Προς το περιεχόμενο

Γρήγορο TV stick για netflix

anrim27
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από micos000,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.

Επειδή η τηλεόραση μου πλέον δεν μπορεί να τρέξει την εφαρμογή του netflix, πρέπει να αγοράσω μια συσκευή που θα τρέχει την εφαρμογή netflix. Η προϋπόθεση είναι πατώντας απλώς ένα κουμπί να μπαίνεις κατευθείαν στην εφαρμογή. 

Η ανάλυση δεν με πειράζει αν είναι 1080p. Καλό θα ήταν(αλλά όχι απαραίτητο χαρακτηριστικό) να τρέχει την εφαρμογή cosmote TV.

Λέω για αυτό https://www.skroutz.gr/s/40033611/Amazon-Smart-TV-Stick-Fire-TV-Stick-Lite-2022-Full-HD-me-Wi-Fi-HDMI-kai-Alexa.html Τι γνώμη έχετε;

Επεξ/σία από anrim27
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα το Xiaomi TV stick 4K , απόλυτα ευχαριστημένος. Γρήγορο και  αξιόπιστο με τα περισσότερα apps που χρειάζεσαι σε μια τηλεόραση διαθέσιμα.

Επεξ/σία από Brainmorf

• Λύση
Στις 14/5/2024 στις 6:08 ΜΜ, anrim27 είπε

Καλησπέρα.

Επειδή η τηλεόραση μου πλέον δεν μπορεί να τρέξει την εφαρμογή του netflix, πρέπει να αγοράσω μια συσκευή που θα τρέχει την εφαρμογή netflix. Η προϋπόθεση είναι πατώντας απλώς ένα κουμπί να μπαίνεις κατευθείαν στην εφαρμογή. 

Η ανάλυση δεν με πειράζει αν είναι 1080p. Καλό θα ήταν(αλλά όχι απαραίτητο χαρακτηριστικό) να τρέχει την εφαρμογή cosmote TV.

Λέω για αυτό https://www.skroutz.gr/s/40033611/Amazon-Smart-TV-Stick-Fire-TV-Stick-Lite-2022-Full-HD-me-Wi-Fi-HDMI-kai-Alexa.html Τι γνώμη έχετε;

Μια χαρά το fire tv stick και στα σχόλια βλέπω ότι παίρνει και cosmote tv.

Σας ευχαριστώ πολύ. Μεταξύ των Xiaomi και Fire ήμουν από την αρχή. Διάλεξα το Fire μόνο και μόνο για τα σχόλια που αναφέρουν συμβατότητα με cosmote TV.

Το έχω παραγγείλει και από βδομάδα θα το έχω.

Παρέλαβα εχθές το Fire TV stick.Εγκατεστησα τις εφαρμογές για netflix και cosmote tv και όλα τρέχουν σωστά και γρήγορα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι. Κάτι ανάλογο του popcorn time είναι αλλά κατεβάζει από torrent. Απλά παίρνει κάποια addons όπως το kodi αλλά δεν είναι τόσο περίπλοκη η φάση με repositories κτλ. Απλά βάζεις το addon με μια απλή ρύθμιση (αν θέλεις) και τίποτε άλλο. Η ρύθμιση γίνεται πριν το κατεβάσεις) π.χ. το torrentio το ρυθμίζεις στην σελίδα του για το τι θέλεις να σου φέρνει και πατάς install για να σου το περάσει αυτόματα στο stremio. Εγώ του βάζω μέχρι 1080p και exclude τα cam, screener, Inknown και blueray remux. Αν έχεις debris το ορίζεις στο τελευταίο πεδίο. Παρόμοια για το opensubtitles του βάζω μόνο Ελληνικά. Αν δεν έχει η ταινία/σειρά Ελληνικούς υπότιτλους επιλέγω μόνος μου τους Αγγλικούς.

Επεξ/σία από micos000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...