vasilipap Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 Χαιρετώ! Είναι να αγοράσω ένα samsung s22 ultra με root στο λογισμικό. Το παιδί που το δίνει μου είπε ότι αν κάνω επαναφορά ρυθμίσεων ίσως να κλειδώσει η κάρτα Sim και να μην πιάνει μετά δίκτυο κινητής. Ερωτήσεις: 1) Τι προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσω με ένα τέτοιο κινητό; 2) Είναι δύσκολο να το επαναφέρω στην αρχική του μορφή με stock λογισμικό; 3) Υπάρχει περίπτωση να brickάρω με κάποιον τρόπο τη συσκευή αν κάνω κάτι λάθος; Ευχαριστώ πολύ
BadBoy Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 Εφόσον φαίνεται ότι δε γνωρίζεις τι είναι το root και άρα δε σε ενδιαφέρει το τι προσφέρει, θα έλεγα να το αποφύγεις. Άσε που με διάφορες τραπεζικές εφαρμογές ή ηλεκτρονικές πληρωμές (Samsung/Google Pay) θα έχεις θέμα και θα πρέπει να ασχολείσαι συνέχεια. Πάντως να τη χαλάσεις με χρήση δε γίνεται, μόνο αν φλασάρεις διάφορα, πράγμα που απ' ότι καταλαβαίνω δε θα κάνεις με τίποτα. 1
Moderators Λύση stormrain Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 Moderators Λύση Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 5 ώρες πριν, vasilipap είπε Χαιρετώ! Είναι να αγοράσω ένα samsung s22 ultra με root στο λογισμικό. Το παιδί που το δίνει μου είπε ότι αν κάνω επαναφορά ρυθμίσεων ίσως να κλειδώσει η κάρτα Sim και να μην πιάνει μετά δίκτυο κινητής. Ερωτήσεις: 1) Τι προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσω με ένα τέτοιο κινητό; 2) Είναι δύσκολο να το επαναφέρω στην αρχική του μορφή με stock λογισμικό; 3) Υπάρχει περίπτωση να brickάρω με κάποιον τρόπο τη συσκευή αν κάνω κάτι λάθος; Ευχαριστώ πολύ 1) Το κυριο προβλημα ειναι με εφαρμογες τραπεζας κλπ οπως σου ειπαν. Δεν ξερω τι εννοουσε οτι αν κανεις επαναφορα ρυθμισεων ισως κλειδωσεις την SIM, αλλα και μονο με βαση αυτο, δεν θα επελεγα την αγορα της συσκευης. Δεν θα αγοραζα δηλαδη σε καμια περιπτωση μια μεταχειρισμενη συσκευη στην οποια δεν θα μπορουσα να κανω hard reset. Ειδικα αν αυτη ηταν rootαρισμενη. 2) Θεωρητικα οχι, φλασαρεις ενα official firmware και εισαι ενταξει, αλλα θα πρεπει να ξερεις τι κανεις αφενος, αλλα θα πρεπει να λαβεις και υποψη σου αυτο που σου λεει ο πωλητης περι κλειδωματος. 3) Ναι, υπαρχει, δεν νομιζω να γινεται hard brick, επανερχεται δηλαδη, αλλα αν δεν ξερεις τι κανεις θα δεινοπαθησεις απο το διαβασμα. Λαβε το υποψη. Κι απο μενα ειναι οχι. 1
vasilipap Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 Ευχαριστώ πολύ και τους δυο σας! Θα ψάξω για κάτι άλλο καλύτερα.. Να είστε καλά 1
micos000 Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος να πάρει τηλέφωνο του χιλιάρικου και να το ρουτάρει μέσα στον χρόνο. Εννοώ ότι γνωρίζω τα benefits αλλά να δώσεις τόσα λεφτά για μια συσκευή που μετά θα έχεις θέματα με "σοβαρές" εφαρμογές και να ψάχνεσαι για root hiding; No Thanx και από μένα. 3
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 31 λεπτά πριν, micos000 είπε Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος να πάρει τηλέφωνο του χιλιάρικου και να το ρουτάρει μέσα στον χρόνο. Πραγματικα. Ειδικα κατι flagships σαν το συγκεκριμενο δεν ξερω τι benefit μπορεις να εχεις με τοση μνημη (οποτε να εχει νοημα να βγαλεις stock "σκαρταδουρα") και πλεον ειναι πληρως παραμετροποιησιμα ολα (για να πεις οτι το κανεις για τα eye candy effects). Αnyway, το να μην μπορω να κανω hard reset σε μεταχειρισμενη rooted συσκευη που μπορει να εχει περασει στα αρχεια συστηματος το οτιδηποτε ο αλλος, θα ηταν το μεγιστο deal breaker για μενα. 2
GATE123 Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 Δημοσ. 16 Μαΐου 2024 Ότι σου είπαν οι προλαλήσαντες. Απλά και εγώ να επισημάνω ότι στα Samsung όταν το ρουταρης γράφει το Knox με αποτέλεσμα όταν το πας στο service να μην στο δεχτούν. Στην ουσία χάνεις την εγγύηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα