Krusty Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου 53 λεπτά πριν, artist1 είπε Το πρώτο...δεν κάναμε κτηματολόγιο. Το θέμα όμως ειναι το πρόστιμο τώρα. Πώς θα τα δηλώσω; Αφού δεν ξερω καν που βρίσκονται ακριβώς μόνο το γενικότερο μερος ξέρω. Δεν οφείλω να τα δηλώσω όμως; Εχει 5 η μάνα μου και 5 δηλώνει στην δήλωση της, αλλα το ένα έχει γίνει δασική έκταση (δεν ξέρω γιατι, ηταν δυσκολο να το βγάλει απο την δήλωση και το άφησε). Οπότε πρέπει να δηλώσει τα 4 λογικά. Τα 2 από τα 4 έχουν καθαριστεί γιατι ετσι το κανόνισε μια κυρια απο το χωριο της. Το θέμα ειναι τώρα δηλώνω και τα 4;Και ΠΩΣ ΤΑ ΔΗΛΩΝΩ αφου δεν υπαρχει αριθμος κτηματολογιου και ουτε ξερω που ειναι! Δεν ξέρω αν από το google maps μπορεί να τα αναγνωρίσει η μητέρα σου και έτσι να πάρεις τις συντεταγμένες κεντροειδούς. Αν είναι εξ αδιαιερετου θα έχουν ΚΑΕΚ μάλλον. Απόσο κατάλαβα τα γεωτεμάχια είναι κοντά σε δασική έκταση και άρα πρέπει να δηλωθούν οτι καθαρίστηκαν;
georgiouu Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου πως τρωει καποιος προστιμο αν εχει καθαρισει το οικοπεδο αλλα δεν το δηλωσει; 1
artist1 Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου 2 λεπτά πριν, Krusty είπε Δεν ξέρω αν από το google maps μπορεί να τα αναγνωρίσει η μητέρα σου και έτσι να πάρεις τις συντεταγμένες κεντροειδούς. Αν είναι εξ αδιαιερετου θα έχουν ΚΑΕΚ μάλλον. Απόσο κατάλαβα τα γεωτεμάχια είναι κοντά σε δασική έκταση και άρα πρέπει να δηλωθούν οτι καθαρίστηκαν; Μάλλον ειναι εξ αδιαιρέτου αλλα για καποιο λογο δηλωνει το 100% η μανα μου στην δηλωση...ισως γιατι βαζει τα τμ που της αντιστοιχούν. Οπότε ΕΣΤΩ οτι το βρίσκω στον χάρτη ΘΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕΙ το ΚΑΕΚ μετά;
GREGORYMO Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου 19 λεπτά πριν, georgiouu είπε πως τρωει καποιος προστιμο αν εχει καθαρισει το οικοπεδο αλλα δεν το δηλωσει; Θα δείξει... 1
Krusty Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, artist1 είπε Μάλλον ειναι εξ αδιαιρέτου αλλα για καποιο λογο δηλωνει το 100% η μανα μου στην δηλωση...ισως γιατι βαζει τα τμ που της αντιστοιχούν. Οπότε ΕΣΤΩ οτι το βρίσκω στον χάρτη ΘΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕΙ το ΚΑΕΚ μετά; Αν έχει κάνει δήλωση άλλο μέλος των εξ αδιαιρέτου είναι καλυμένη η μητέρα σου απόσο διάβασα. Το κτηματολόγιο έχει σημασία και όχι τα Ε9. Αν βρεις το γεωτεμάχιο στον χάρτη του κτηματολογίου σου δίνει οδηγίες η ίδια η δήλωση πως να βρεις τις συντεταγμένες κεντροειδούς και προχωράς την δήλωση. Αν έχεις τον ΚΑΕΚ το βρίσκεις εύκολα το γεωτεμάχιο. Αν έχει οριστικοποιηθεί η ανάρτηση κτηματολογίου στην περιοχή (πράγμα σπάνιο), μόνο με τον ΚΑΕΚ προχωράς την αίτηση. Δεν χρειάζεται να βρεις συντεταγμένες κεντροειδούς. Επεξ/σία 13 Ιουλίου από Krusty 1
artist1 Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου 5 λεπτά πριν, Krusty είπε Αν έχει κάνει δήλωση άλλο μέλος των εξ αδιαιρέτου είναι καλυμένη η μητέρα σου απόσο διάβασα. Το κτηματολόγιο έχει σημασία και όχι τα Ε9. Αν βρεις το γεωτεμάχιο στον χάρτη του κτηματολογίου σου δίνει οδηγίες η ίδια η δήλωση πως να βρεις τις συντεταγμένες κεντροειδούς και προχωράς την δήλωση. Αν έχεις τον ΚΑΕΚ το βρίσκεις εύκολα το γεωτεμάχιο. Αν έχει οριστικοποιηθεί η ανάρτηση κτηματολογίου στην περιοχή (πράγμα σπάνιο), μόνο με τον ΚΑΕΚ προχωράς την αίτηση. Δεν χρειάζεται να βρεις συντεταγμένες κεντροειδούς. Αλλα γιατι καλούσαν την μανα μου ομως οι συγχωριανοί να καθαρίσει τα 2 οικοπεδα-χωραφια τι ειναι τελος παντων; Αν υπάρχουν και άλλοι; Απλά απορώ. Δυστυχως δεν καναμε κτηματολόγιο
Krusty Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου (επεξεργασμένο) @artist1 Μάλλον θα ξες ήδη ότι άρνηση κτηματολογίου σημαίνει και απώλεια της περιουσίας μετα από 15 ή 20 χρόνια αν θυμάμαι καλά, από την περίοδο της κτηματογράφησης; 9 ώρες πριν, theopan είπε Είναι περίπλοκο και νομικό το θέμα φίλε. Για τη σύνταξη πράξης αποδοχής κληρονομιάς δεν υπάρχει χρονικό περιθώριο. Ταυτόχρονα υπάρχουν κάποιες -υπό συζήτηση και όρους- προθεσμίες για την αποποίηση αυτής, υπάρχει δυνατότητα αποδοχής επ' ωφελεία απογραφής, προκύπτουν και δημοσιεύονται διαθήκες μετά από καιρό που κάποιες φορές αλλάζουν εντελώς την εικόνα κλπ. Υπάρχουν διάφορα ενδεχόμενα φορολόγησης (και επί ποιών δικαιούχων) του εισοδήματος από τα ενοίκια στο υποθετικό σου σενάριο λοιπόν. Σε κάθε περίπτωση δεν ισχύει πάντως αυτό που λέτε ότι "από την επόμενη μέρα του θανάτου είσαι κληρονόμος". "Ποιός" είναι κληρονόμος; Το έπιασες από την νομική άποψη. Για την ΑΑΔΕ όμως που θέλει να εισπράτει φόρους, αν δεν υπάρχει διαθήκη, πάει εξ αδιαθέτου το ενοίκιο ως είσπραξη σε όλους τους πρώτης τάξεως συγγενείς, μέχρι και εάν κάνει αποποίηση κανείς. Αν υπάρχει δημοσίευση διαθήκης σε έναν μήνα πρέπει να αλλάξει το μισθωτήριο και να γίνει πάνω στους κληρονόμους. Αν αργήσει πολύ η δημοσίευση για το διάστημα πριν την δημοσίευση, θεωρείται εξ αδιαθέτου. Αν βγει δημοσίευση πιο νέας διαθήκης, πρεπει να τροποποιηθούν ξανά τα Ε9 και το μισθωτήριο. Ολά αυτά χωρίς να έχει σχέση ο συμβολαιογράφος. https://www.lawspot.gr/nomika-blogs/eyaggelos_margaritis/klironomeitai-mia-misthosi Επεξ/σία 14 Ιουλίου από Krusty
artist1 Δημοσ. 14 Ιουλίου Δημοσ. 14 Ιουλίου 15 λεπτά πριν, Krusty είπε @artist1 Μάλλον θα ξες ήδη ότι άρνηση κτηματολογίου σημαίνει και απώλεια της περιουσίας μετα από 15 ή 20 χρόνια αν θυμάμαι καλά, από την περίοδο της κτηματογράφησης; Το έπιασες από την νομική άποψη. Για την ΑΑΔΕ όμως που θέλει να εισπράτει φόρους, αν δεν υπάρχει διαθήκη, πάει εξ αδιαθέτου το μίσθιο ως είσπραξη σε όλους τους πρώτης τάξεως συγγενείς, μέχρι και εάν κάνει αποποίηση κανείς. Αν υπάρχει δημοσίευση διαθήκης σε έναν μήνα πρέπει να αλλάξει το μισθωτήριο και να γίνει πάνω στους κληρονόμους. Αν αργήσει πολύ η δημοσίευση για το διάστημα πριν την δημοσίευση, θεωρείται εξ αδιαθέτου. Αν βγει δημοσίευση πιο νέας διαθήκης, πρεπει να τροποποιηθούν ξανά τα Ε9 και το μισθωτήριο. Ολά αυτά χωρίς να έχει σχέση ο συμβολαιογράφος. Δεν έχουν και καμια σοβαρή αξία οπότε δεν μας νοιάζει τόσο για αυτο. Ποιο μεγάλο το πρόστιμο που θα φάμε αν φάμε 5.000 ευρω παρα τα λεφτά αν τα πουλήσουμε! Και ειλικρινά δεν ξέρω αν ειναι εξ αδιαιρέτου ή όχι. Να προσπαθήσω να δηλώσω οτι καθαρίστηκαν ολα να μαι σιγουρη;
adonisGER Δημοσ. 14 Ιουλίου Δημοσ. 14 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, artist1 είπε Αλλα γιατι καλούσαν την μανα μου ομως οι συγχωριανοί να καθαρίσει τα 2 οικοπεδα-χωραφια τι ειναι τελος παντων; Αν υπάρχουν και άλλοι; Απλά απορώ. Δυστυχως δεν καναμε κτηματολόγιο Οι συγχωριανοί το είπανε γιατί ενδεχομένως στην γύρω περιοχή να είναι τα μόνα "ακκαθάριστα" οπότε θα κάνουν μπαμ σε περίπτωση ελέγχου από τον Δήμο + πλέον όλοι ρίχνουν το φταίξιμο της φωτιάς στα ακκαθάριστα και φοβούνται μην ξεκινήσει φωτιά από τα δικά σας κλπ οπότε και αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω. Εάν δεν έχεις ασχοληθεί καθόλου με το κτηματολογιο , πολύ πιθανό τα γεωτεμαχια αυτά θα είναι "αγνώστου" δηλωμένα οπότε σε περίπτωση που θέλουν να ρίξουν πρόστιμα , θα πάνε στον άγνωστο . Εάν όμως οι δηλώσεις κτηματολογίου έχουν γίνει πιο παλια , τότε θα είναι στο όνομα του προηγούμενου ιδιοκτήτη πχ του πατέρα σου και άρα σε περίπτωση προστίμου θα πάνε σε αυτόν και κατ'επεκταση στους κληρονόμους όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω. Όπως και να έχει , είτε σε ενδιαφέρει η κληρονομιά είτε όχι θα πρέπει να πας άμεσα στο γραφείο κτηματογραφιση της περιοχής σου και να μάθεις πως είναι πλέον δηλωμένα. Από εκεί και πέρα, αναλογα με το τι θέλεις να κάνεις , να τα διευθετήσεις. Πολύ πιθανό να χρειαστείς και δικηγόρο γιατί μετά την οριστικοποίηση του κτηματολογίου , αυτά θα πάνε στο δημόσιο αυτομάτως και όχι σε 15-20 χρόνια . Κατά την άποψη μου, καλύτερα (εάν μπορείς ) να έχεις καθαρά τα γεωτεμαχια και αυτό να είναι η προτεραιότητα σου . Επεξ/σία 14 Ιουλίου από adonisGER 1
artist1 Δημοσ. 14 Ιουλίου Δημοσ. 14 Ιουλίου 2 ώρες πριν, adonisGER είπε Οι συγχωριανοί το είπανε γιατί ενδεχομένως στην γύρω περιοχή να είναι τα μόνα "ακκαθάριστα" οπότε θα κάνουν μπαμ σε περίπτωση ελέγχου από τον Δήμο + πλέον όλοι ρίχνουν το φταίξιμο της φωτιάς στα ακκαθάριστα και φοβούνται μην ξεκινήσει φωτιά από τα δικά σας κλπ οπότε και αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω. Εάν δεν έχεις ασχοληθεί καθόλου με το κτηματολογιο , πολύ πιθανό τα γεωτεμαχια αυτά θα είναι "αγνώστου" δηλωμένα οπότε σε περίπτωση που θέλουν να ρίξουν πρόστιμα , θα πάνε στον άγνωστο . Εάν όμως οι δηλώσεις κτηματολογίου έχουν γίνει πιο παλια , τότε θα είναι στο όνομα του προηγούμενου ιδιοκτήτη πχ του πατέρα σου και άρα σε περίπτωση προστίμου θα πάνε σε αυτόν και κατ'επεκταση στους κληρονόμους όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω. Όπως και να έχει , είτε σε ενδιαφέρει η κληρονομιά είτε όχι θα πρέπει να πας άμεσα στο γραφείο κτηματογραφιση της περιοχής σου και να μάθεις πως είναι πλέον δηλωμένα. Από εκεί και πέρα, αναλογα με το τι θέλεις να κάνεις , να τα διευθετήσεις. Πολύ πιθανό να χρειαστείς και δικηγόρο γιατί μετά την οριστικοποίηση του κτηματολογίου , αυτά θα πάνε στο δημόσιο αυτομάτως και όχι σε 15-20 χρόνια . Κατά την άποψη μου, καλύτερα (εάν μπορείς ) να έχεις καθαρά τα γεωτεμαχια και αυτό να είναι η προτεραιότητα σου . Έστειλα μήνυμα στο κτηματολόγιο και ρωτησα αν πέρασαν στο δημόσιο, δεν ειπαν τιποτα απλα μου έστειλαν αρχειο με τα δικαιολογητικά και μου παν να πάω να τα δηλωσω. Αυτό! Τώρα πριν ηταν στο όνομα του παππού μου που πέθανε 20 χρόνια πριν. Οπότε δεν νομιζω να γινόταν κτηματολόγιο τοτε. Μάλλον ναι...ίσως απλα φοβόντουσαν και για φωτιές γιατι από όταν καθαρίστηκαν δεν τους αφορά αν θα τα δηλώσουμε. Δεν το κάναν για να μην φάμε πρόστιμο δηλαδη. Το θέμα ειναι πως ως την Δευτέρα θα τα έχω δηλώσει ως καθαρισμένα; Η δήλωση ειναι υποχρεωτική;
adonisGER Δημοσ. 14 Ιουλίου Δημοσ. 14 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, artist1 είπε Έστειλα μήνυμα στο κτηματολόγιο και ρωτησα αν πέρασαν στο δημόσιο, δεν ειπαν τιποτα απλα μου έστειλαν αρχειο με τα δικαιολογητικά και μου παν να πάω να τα δηλωσω. Αυτό! Τώρα πριν ηταν στο όνομα του παππού μου που πέθανε 20 χρόνια πριν. Οπότε δεν νομιζω να γινόταν κτηματολόγιο τοτε. Μάλλον ναι...ίσως απλα φοβόντουσαν και για φωτιές γιατι από όταν καθαρίστηκαν δεν τους αφορά αν θα τα δηλώσουμε. Δεν το κάναν για να μην φάμε πρόστιμο δηλαδη. Το θέμα ειναι πως ως την Δευτέρα θα τα έχω δηλώσει ως καθαρισμένα; Η δήλωση ειναι υποχρεωτική; Θα πρέπει να πας σε γραφείο κτηματογραφισης και να δεις συγκεκριμένα πως είναι δηλωμένα. Ότι δεν έχει δηλωθεί δεν πάει κατευθείαν ως περιουσία δημοσίου . Αυτό είναι το επόμενο στάδιο , γιατί πρώτα πρέπει να ολοκληρωθεί το Κτηματολόγιο παντού , να διεκπαιρεωθουν και οι ενστάσεις κλπ . Αυτό θα αργήσει προφανώς . Σίγουρα προλαβαίνεις να κάνεις ένσταση με δικηγόρο (εαν χρειάζεται) και να τα τακτοποιήσεις , αυτό λογικά θα σου είπαν. Εφόσον ήταν του παππού 20 χρόνια πριν όπως λες νομίζω ότι θα είναι δηλωμένα ως " αγνώστου " . Αλλά μόνο εάν πας στην κτηματογραφιση,θα ξέρεις σίγουρα. Με αυτό ασχολούνται αυτοί. Ρώτησε πώς φαίνονται δηλωμένα και θα σου πουν αυτοί εάν έχουν το όνομα του παππου κλπ. Ναι η δήλωση είναι υποχρεωτική ΕΦΟΣΟΝ και το τονίζω αυτό , εμπίπτει το οικόπεδο , χωράφι κλπ στις προϋποθέσεις του κανονισμού. Δεν γίνεται δήλωση για τα πάντα . Μπορεί να έχεις πχ 5 δικαιώματα και τα 2 να πρέπει να δηλωθούν ότι τα καθαρίζεις κλπ Δες πιο πάνω στο νήμα , έχω βάλει και link που τα εξηγεί όλα λεπτομερώς Θα σου έλεγα γενικά να μην σε αγχωνει το πρόστιμο αυτή την στιγμή , κατά πάσα πιθανότητα εάν είναι αγνώστου και να θέλουν δεν θα μπορούν να το βεβαιώσουν. Αλλά υποθέσεις κάνω .... Το πιο σημαντικό ακόμα και μετά το πέρας της προθεσμίας της δήλωσης ειναι να έχεις καθαρίσει, εφόσον είναι υπεύθυνη σας. Εξάλλου η προθεσμία δεν αφορά το πότε καθάρισες . Το κάνεις και σε ένα μηνα αυτό. Επίσης σημαντικό είναι να τα ξεκαθαρίσεις για να μην βρεθείς προ εκπλήξεων στο μέλλον . Την άποψη μου σου λέω προς αποφυγήν παρεξηγήσης. Ρώτησε και κάποιον συγχωριανό η από τον δήμο κλπ να σε κατευθύνει για το τι να κάνεις . Η προθεσμία λήγει αύριο Επεξ/σία 14 Ιουλίου από adonisGER
gorge18 Δημοσ. 14 Ιουλίου Δημοσ. 14 Ιουλίου 12 ώρες πριν, georgiouu είπε πως τρωει καποιος προστιμο αν εχει καθαρισει το οικοπεδο αλλα δεν το δηλωσει; Φαντάζομαι σε περίπτωση πυρκαγιάς θα το ψαξουν. 1
Krusty Δημοσ. 14 Ιουλίου Δημοσ. 14 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, adonisGER είπε Πολύ πιθανό να χρειαστείς και δικηγόρο γιατί μετά την οριστικοποίηση του κτηματολογίου , αυτά θα πάνε στο δημόσιο αυτομάτως και όχι σε 15-20 χρόνια . Μερικές φορές δόθηκαν παρατάσεις. 'Ειδικά για τις περιοχές των προγραμμάτων κτηματογράφησης των ετών 1997-1999, η παραπάνω προθεσμία είναι δωδεκαετής για τους κατοίκους του εσωτερικού και δεκατετραετής για τους κατοίκους του εξωτερικού (τελευταία παράταση με τον ν. 4164/2013). ' @artist1 Πλέον αν διευθέτησεις το κτηματολόγιο, εάν δεν είσαι εκπρόθεσμη θα χρειαστεί και πληρωμή προστίμων και μάλλον η ένσταση θα θέλει αμοιβή δικηγόρου. Αν ήταν εξ αδιαρέτου, κανονικά πρέπει οι άλλοι ιδιοκτήτες να έχουν δηλώσει τους συνιδιοκτήτες ή τον κληροδότη στην δικιά τους αίτηση. https://www.taxheaven.gr/news/20554/kthmatologio-ti-prepei-na-kanete-gia-na-mh-xasete-ta-akinhta-sas-ti-prostima-oa-plhrwsete-an-den-kanete-dhlwsh 'Με το πέρας της προθεσμίας, το ακίνητο περνά σε ιδιοκτησία του Δημοσίου, με τον ιδιοκτήτη να μπορεί εκ των υστέρων να διεκδικήσει αποζημίωση επί της αντικειμενικής αξίας και όχι τον τίτλο ιδιοκτησίας.' Επεξ/σία 14 Ιουλίου από Krusty 1
Clytoceyx Δημοσ. 14 Ιουλίου Δημοσ. 14 Ιουλίου 16 hours ago, georgiouu said: πως τρωει καποιος προστιμο αν εχει καθαρισει το οικοπεδο αλλα δεν το δηλωσει; Κανεις δεν ξερει λεπτομερειες, οπως δεν ξερουν ακριβως, ακομα και οι ειδικοι επαγγελματιες, ποιες ιδιοκτησιες πρεπει να δηλωθουν. Καποιοι λενε για "αυτοματα" προστιμα, το οποιο ειναι σχετικα δυσκολο μεχρι στιγμης. Ειδικα σε περιοχες με μη λειτουργουν κτηματολογιο. Απο την αλλη, η ΠΟΜΙΔΑ ειχε βγαλει ενα αρθρο στο οποιο ανεφερε οτι ολα τα προστιμα σχετικα με τον καθαρισμο, αρα και της μη δηλωσης, μπαινουν μετα απο ελεγχο. Τωρα, ελεγχο απο ποιους, τινι τροπω κτλ, παλι στα τυφλα. Απο εκει και υστερα, τα ζυγιζει ο καθενας, διαλεγει και παιρνει. 3
theopan Δημοσ. 14 Ιουλίου Δημοσ. 14 Ιουλίου 15 ώρες πριν, artist1 είπε Να προσπαθήσω να δηλώσω οτι καθαρίστηκαν ολα να μαι σιγουρη; Αυτό που θα εξελιχθεί σε "τραγωδία" στην Ελλάδα, είναι ότι επί 30 σχεδόν χρόνια δεν κατάφερε το "κράτος" να πείσει τον κόσμο ότι το Κτηματολόγιο είναι πάρα πολύ σοβαρή υπόθεση. Να του "επικοινωνήσει" ότι η κήρυξη μιας περιοχής σε κατάσταση κτηματογράφησης σημαίνει -κυριολεκτικά- ότι αφαιρείται η ιδιοκτησία από όλους έχουν/δεν έχουν συμβόλαια, έχουν/δεν έχουν δηλωμένα διάφορα στα Ε9. Ότι ανακατεύεται η τράπουλα κατά κάποιον τρόπο, τα πάντα τίθενται υπό αίρεση και οι πάντες ανακτούν την ακίνητη περιουσία τους εφόσον προκριθούν τα δικαιώματά τους και ολοκληρωθεί η κτηματογράφηση. Δεν είναι κάτι προαιρετικό το να "κάνεις κτηματολόγιο". Το πρόβλημά σου αυτή τη στιγμή είναι ότι ουσιαστικά ΔΕΝ έχεις ακίνητα εφόσον δεν τα δήλωσες. Τι δήλωση καθαρισμού να κάνεις και τι σημαίνει "να είσαι σίγουρη" για κάτι που ΔΕΝ ΄κατέχεις; 19 ώρες πριν, artist1 είπε Το πρώτο...δεν κάναμε κτηματολόγιο. Το θέμα όμως ειναι το πρόστιμο τώρα. Πώς θα τα δηλώσω; Αφού δεν ξερω καν που βρίσκονται ακριβώς μόνο το γενικότερο μερος ξέρω. Δεν οφείλω να τα δηλώσω όμως; Εχει 5 η μάνα μου και 5 δηλώνει στην δήλωση της, αλλα το ένα έχει γίνει δασική έκταση (δεν ξέρω γιατι, ηταν δυσκολο να το βγάλει απο την δήλωση και το άφησε). Οπότε πρέπει να δηλώσει τα 4 λογικά. Τα 2 από τα 4 έχουν καθαριστεί γιατι ετσι το κανόνισε μια κυρια απο το χωριο της. Το θέμα ειναι τώρα δηλώνω και τα 4;Και ΠΩΣ ΤΑ ΔΗΛΩΝΩ αφου δεν υπαρχει αριθμος κτηματολογιου και ουτε ξερω που ειναι! Κι επειδή το παρατήρησα τώρα αυτό το κομμάτι της περίπτωσής σου, πως ακριβώς σκέφτεσαι ότι μπορούν να σε βρουν και να σε ταυτοποιήσουν ως ιδιοκτήτρια για να σου επιβάλλουν το όποιο πρόστιμο; Αφού δεν ξέρεις ούτε καν εσύ η ίδια που βρίσκονται τα ακίνητα που -θεωρητικά- κατέχεις; Και τι σκέφτεσαι ότι πρέπει να κάνεις, να πας να υποβάλλεις -ψευδή προφανώς- υπεύθυνη δήλωση ότι ...καθάρισες κάποια γήπεδα τα οποία δεν ξέρεις ούτε καν που πέφτουν; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα