Jiakometi Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 20 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε Άποψη σου. Εσύ κάτσε πλήρωνε τις ασφαλιστικές. Εγώ δεν δίνω μία και θα απαιτήσω από το κράτος να καλύψει τέτοια κόστη. Dream on …… 1
andreaspA Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 19 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε Καθόλου. Οι ασφαλιστικές κοιτάνε να βγάλουν κέρδος στην ανάγκη του πολίτη μπροστά σε διάφορους κινδύνους. Σε αυτά έπρεπε να είχε μπει μπροστά το κράτος και όχι να ξεζουμιζεται οικονομικά ο πολιτης. Άποψη σου. Εσύ κάτσε πλήρωνε τις ασφαλιστικές. Εγώ δεν δίνω μία και θα απαιτήσω από το κράτος να καλύψει τέτοια κόστη. Αν δεν υπηρχαν οι ασφαλιστικες εταιριες σημερα θα ήσουν επανω στα δεντρα! Η αναπτυξη του πλανητη ηρθε απο το τραπεζικο συστημα και τον ασφαλιστικό κλάδο. Χωρίς ασφαλιστικές εταιρίες, τιποτα δεν μπορεί να υπάρξει. Το οτι εισαι εδω και μπορείς και γραφεις -αυτά που γράφεις- στο insomnia, υπαιτιος ειναι ΚΑΙ ο ασφαλιστικός κλάδος. 1
The_Judas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 31 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε Άποψη σου. Εσύ κάτσε πλήρωνε τις ασφαλιστικές. Εγώ δεν δίνω μία και θα απαιτήσω από το κράτος να καλύψει τέτοια κόστη. Θα απαιτήσεις να στο καλύψει... και μετά το κράτος θα ανεβάσει τους φόρους 5-6% για να καλύψει το κόστος. Εδώ υπάρχουν ακόμη εκατοντάδες χιλιάδες ανασφάλιστα αυτοκίνητα (+χωρίς ΚΤΕΟ) και καμιά κυβέρνηση δεν παίρνει το πολιτικό κόστος για να κάνει το αυτονόητο. Γιατί όποιος το κάνει θα χάσει τις εκλογές. 1
takoulou Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 2 ώρες πριν, The_Judas είπε Θα απαιτήσεις να στο καλύψει... και μετά το κράτος θα ανεβάσει τους φόρους 5-6% για να καλύψει το κόστος. Εδώ υπάρχουν ακόμη εκατοντάδες χιλιάδες ανασφάλιστα αυτοκίνητα (+χωρίς ΚΤΕΟ) και καμιά κυβέρνηση δεν παίρνει το πολιτικό κόστος για να κάνει το αυτονόητο. Γιατί όποιος το κάνει θα χάσει τις εκλογές. Καλησπερα... Ερχεται που επρεπε να ισχυει εδω 15 χρονια πισω αυτο... https://www.ot.gr/2024/06/15/oikonomia/anasfalista-oximata-neo-systima-elegxou-poia-tha-einai-ta-prostima/ https://www.lawspot.gr/nomika-nea/neo-plaisio-eleghon-kai-kyroseon-gia-ta-anasfalista-ohimata-nomoshedio 2
SeNNinhA Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2024 Στις 14/6/2024 στις 4:12 ΜΜ, The_Judas είπε εν τω μεταξυ εχω ρωτησει 2 μηχανικους και 2 λογιστες και ο καθενας εχει διαφορετικη γνωμη για το αν ειμαι υποχρεος😂 Αφορα ο νομος ολα ανεξαιρετως τα οικοπεδα ή υπαρχει καποιος περιορισμος; Κάνε ένα κόπο να διαβάσεις είτε τις εγκυκλιους είτε τα προηγούμενα εδώ μέσα που αναφέρονται σε αυτό που ρωτας (ξεκινά από την αρχή). Δεν έχει νόημα να ξαναλέμε όλες τις λεπτομέρειες
SeNNinhA Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Ολοι τα λενε μια χαρα μονο οι υπουργοί πετανε χαρταετο.... https://news.b2green.gr/48369/καθαρισμοί-εκτάσεων-ερωτήματα-για-τη 2
cinemusic Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Εγω παντως κατι παραπάνω απο αυτο που εχω κανει δεν μπορω να κανω. Δεν υπαρχει οικονομική ευχέρεια για κατι παραπάνω και ηδη εχω ξοδέψει 1000 ευρω μαζι με τις μετακινήσεις μου . Εγινε ο καθαρισμός και δημιουργηθήκαν δυο βουνα απο χορτα και κλαδια . Αν η ουσια ειναι να υπαρχει ενας ειδος αντιπυρικής ζωνης, η εργασια που εγινε πιστευω πως εξυπηρετεί τον σκοπό. Απο οτι μαθαίνω στην περιοχή οι περισσότεροι καθαρίζουν περιμετρικά τις εκτάσεις τους και δεν κανουν ολική αποξήλωση Υποτίθεται οτι