μόνο το ράδιο που μπαίνει πάνω στο ταμπλό και ένα cd player/MMI που είναι μέσα στο ντουλαπάκι. Έβαλα μια οθόνη της Digital IQ εκεί όπου ήταν το ράδιο και το ράδιο το κολλήσαμε πρόχειρα εκεί που είναι ο αναπτήρας τσιγάρου. Λίγο γυφτιά αλλά την δουλειά την κάνει. Στην πρώτη περίπτωση θέλω να βάλω έναν από αυτούς του plug-and-play dsp/amp της Axton. Αυτό από οτι κατάλαβα μπαίνει αναμεσά στην καλωδίωση των ηχείων του αυτοκινήτου και το MMI/Amp του Audi. Σε αυτό το setup θέλω να βάλω έναν mini sub της Pioneer κάτω από το κάθισμα του οδηγού. Δεν θέλω να αλλάξω τα ηχεία ή τίποτα άλλο. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι το ράδιο είναι ακόμα εκεί που είναι ο αναπτήρας τσιγάρων πρόχειρα κολλημένο. Θα ήθελα να το βάλω στο ντουλαπάκι και μόνο να το χρησιμοποιώ όταν χρειάζεται να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις του αυτοκινήτου πχ μηδενισμός αλλαγής λαδιών, αλλαγή ώρας κτλπ. Επίσης το ράδιο χρειάζεται και την ένταση του ήχου μιας και δεν είναι στατική η ένταση. Για αυτό λύση με αυτό το setup δεν βρήκα. Είδα ένα remote volume control στο eBay που μπαίνει στα ΟΕΜ radio/cd players αλλά δεν ξέρω αν θα ταιριάξει. Το αμάξι επίσης δεν έχει χειρισμό ήχου κτλπ από το τιμόνι. Αν είχε η δουλειά θα ήταν εύκολη. Δηλαδή αυτό που θέλω από τον τεχνικό είναι να βάλει αυτό το DSP/amp πάνω στο σύστημα της Audi, να βάλει τον εξωτερικό sub της pioneer κάτω από το κάθισμα, και αν γίνεται να βάλει το ράδιο στο ντουλαπάκι να βρούμε άλλη λύση για το πως να έλεγχο την ένταση και το mute. Η δεύτερη περίπτωση αν και πολύ πιο ακριβή είναι πολύ πιο straight-forward. Απλώς παρακάμπτουμε τελείως τον εργοστασιακό ήχο του audi και το ράδιο θα μπει στο ντουλαπάκι. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βάλουμε κάπου ένα μικρό ηχείο για της ηχητικές ιδιοποιήσεις του αυτοκίνητου. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να συνδέσω μέσω AUX η άλλο τρόπο την οθόνη της Digital IQ με έναν DSP μάρκας, ο οποίος DSP θα συνδεθεί με εξωτερικό ενισχυτή, όπου πάνω θα μπουν καινούργια ηχεία και sub. Αν ο ενισχυτής είναι 4 channel θα βάλω active sub πολλών watt. Αν είναι 5 channel ο sub θα είναι passive. Η ένταση του ήχου θα ελέγχεται η από ριμοτ για την οθόνη ή από ριμοτ για το DSP. Επίσης θα κάνω πλήρης ηχομόνωση σε όλη την καμπίνα και μόνωση στα ηχεία. Ποσό θα με χρέωση για εργασία (όχι τα εξαρτήματα dsp, amp κτλπ) στην πρώτη περίπτωση και ποσό για την δεύτερη; Στην δεύτερη περίπτωση με την εργασία θέλω να ξέρω ποσό θα πάει και η τιμή της μόνωσης, καλωδιώσεις κτλπ; Κάποιος ανάφερε 2000 ευρώ. Αυτή η τιμή μόνο για εργασία, καλωδίωση και μόνωση; καλο ειναι να πας σε ενα εγκαταστατη που να εχει δουλεψει συγχρονα vag σα το δικο σου και οχι στο μαστορα/ηλεκτρολογο της γειτονιας γιατι θα στα κανει $#$να Καλογεροπουλος, gelisound, autoextreme κτλ ειναι μερικοι απο αυτους Και εκει εχεις 2 λυσεις: ειτε θα αγορασεις τα παντα μονος ή θα του πεις εχω αυτα δικα μου, χρειαζομαι και κατι αλλο που θα μου αγορασεις. Η ωρα ειναι απο 60 ευρ μεχρι 100 ευρ αναλογα το προτζεκτ Αν μιλαμε για ενισχυτη και καλωδιωσεις χαλαρα θα παρει 2ωρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα