Προς το περιεχόμενο

Fritzbox 5530 fiber

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από infin1tyGR,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στους φίλους. Εκανα αναβάθμιση της γραμμης μου απο 500 σε 1000 κ επειδή εχω μπλεξει λιγο κ θα αργησει λιγο να έρθουν να μου το συνδεσουν το καινουργιο ρουτερ μπορω να κανω κατι μόνος μου?

Το συνδεσα αλλα δεν περνει ρυθμίσεις μονο του. Βλεπει την οπτικη ειναι μου βγαζει ισχυς σηματος κτλ αλλα μεχρι εκει. Μιπως πρεπει να αλαξω κατι  στις ρυθμισεις της οπτικης ινας?

• Λύση
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μπορείς να κάνεις κάτι εσύ. Θα σκανάρει ο τεχνικός που θα έρθει το GPON SN του (Modem ID το λέει η AVM) και μετά θα μπορεί να γίνει register στο OLT.

Επεξ/σία από infin1tyGR
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
52 minutes ago, gourtzracing said:

ναι ετσι εγινε τελικα. στο μεταξυ τωρα μου ηρθε ειδοποιηση για την απαντηση σου.😁

στο ftth αν δεν δηλωθει το id  του ftth modem,router ή του ont δεν θα παιξεις ποτέ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι εβγαλε το id απο το παλιο nokia ont και εβαλε το καινουργιο κ δουλεψαν ολα

Επεξ/σία από gourtzracing
Δημοσ.
5 hours ago, gourtzracing said:

ναι εβγαλε το id απο το παλιο nokia ont και εβαλε το καινουργιο κ δουλεψαν ολα

ναι ειναι κατι που δεν μπορεις να κανεις εσυ και για αυτο επισης δεν μπορεις να βαλεις το δικο σου Ont,ftth modem,router.αν και καποιοι που πηραν Fritz απο το εμποριο καταφεραν να πεισουν τον οτε να τους το περασει επειδη ηταν fritz(που το δινει και ο οτε).καποιοι το εκαναν με id spoofing Που ελεγαν οτι επαιζε με fritz αλλα δεν ξερω κατι παραπανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...