Προς το περιεχόμενο

Eρώτηση σχετικά με μητρική AM5

ccplz
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από SeNNinhA,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας. Έχω μία μητρική AM5 MSI B650M-P. Για να μην πολυλογώ η συγκεκριμένη μητρική έχει αρκετά λυγισμένα πινάκια στο cpu socket.

Φαντάζομαι η εγγύηση δεν την καλύπτει οπότε έχω το εξής ερώτημα. Αν τη δώσω στην αντιπροσωπεία, είναι εφικτή κάποια αντικατάσταση του cpu socket έναντι πληρωμής;

Αν ναι, αξίζει; Ή θα μου βγει πιο ακριβή από το να πάρω μία καινούρια μητρική; Γύρω στα 115 την πήρα.

Ευχαριστώ.

EDIT: Μάλλον το έκανα ποστ σε λάθος section, αν μπορείτε μετακινήστε το

Επεξ/σία από ccplz
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Λύση
44 λεπτά πριν, ccplz είπε

Καλησπέρα σας. Έχω μία μητρική AM5 MSI B650M-P. Για να μην πολυλογώ η συγκεκριμένη μητρική έχει αρκετά λυγισμένα πινάκια στο cpu socket.

Φαντάζομαι η εγγύηση δεν την καλύπτει οπότε έχω το εξής ερώτημα. Αν τη δώσω στην αντιπροσωπεία, είναι εφικτή κάποια αντικατάσταση του cpu socket έναντι πληρωμής;

Αν ναι, αξίζει; Ή θα μου βγει πιο ακριβή από το να πάρω μία καινούρια μητρική; Γύρω στα 115 την πήρα.

Ευχαριστώ.

Δεν υπαρχει περιπτωση να γινει οικονομικη αλλαγη του socket.

Πας σε νεα μητρικη.

Καποιος τεχνικος ή και εσυ ο ιδιος θα μπορούσες να τα ισιωσεις. Ειναι συνηθως εφικτό. Αλλα και παλι εαν ειναι πολλα ποσο να σου παρει ο τεχνικος ΕΑΝ τα καταφερει? 40 ευρω σιγουρα υποθετω. Μπορεις ομως να ρωτησεις. Ισως να κοστιζει και 20 ευρω.

Αλλιως νεα μητρικη.

Πως τα καταφερες και τα στραβωσες τοσο πολλα? Θελει ταλεντο.

Παντως ΑΜ5 συστημα και αυτη η μητρικη...???

4 minutes ago, SeNNinhA said:

Δεν υπαρχει περιπτωση να γινει οικονομικη αλλαγη του socket.

Πας σε νεα μητρικη.

Καποιος τεχνικος ή και εσυ ο ιδιος θα μπορούσες να τα ισιωσεις. Ειναι συνηθως εφικτό. Αλλα και παλι εαν ειναι πολλα ποσο να σου παρει ο τεχνικος ΕΑΝ τα καταφερει? 40 ευρω σιγουρα υποθετω. Μπορεις ομως να ρωτησεις. Ισως να κοστιζει και 20 ευρω.

Αλλιως νεα μητρικη.

Πως τα καταφερες και τα στραβωσες τοσο πολλα? Θελει ταλεντο.

Παντως ΑΜ5 συστημα και αυτη η μητρικη...???

Κατάλαβα. Σχετικά με το πως έγινε, ας πούμε πως έγινε απο ανοησία μου. Απο εκεί και πέρα πιστεύω δεν έχει σημασία 😛.

Οσο για την τελευταία ερώτηση την εχω για συγκεκριμένο σκοπό και χρειάζομαι το συγκεκριμένο form factor.

Τεσπα, ευχαριστώ για την απάντηση. Θα στείλω σε γνωστό μου που κάνει επισκευες μπας και μπορέσει να κάνει κανα θαύμα και ισιωσει τα πινς, αλλιώς θα παω σε καινούργια. 

Στείλτο, αλλά εάν ζητήσει πολλά η δεν την αναλαμβάνει και είναι να πάει στον κουβά δεν χάνεις τίποτα.

Έχει άπειρα βιντεάκια στο YouTube.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...