υπάρχει υπηρεσία Συντήρησης Πρασίνου του Δημου που μαζεύει κλαδια και χορτα ( ετσι με πληροφόρησε ο τοπογράφος μου) αλλα πλεον ουτε και αυτοι ασχολούνται απο οτι μαθαίνω ( το κόψανε το σπορ) και δεν σηκώνουν ούτε τα τηλεφωνα. Εν τω μεταξυ σκέφτομαι πως το κομμάτι οικοπεδου και αγροτεμαχίου που καθαρισα , διαπερνάται απο δρομο που χωρίζει τις δυο εκτασεις και που εδω και 10 χρονια που εχει χαραχθεί αυτος ο δρομος ( η χάραξη φαίνεται μονο στα σχεδια του κτηματολογίου) δεν εχει γινει καμια ενέργεια απο τον δημο. Οταν πριν δεκα χρονια του ρωτησα ποτε εχουν σκοπο να γινουν τα εργα ασφαλτόστρωσης, η απαντηση ηταν τυπου dum spiro spero Κοινως να χαμε να λεγαμε. 3
andreaspA Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 51 λεπτά πριν, cinemusic είπε Απο οτι μαθαίνω στην περιοχή οι περισσότεροι καθαρίζουν περιμετρικά τις εκτάσεις τους και δεν κανουν ολική αποξήλωση ακουγα το πρωι στην τηλεοραση στον νεο βουτσα, στα καμμενα, βαζουν jcb μεσα στα χωραφια και τα οικοπεδα και ξηλωνουν τα παντα! τα κανουν γυαλι! ξηλωνουν τα πευκακια που εχουν αρχισει να φυτρωνουν, και γενικα ολη την βλάστηση που σε βροχοπτωση θα βοηθησουν να μην πλυμμηρισουν. Μιλαμε για παράνοια! 3 1
WebDevGr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Επιτέλους! Θα αποκτήσουμε κι εμείς έρημο και δεν θα χάνουμε τους τουρίστες που πηγαίνουν τώρα στην Αφρική 🤪 5
Menelaos83 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Kαι φυσικα οπως παντα θα βρεθουν οι επιτηδειοι που θα εκμεταλλευτουν την κατασταση και θα ζητανε τα μαλλιοκεφαλα τους. Σε χωραφι 300 μετρα στο Πορτο χελι ζητανε 700 ευρω. Σε αντιστοιχο αντε λιγο μεγαλυτερο εξω απο την ερετρια με 50 ευρω μπηκε αυτος που εστειλα και το εκανε γυαλι. 2
fmarulezkd Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 2 ώρες πριν, Menelaos83 είπε Kαι φυσικα οπως παντα θα βρεθουν οι επιτηδειοι που θα εκμεταλλευτουν την κατασταση και θα ζητανε τα μαλλιοκεφαλα τους. Σε χωραφι 300 μετρα στο Πορτο χελι ζητανε 700 ευρω. Σε αντιστοιχο αντε λιγο μεγαλυτερο εξω απο την ερετρια με 50 ευρω μπηκε αυτος που εστειλα και το εκανε γυαλι. Από αυτά που περιγράφεις, σε αυτούς ακούγεται να ανήκεις και εσύ, απλά από την αντίθετη μεριά.
dtk-386 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Oντως τα ζητάνε αυτά. Σε οικόπεδα 350m2 στην βόρεια Ελλάδα όχι στην Γλυφάδα ζητάνε 500+ ευρώ. Δεν υπάρχει περίπτωση να επιβραβευθούν τέτοιοι τύποι. 1
Clytoceyx Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 9 hours ago, SeNNinhA said: Ολοι τα λενε μια χαρα μονο οι υπουργοί πετανε χαρταετο.... https://news.b2green.gr/48369/καθαρισμοί-εκτάσεων-ερωτήματα-για-τη Και η αληθεια ειναι οτι δεν τους βλεπω και ζωηρους, οχι για καμια ανακοινωση καταργησης, αλλα εστω και για καποιες αποσαφηνισεις, απαναδιατυπωσεις και αλλα σχετικα. Οψομεθα. 1
basilis_k6 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 6 ώρες πριν, andreaspA είπε ακουγα το πρωι στην τηλεοραση στον νεο βουτσα, στα καμμενα, βαζουν jcb μεσα στα χωραφια και τα οικοπεδα και ξηλωνουν τα παντα! τα κανουν γυαλι! ξηλωνουν τα πευκακια που εχουν αρχισει να φυτρωνουν, και γενικα ολη την βλάστηση που σε βροχοπτωση θα βοηθησουν να μην πλυμμηρισουν. Μιλαμε για παράνοια! κανονικοτητα το λεμε εμεις εδω 1
Addicted_21 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2024 Καλησπέρα, καθάρισα δύο οικόπεδα που έχω και τα κλαδιά και λοιπά από το ένα δεν έχει περάσει να τα μαζέψει ο δήμος μέχρι τώρα. Να κάνω την δήλωση ή θα έχω κανά θέμα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα