Titos301 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 παντως σε περιπτωση μη-δηλωσης δεν αναφερει προστιμο σε περιπτωση δηλωση ψευδους δηλωσης τοτε επιφερει 1000€ προστιμο 1
dtk-386 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 7 λεπτά πριν, Titos301 είπε παντως σε περιπτωση μη-δηλωσης δεν αναφερει προστιμο σε περιπτωση δηλωση ψευδους δηλωσης τοτε επιφερει 1000€ προστιμο δεν έχει νόημα να μην σε «τιμωρεί» αν δεν κάνεις δήλωση. αλλιώς δεν θα έκανε κανείς. 1
The_Judas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 19 λεπτά πριν, Titos301 είπε παντως σε περιπτωση μη-δηλωσης δεν αναφερει προστιμο σε περιπτωση δηλωση ψευδους δηλωσης τοτε επιφερει 1000€ προστιμο "Στους υπόχρεους που δεν υποβάλλουν τη δήλωση, επιβάλλεται πρόστιμο ύψους χιλίων (1.000) ευρώ." https://akatharista.apps.gov.gr/pages/faqs Για περίπτωση ψευδούς δήλωσης υπαρχει ποινη φυλάκισης 🤣 1 3
dtzgr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 6 ώρες πριν, yiankap είπε Ερώτηση : Υπέβαλλα τη δήλωση και μου γράφει στο πεδίο που αναγράφει κατάσταση : "ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΛΕΓΧΟΥ". Το γράφει σε όλους σας ή είμαι ένας από τους "τυχερούς" που θα ελεγχθούν? Έβαλες σε όλα "ΟΧΙ/ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ";
Charismo Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 6 hours ago, yiankap said: Ερώτηση : Υπέβαλλα τη δήλωση και μου γράφει στο πεδίο που αναγράφει κατάσταση : "ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΛΕΓΧΟΥ". Το γράφει σε όλους σας ή είμαι ένας από τους "τυχερούς" που θα ελεγχθούν? Και σε εμένα από χθες που την υπέβαλα «ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΛΕΓΧΟΥ» φαίνεται.
yiankap Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 45 λεπτά πριν, dtzgr είπε Έβαλες σε όλα "ΟΧΙ/ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ"; Όχι . Σε όλα ΝΑΙ
Mary_1982 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 9 λεπτά πριν, yiankap είπε Όχι . Σε όλα ΝΑΙ 46 λεπτά πριν, Charismo είπε Και σε εμένα από χθες που την υπέβαλα «ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΛΕΓΧΟΥ» φαίνεται. Εγώ την έχω κάνει από τις 17/6 και ακόμα αναγράφει «ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΛΕΓΧΟΥ», επίσης τίκαρα σε όλα "ναι"....🤥
mindreader Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 3 hours ago, dtk-386 said: δεν έχει νόημα να μην σε «τιμωρεί» αν δεν κάνεις δήλωση. αλλιώς δεν θα έκανε κανείς. Και θες να μου πεις, οτι το κρατος οντως ξερει ποιος πρεπει να κανει δηλωση; Και αν οντως το ξερει, γιατι δεν μας το λεει; Και αφου ουτε ξερει....ουτε λεει, παρολα αυτα, θα βαλει...προστιμα! Σουρεαλισμος ή υπερεαλισμος, κατι τετοιο. 3
dtk-386 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 2 λεπτά πριν, mindreader είπε Και θες να μου πεις, οτι το κρατος οντως ξερει ποιος πρεπει να κανει δηλωση; Και αν οντως το ξερει, γιατι δεν μας το λεει; Και αφου ουτε ξερει....ουτε λεει, παρολα αυτα, θα βαλει...προστιμα! Σουρεαλισμος ή υπερεαλισμος, κατι τετοιο. δεν σου λέω τίποτα. απλά γράφω ότι η λογική είναι όταν σου κάνει κάτι τέτοιο προφανώς θέλει να σε πιέσει με πρόστιμο. αν ήταν στην διακριτική σου ευχέρεια (ειδικά Ελλάδα) θα ήταν σαν να μην υπήρχει για τους έλληνες. όποιος θέλει να πάρει το ρίσκο ανοικτός ο δρόμος. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 Παράταση υποβολής δηλώσεων καθαρισμού οικοπέδων - The President 15 Ιουλίου. Στα πενάλτι το βλέπω να πηγαίνει στο τέλος... 2 3
Titos301 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 ωραια κερδιξαμε 15 μερες αντε σε 15 μερες αποσυρση
Clytoceyx Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 Μα παιρνει παραταση η περιοδος αντιπυρικης προστασιας κυριε υπουργε μου; Δεν το βλεπω για καταργηση παντως. Το πιο πιθανο ειναι να βγουν να πουν οτι καταφεραν να κανουν x συμπολιτες μας να καθαρισουν τα οικοπεδα, χωρις πολλες λεπτομερειες, οχι οτι τις ξερουν, να παραλειψουν αρχικες εκτιμησεις για αριθμο οικοπεδων και να πουν οτι απο εδω και τωρα τον λογο τον εχουν οι ελεγχοι. Μεχρι να βγουν οι δημοι να πουν οτι αυτοι αδυνατουν να τους κανουν κοκ. Kλασσικα εικονογραφημενα. 2 1
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 Eν τω μεταξύ κάνει τόση ζέστη που δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται η εργασία στην ύπαιθρο. 1
Fan Δημοσ. 29 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2024 Ο γείτονας καθάρισε το οικόπεδό του και οι εργάτες έβγαλαν όλα τα μπάζα πάνω στο πεζοδρόμιο και δεν μπορεί να περάσει κανένας, μιλάμε για βουνά. Έχει τώρα δέκα μέρες και είναι εκεί, ενώ όσες φορές προσπαθήσαμε να καλέσουμε τον Δήμο δεν απαντάει. Υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε; ΥΓ. Εννοείται ότι ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου μένει σε άλλη περιοχή και δεν γνωρίζει κανένας το τηλέφωνό του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα