Προς το περιεχόμενο

Παρκαρισμα μηχανης σε παρκινγκ αυτοκινητου.

Phala

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απλα θα ηθελα να ρωτησω αν το να παρκαρω τη μηχανη μου στο παρκινγκ του αυτοκινητου (την οποια εχω στη πολυκατοικια) ειναι παρανομο. Ο λογος που ρωταω ειναι ενας γειτονιας κομπλεξικος που μου λεει να βγαλω τη μηχανη μου γιατι ειναι παρκινγκ αυτοκινητων. Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν κανω καμια παραβαση απο τη στιγμη που η θεση παρκινγκ ειναι δικια μου αλλα για καλο και για κακο ρωταω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σε δικιά σου θέση δε δίνεις λογαριασμό στο γείτονα πως θα τη χρησιμοποιείς.

αρκεί να είναι όντως δικιά σου με χαρτιά και όχι στο μιλητό.

• Like 3

6 minutes ago, Phala said:

Απλα θα ηθελα να ρωτησω αν το να παρκαρω τη μηχανη μου στο παρκινγκ του αυτοκινητου (την οποια εχω στη πολυκατοικια) ειναι παρανομο. Ο λογος που ρωταω ειναι ενας γειτονιας κομπλεξικος που μου λεει να βγαλω τη μηχανη μου γιατι ειναι παρκινγκ αυτοκινητων. Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν κανω καμια παραβαση απο τη στιγμη που η θεση παρκινγκ ειναι δικια μου αλλα για καλο και για κακο ρωταω.

καθε θεση σταθμευσης πολεοδομικα και νομικα δεν αναφερεται σε τυπο οχηματος. Θεωρητικα μπορεις να βαλεις απο παπακι ως φορτηγο.

Πρεπει να υπαρχει στο καταστατικο ή σε πολεοδομικο σχεδιο οτι η θεση ειναι αποκλειστικα για συγκεκριμμενο τυπο οχηματος.

Επισκέπτης
22 λεπτά πριν, Phala είπε

Εχεις μηχανή και αυτοκινητο ή μόνο μηχανή;Δηλαδή αν βάλεις εκεί το αυτοκίνητο σου δεν τον ενοχλεί αλλά αν βάλεις μηχανή τον ενοχλεί.

Εκτός αν σκέφτεται ότι αφήνεις το αμάξι σου έξω και πιανει παραπάνω χώρο από ότι η μηχανή και μειώνεται ο χώρος στάθμευσης για αυτόν ή άλλους.

Όπως και να έχει,εφοσων είναι δική σου θέση,παρκάρεις ότι όχημα θέλεις.Αν τωρα υπάρχει θέμα με το πάρκινγκ στη γειτονιά σου και θέλεις να εξυπηρετήσεις την κατάσταση,αφήνεις τη μηχανή έξω.Αν θέλεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ κοιτώντας τη μαγική μου σφαίρα, προβλέπω να υπάρχει και αμάξι και μηχανή... , ή στο σημείο που μπαίνει η μηχανή να μην είναι προβλεπόμενη θέση στάθμευσης (να χωράει αυτοκίνητο) και να δυσκολεύει την πρόσβαση...., θα δείξει.

Αλλιώς,  δεν υπάρχει θέμα ποιο από τα δυο

Επεξ/σία από iml
  • Like 2

1 ώρα πριν, Phala είπε

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Έχει λαλήσει ο κοσμάκης! Ό,τι γουστάρεις κάνεις μέσα στην ιδιοκτησία σου. Και την πεθερά σου θα παρκάρεις στη θέση αν το αποφασίσεις. Πες του να πάει να τον κοιτάξει ψυχίατρος πριν αναγκαστείς να λάβεις μέτρα εσύ.

57 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Σε ό,τι και να είναι δικιά του "χαρτιά" ή "μιλητό" στο γείτονα δεν θα δώσει λόγο. 

5 minutes ago, theopan said:

Σε ό,τι και να είναι δικιά του "χαρτιά" ή "μιλητό" στο γείτονα δεν θα δώσει λόγο. 

χωρίς χαρτιά το δικιά του μπορεί να σημαίνει γενική πυλωτή και ότι είχε μιλήσει με τους γείτονες ο ιδιοκτήτης ή προηγούμενος ένοικος.

είναι πολύ σχετική η έννοια ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ θέση στην ανωνυμία του ίντερνετ

άρα σε τέτοια ΔΙΚΙΑ του θέση άνετα ξεκινάει προβληματική κατάσταση που μπορεί και ο γείτονας να τσιμπάει αφορμή.

Ένα έχω να πω κάποια φάση δεν είχα αυτοκινιτο για 7 μήνες και επειδή άρχισαν να παρκάρουν το δεύτερο τους αμάξι στην θέση μου τυπαδες από την οικοδομή έβαλα μια καρότσα, φώναζαν γκαριζαν απειλούσαν μέχρι που κάλεσα την αστυνομία και βούλωσαν καλά καλά

• Haha 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, greekfragma είπε

χωρίς χαρτιά το δικιά του μπορεί να σημαίνει γενική πυλωτή και ότι είχε μιλήσει με τους γείτονες ο ιδιοκτήτης ή προηγούμενος ένοικος.

είναι πολύ σχετική η έννοια ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ θέση στην ανωνυμία του ίντερνετ

άρα σε τέτοια ΔΙΚΙΑ του θέση άνετα ξεκινάει προβληματική κατάσταση που μπορεί και ο γείτονας να τσιμπάει αφορμή.

Ό,τι κι αν συμβαίνει (ειδικά γείτονα εκτός του συγκεκριμένου κτιρίου γιατί δεν προκύπτει από αυτά που έγραψε ο TS ότι είναι συνιδιοκτήτης/σύνοικος) στο γείτονα δεν πέφτει λόγος. Ο μόνος που μπορεί να του ζητήσει το λόγο αν δεν είναι με κάποιον τρόπο τελικά ιδιοκτήτης ο ίδιος είναι ο ιδιοκτήτης της θέσης/δικαιούχος στάθμευσης στο ίδιο κτίριο.

Επεξ/σία από theopan

1 minute ago, theopan said:

Ό,τι κι αν συμβαίνει (ειδικά γείτονα εκτός του συγκεκριμένου κτιρίου γιατί δεν προκύπτει από αυτά που έγραψε ο TS ότι είναι συνιδιοκτήτης/σύνοικος) στο γείτονα δεν πέφτει λόγος. Ο μόνος που μπορεί να του ζητήσει το λόγο αν δεν είναι με κάποιον τρόπο τελικά ιδιοκτήτης ο ίδιος είναι ο ιδιοκτήτης της θέσης/δικαιούχος στάθμευσης στο ίδιο κτίριο.

ρε αδερφέ....διαβάζεις τι γράφω;

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΘΕΣΗ! Να είναι απλά μια ΓΩΝΙΑ ΣΤΗ ΠΥΛΩΤΗ που χωράει αμάξι.

να είναι μια γωνιά που είχε ειπωθεί στο μιλητό οτι είναι η γωνιά του τάδε πριν 10χρόνια προηγούμενου ιδιοκτήτη ενοίκου σε συνεννόηση με άλλους ιδιοκτήτες ενοίκους τελείως πρόχειρα και ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ. 

-Έλα Μήτσο εσύ έχεις μικρό αμάξι πάρε αυτή τη γωνιά που χωράς να κάνεις μανούβρα. 

ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ! οκ;

το να είναι λοιπον ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ θέση μπορεί να είναι η αφορμή του γείτονα να χώσει τη μύτη του.

ο Phala μπήκε έγραψε και την έκανε με ελαφρά. Πιθανόν διαβάζει ανώνυμα τώρα και γελάει ή τσαντίζεται που η μιλητή θέση τελικά δεν είναι τόσο επίσημα δικιά του.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, greekfragma είπε

ρε αδερφέ....διαβάζεις τι γράφω;

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΘΕΣΗ! Να είναι απλά μια ΓΩΝΙΑ ΣΤΗ ΠΥΛΩΤΗ που χωράει αμάξι.

να είναι μια γωνιά που είχε ειπωθεί στο μιλητό οτι είναι η γωνιά του τάδε πριν 10χρόνια προηγούμενου ιδιοκτήτη ενοίκου σε συνεννόηση με άλλους ιδιοκτήτες ενοίκους τελείως πρόχειρα και ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ. 

-Έλα Μήτσο εσύ έχεις μικρό αμάξι πάρε αυτή τη γωνιά που χωράς να κάνεις μανούβρα. 

ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ! οκ;

το να είναι λοιπον ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ θέση μπορεί να είναι η αφορμή του γείτονα να χώσει τη μύτη του.

ο Phala μπήκε έγραψε και την έκανε με ελαφρά. Πιθανόν διαβάζει ανώνυμα τώρα και γελάει ή τσαντίζεται που η μιλητή θέση τελικά δεν είναι τόσο επίσημα δικιά του.

Ό,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, δεν πέφτει λόγος ειδικά σε έναν εξωτερικό γείτονα! Δεν έχει καμία δουλειά να κοιτάζει καν τι και πως συμβαίνει μέσα σε "ξένο χωράφι". "Ευχαριστώ" πρέπει να του πει ακόμα και σε τέτοια περίπτωση (απορώ πως έπλασες το σενάριο βέβαια ότι "είναι μια γωνιά" όταν γράφει ότι είναι "παρκινγκ αυτοκινητων" και κατά την παραδοχή του προβληματικού γείτονα μάλιστα!) που βάζει τη μηχανή μέσα και αφήνει κατά τι περισσότερο ελεύθερο χώρο στο δρόμο! Ας προσπαθήσουμε να ανακτήσουμε λίγη από τη χαμένη λογική μας...

Επεξ/σία από theopan
  • Haha 1

7 minutes ago, theopan said:

Ό,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, δεν πέφτει λόγος ειδικά σε έναν εξωτερικό γείτονα! Δεν έχει καμία δουλειά να κοιτάζει καν τι και πως συμβαίνει μέσα σε "ξένο χωράφι". "Ευχαριστώ" πρέπει να του πει ακόμα και σε τέτοια περίπτωση (απορώ πως έπλασες το σενάριο βέβαια ότι "είναι μια γωνιά" όταν γράφει ότι είναι "παρκινγκ αυτοκινητων" και κατά την παραδοχή του προβληματικού γείτονα μάλιστα!) που βάζει τη μηχανή μέσα και αφήνει κατά τι περισσότερο ελεύθερο χώρο στο δρόμο! Ας προσπαθήσουμε να ανακτήσουμε λίγη από τη χαμένη λογική μας...

1 hour ago, greekfragma said:

1+1=2 όχι 1.2 ή 1.99

Έχω την υποψία ότι ο φίλος έχει και ΙΧ και μηχανή και τα παρκάρει και τα 2, με τρόπο που δυσκολεύει το γείτονα.

Παρόμοιο θέμα είχε συγγενικό μου πρόσωπο γιατί δεν μπορούσε να κάνει εύκολα μανούβρες και να παρκάρει στη θέση του, λόγω της μηχανής που εξείχε από τη διπλανή θέση.

Ακόμα κι αυτό να συμβαίνει, αν και τα δυο οχήματα βρίσκονται μέσα στο οριοθετημένο χώρο του, τότε δεν έχει κανένα θέμα.

Φίλε ts δεν υπάρχει (στις πολυκατοικίες) πάρκινγκ αυτοκινήτων/μηχανής/πεθεράς 

Είναι πάρκινγκ. Μπορείς να βάζεις ότι θέλεις, αρκεί να μην εμποδίζεις τους άλλους 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...