Tobajara Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου @Snoob, σε θέλουν στο τηλέφωνο. Η ομάδα που έβγαλε το πολυαγαπημένο (ταραταζούμ τζουτζούμ) Battle Brothers, που κάποιοι εδώ στο Insomnia λιώναμε και λιώνουμε και τελειωμό δεν έχουμε, μας βγήκε με κόκκινο και αντί για Battle Brothers 2 κυκλοφορεί μέσα στο 2024 ένα νέο παιχνίδι στο γνωστό στυλ squad-based tactical TBS. Οι ίδιοι το αποκαλούν "turn-based tactical RPG" αλλά, μεταξύ μας, αν δεν έχει σενάριο, διαλόγους κλπ, ή σοβαρό skill tree, δε θα είναι. Φαίνεται πάντως να έχουν δώσει έμφαση στις προσωπικές ιστορίες και προσωπικότητες. Εμφανισιακά φαίνεται για βρώμικο XCOM, Xenonauts, άντε να πω Battletech γιατί έχει και κάτι σα mechs. Έχεις πάλι να πολεμήσεις τα Όντα και να επιλέξεις αποστολές από κάποιου είδους World Map. Γενικά φαίνεται να επεκτείνουν τη βασική συνταγή του Battle Brothers, που είναι θετικό. Από την άλλη, πηγαίνουν σε πιο mainstream μονοπάτια. Σίγουρα θα το παρακολουθήσω. Η σελίδα στο Steam. https://store.steampowered.com/app/2432860/MENACE/ 1 1
dalan2007 Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου αφου xcom 3 δεν προκειται να δουμε ας ελπισουμε να αξιζει ! 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Μαϊου Moderators Δημοσ. 14 Μαϊου Περιμένω με ενδιαφέρον να δω τι θα βγει το συγκεκριμένο. Αν δεν μου κάτσει το στυλ, τουλάχιστον θα διαβάζω πάλι τα χρονικά σας των μαχών σας. 1
Tobajara Δημοσ. 14 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 14 Μαϊου 1 hour ago, GhostRiderLSOV said: Περιμένω με ενδιαφέρον να δω τι θα βγει το συγκεκριμένο. Αν δεν μου κάτσει το στυλ, τουλάχιστον θα διαβάζω πάλι τα χρονικά σας των μαχών σας. Πραγματικά απορώ με το ότι δεν ασχολήθηκαν περισσότεροι με το παιχνίδι, δεδομένο το πόσο δημοφιλής κατηγορία είναι τα TBS/ TB RPG. Ανάλογα με την τιμή ίσως το πάρω τη μέρα κυκλοφορίας να τους στηρίξω.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Μαϊου Super Moderators Δημοσ. 16 Μαϊου Βρίσκεται εδώ και καιρό στο νο. 1 της (ατελείωτης και διαρκώς διογκούμενης, παράλληλα με το απερίγραπτο backlog) wishlist μου. Για λόγους αρχής και για να τιμήσω τις άπειρες ώρες που έχω περάσει συντροφιά με το Battle Brothers, θα τιμηθεί άμεσα. Τα λίγα που έχω δει από κάποια βίντεο, είναι θετικά (προσπερνώντας την ανώμαλη απόφαση να βάλουν πόδια στους χαρακτήρες, αλλά τέλος πάντων). Nα προσθέσω ότι συμμετέχει στην παραγωγή/προώθηση η Hooded Horse, που εξελίσσεται σε μια πολύ σημαντική εταιρία για τους φίλους των TBT/TBS και όχι μόνο (κι αρκετά πιο "mainstream" σε σχέση με τη Slitherine, που επίσης ετοιμάζει μερικούς πολύ ενδιαφέροντες τίτλους για το 2024). 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα