Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η μη καταβολή των Τελών Κυκλοφορίας ή η παράνομη κυκλοφορία οχημάτων που έχουν δηλωθεί σε καθεστώς ακινησίας

όλη η ουσία του άρθρου και ο μοναδικός λόγος τοποθέτησης τους, ΜΟΝΟ για εισπρακτικούς λόγους, όποιος νομίζει ότι τοποθετήθηκαν για κάτι άλλο , είναι νύχτα νυχτωμένοι.

4 hours ago, Chef_Alexander said:

Για πολλοστή φορά αποδεικνύεται περίτρανα ότι σε αυτή τη χώρα δεν μας ενδιαφέρει η πρόληψη αλλά η καταστολή. Αναρωτιέμαι άραγε, ποια είναι τα αντίστοιχα ποσά που διατίθενται για δημιουργία-συντήρηση πάρκων κυκλοφοριακής αγωγής, παιδεία κλπ. κλπ. κλπ.......

Υ.Γ. 

Σαφώς και η ερώτηση μου είναι ρητορική.......

Λάθος το κατάλαβες , μόνο η είσπραξη τους ενδιαφέρει .

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Lucifer είπε

Αν η είδηση είναι για την αστυνομία, τι να συζητήσουν δηλαδή; Αν έχει σωστά βαλμένα τα σημεία στίξης;

Η είδηση αφορά ένα σύστημα που χρησιμοποιεί η αστυνομία για κλεμμένα αυτοκίνητα.

Καταλαβαίνω ότι είναι πολλά ανήλικα παιδιά εδώ που θέλουν να το παίξουν αναρχικοί κατά του συστήματος για τη μαγκιά της ηλικίας αλλά η είδηση αφορά ένα εξοπλιστικό γεγονός. 

Δε νομίζω ότι ενδιαφέρει κανέναν η γνώμη του άλλου για την αστυνομία . Εσένα ας πούμε σε αφορά πολύ να σου αναλύσω εγώ εδώ τη γνώμη μου για την αστυνομία και να αρχίσω να λέω τα γνωστά ποιήματα ότι σκοτώνει παππούδες δέρνει γιαγιάδες κ τα σχετικά; 

3 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

ποια αστυνομια? 

Απόκρυψη περιεχομένων

ας ξεκινησουν απο τα βασικα, να σταματανε αυτους που δεν εχουν καν πινακιδες. 

ΑΥΤΉ! 1-0

Αφού το έχουμε πάει σε τέτοιο επίπεδο το ινσομνια, ας πάω κ εγώ με το κύμα.

3 ώρες πριν, Lucifer είπε

Αν η είδηση είναι για την αστυνομία, τι να συζητήσουν δηλαδή; Αν έχει σωστά βαλμένα τα σημεία στίξης;

Αν προσέξεις επίσης τις αντιδράσεις στο δικό σου μήνυμα και στο προηγούμενο ,το δικό μου,θα δεις ότι η πλειοψηφία δεν προτιμάει να ακούει τα κόμπλεξ του καθενός για την αστυνομία.

Θαταν πιο εποικοδομητική μια συζήτηση σχετικά με την τεχνολογική εξέλιξη των συστηματων της ελ.ας. η κάποια σύγκριση με άλλες χώρες παρά να καθόμαστε να λέμε ότι η αστυνομία δέρνει τους συνταξιούχους και δολοφονεί φοιτητές.και χούντα και ψωμί παιδεία ελευθερία. Όχι τίποτα άλλο έχει καταντήσει λίγο βαρετό .

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
37 minutes ago, primeragt said:

8/10 που δεν έχουν πινακίδα ή είναι εντελώς μα εντελώς φιμε είναι αστυνομικοί. Άλλο ένα 1/10 είναι καγκουρό καταστάσεις και το υπόλοιπο 1/10 είναι απλά vip προσωπα (είτε υψηλής κοινωνίας είτε υποκόσμου). 

Οπότε ουσιαστικά ποιους να γράψουν; Τους εαυτούς τους;

Τουλάχιστον στην Αττική που κυκλοφορώ, 9,5/10 αυτοκίνητα με φιμέ τζαμάκι στην πινακίδα είναι καγκουροαυτοκίνητα με τριπλές εξατμίσεις, κάνουν μπαμ από μακριά. 

Οι αστυνομικοί και οι "VIP" (εδώ γελάμε... ) δεν χρειάζονται φιμέ τζαμάκι στην πινακίδα...  

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, lost2 είπε

η μη καταβολή των Τελών Κυκλοφορίας ή η παράνομη κυκλοφορία οχημάτων που έχουν δηλωθεί σε καθεστώς ακινησίας

όλη η ουσία του άρθρου και ο μοναδικός λόγος τοποθέτησης τους, ΜΟΝΟ για εισπρακτικούς λόγους, όποιος νομίζει ότι τοποθετήθηκαν για κάτι άλλο , είναι νύχτα νυχτωμένοι.

Λάθος το κατάλαβες , μόνο η είσπραξη τους ενδιαφέρει .

Πραγματικά πέφτω απτά συνεφα . Το υπουργείο,οι πολιτικοί,το κράτος,ενδιαφέρεται μόνο για το χρήμα;;;; Νόμιζα ότι μόνο στις ταινίες γίνονται αυτά.Πραγματικά έχω πέσει απτά συνεφα τώρα . 

Εντωμεταξύ για να δείτε των μυαλό μερικών ,κράζουν γιστι η αστυνομία δε κόβει πρόστιμα σε αυτόν χωρίς πινακίδα,σε αυτόν που τρέχει σε αυτόν που βρίζει ,που δέρνει και πάει λέγοντας.

Αυτοί οι ίδιοι που τα κάνουν αυτά που είναι ο αδερφός σας,ο γείτονας σας,ο συμμαθητής σας,ο συνάδελφος κτλ δεν έχουν ευθύνη;  Το ότι οι γονείς τους ήταν ανίκανοι να τους μεγαλώσουν γιστι δε το αναφέρετε; Για το ότι είναι άθλια παραδείγματα για τα παιδιά τους σαν γονείς σαςνναδεφφια σαν οτιδήποτε γιστι δεν το αναφέρετε;

Γι'αυτό λέω ότι βγάζουμε πολύ κόμπλεξ εδώ πέρα. Σε μια παραβατική κοινωνία ,μας ενοχλεί ο μπάτσος που δεν έκανε πολλές συλλήψεις ,δε μας ενοχλεί ο διπλανός μας που κλέβει ας πούμε..

Δε ξέρω η εγώ έχω μεγαλώσει πολύ ή έχουμε γεμίσει ανήλικα εδώ ή και τα δύο. 

Δημοσ.

Απ ολα τα προβλήματα που μπορεί να έχει η χώρα μας , χαίρομαι μερικούς που μεγαλύτερο τους πρόβλημα ειναι τα φιμέ στα τζάμια και οι εξατμίσεις χωρίς καζανάκια . 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ψηφιακή αστυνομία μάλλον θα γίνει τόσο για τα οχήματα, πινακίδες, ανασφάλιστα, αυτόματη κλήση στο σπίτι σου από κάμερες όπως στο εξωτερικό. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Hamurabi είπε

Η είδηση αφορά ένα σύστημα που χρησιμοποιεί η αστυνομία για κλεμμένα αυτοκίνητα.

Καταλαβαίνω ότι είναι πολλά ανήλικα παιδιά εδώ που θέλουν να το παίξουν αναρχικοί κατά του συστήματος για τη μαγκιά της ηλικίας αλλά η είδηση αφορά ένα εξοπλιστικό γεγονός. 

Δε νομίζω ότι ενδιαφέρει κανέναν η γνώμη του άλλου για την αστυνομία . Εσένα ας πούμε σε αφορά πολύ να σου αναλύσω εγώ εδώ τη γνώμη μου για την αστυνομία και να αρχίσω να λέω τα γνωστά ποιήματα ότι σκοτώνει παππούδες δέρνει γιαγιάδες κ τα σχετικά;

Καταλαβαίνω τι λες από τη μία. Από την άλλη, όταν γενικά προκύπτει μια είδηση για ένα σύστημα που πάσχει και η είδηση αφορά κάτι επουσιώδες που προβάλλεται ως βελτίωση, είναι λογικό η αντίδραση κάποιων να είναι "μας δουλεύουν". Στην προκείμενη αυτό είναι η αστυνομία και τα διάφορα σοβαρά ζητήματα που τη μαστίζουν, θα μπορούσε όμως να είναι μια είδηση που αφορά πχ "το νέο φανταστικό συντριβανάκι στον προαύλιο χώρο του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου" όταν μέσα παίζει να έχουν ελλείψεις ακόμα και στις γάζες. Δεν είναι λογικό;

Αυτό που δεν είναι λογικό είναι να προτρέπεις ανθρώπους να μη σχολιάζουν τα κακώς κείμενα και να περιορίζονται σε αυτό που θεωρείς εσύ "το θέμα", "σημαντικό" ή "της παρούσης". Όπως δεν είναι λογικό να αναγάγεις αυτόματα την όποια αγανάκτηση σε "δήθεν αναρχισμό" ή "μαγκιά του ανήλικου".

Είναι όμως, δυστυχέστατα, προβλέψιμο εκ μέρους σου και γι' αυτό και θα προτιμήσω τη διαμαρτυρία του καναπέ από την απραγία εκ των έσω και την προτροπή αυτοφίμωσης.

• Like 2
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Gk2016 είπε

Μα ούτως ή άλλως, η επονομαζόμενη ΕΛ.ΑΣ υπάρχει για την προστασία τραπεζών, βιομηχάνων, γηπέδων, πολιτικών και δημοσιογραφούντων. Ουασιαστικά δεν έχει καμία σχέση (εδώ και καιρούς) με την εσωτερική ασφάλεια πέραν των προαναφερμένων. Εν ολίγοις είναι πραίτορες των ανωτέρω και ενίοτε, αν περισσεύει και κανένας/καμία τους, υπηρετεί σε αστυνομικά τμήματα. 

Γήπεδα; Καινούριο αυτό; Εκτός αν εννοείς προστασία την ύπαρξη τους στο χώρο.

Δημοσ.
11 hours ago, paredwse said:

Τουλάχιστον στην Αττική που κυκλοφορώ, 9,5/10 αυτοκίνητα με φιμέ τζαμάκι στην πινακίδα είναι καγκουροαυτοκίνητα με τριπλές εξατμίσεις, κάνουν μπαμ από μακριά. 

Οι αστυνομικοί και οι "VIP" (εδώ γελάμε... ) δεν χρειάζονται φιμέ τζαμάκι στην πινακίδα...  

Τα καγκουρό δεν σημαίνει ότι δεν είναι και αστυνομικοί. Μάλλον δεν έχεις πολύ παρέδωσε με αστυνομικούς στον κύκλο σου. Οι μισοί που γνωρίζω ούτε καν την ίδια την πινακίδα δεν έχουν πάνω ειδικά στις μηχανές.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, d_1_0_s είπε

Όταν μεγάλο ποσοστό πλέον των οδηγών παντός τροχήλατου έχει καταργήσει τη χρήση STOP, φωτεινου σηματοδότη και σήμανσης απαγόρευσης εισοδου σε στενό (κίνηση στο αντίθετο από το επιτρεπόμενο ρεύμα), επειδή ΓΝΩΡΙΖΕΙ πως θα παραμείνει ατιμώρητο (αν ζήσει ή δε σκοτώσει βεβαια...), όλα τα παραπάνω είναι φρου φρου...

Είχα μπροστά μου για αρκετά φανάρια ένα δίποδο σε παπάκι με κράνος ποδηλάτου. Παρατηρούσα ότι «έσφαζε» όλα τα κόκκινα. Στο 6-7ο δεν θυμάμαι τον πετυχαίνω ανοίγω παράθυρο και του λέω πολύ ευγενικά γιατί δεν πειθαρχεί στα κόκκινα. Εν ολίγοις κόντεψα να φάω και ξύλο στο τέλος. Κακώς ασχολήθηκα. Του εύχομαι καλό ταξίδι στον άλλο κόσμο. Είναι δεδομένο. ΕΛΕΓΧΟΣ παντου και πάντα. Μόνο με βούρδουλα συμμορφώνονται οι «οδηγοί» σε αυτό το πράμα που θεωρείται κράτος.

• Like 2
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Twisted_Metal είπε

Τσακίστε τις κομμένες εξατμίσεις. Πόσο ακόμα πια;!

σοβαρα; με τετοιο ονομα προφιλ;

• Haha 1
Δημοσ.

Καλο το μετρο αλλα πρεπει να υπαρχουν και συμβατικα αυτοκινητα που ελεγχουν παραβασεις που στοιχιζουν ζωες που αξιζουν περισσοτερο απο τα τελη κυκλοφοριας 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, paredwse είπε

και γιατι βαζουν φιμε τοτε; η βγαζουν τελειως την πινακιδα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...