Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, nimik είπε

Εγώ δεν καταλαβαίνω αφού τα βιάζεσαι γιατί δεν πετάγεσαι να τα πάρεις από το κατάστημα να τελειώνει η υπόθεση να πληρώσεις κι όπως θέλεις κι όχι να ταλαιπωρείσαι και να συγχύζεσαι ..

Δεν υπάρχει η δυνατότητα δεν έχω αυτοκίνητο και είναι 5χλμ από το σπίτι μου

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 hour ago, Σπίθας Στο Σκοτάδι said:

Δεν υπάρχει η δυνατότητα δεν έχω αυτοκίνητο και είναι 5χλμ από το σπίτι μου

Μέσα στο Ρέθυμνο είσαι ή σε χωριό;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε

εγώ είμαι στο Κέντρο του Ρεθύμνου η Γενική είναι στον Κουμπέ 5 χλμ από το Κέντρο

Ε όχι και 5 ,και με τα πόδια πας κι έρχεσαι άνετα 

1.8χλμ από το Δημαρχείο 😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, nimik είπε

Ε όχι και 5 ,και με τα πόδια πας κι έρχεσαι άνετα 

1.8χλμ από το Δημαρχείο 😁

Με δύο χειρουργεία στην μέση θα περπατήσω 1,8χ1,8 + 1χλμ από το σπίτι μου-δεν είμαι ο δήμαρχος να μένω δημαρχείο για να πάω να πάρω ένα δέμα ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ;;;

Επεξ/σία από Σπίθας Στο Σκοτάδι
Δημοσ.
22 minutes ago, Σπίθας Στο Σκοτάδι said:

Με δύο χειρουργεία στην μέση θα περπατήσω 1,8χ1,8 + 1χλμ από το σπίτι μου-δεν είμαι ο δήμαρχος να μένω δημαρχείο για να πάω να πάρω ένα δέμα ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ;;;

τα εχουμε ξανασυζητησει και στο Λασιθι τα ιδια ειναι, τα στελνουν ολα στο υποκαταστημα..

Οπως εγραψα εγω προσωπικα με boxnow και αλλα παρομοια εδω και ενα χρονο εχω σωθει...

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε

Η κεντρική ιδέα σε ΟΛΑ τα νήματα που αφορούν παράπονα για courier είναι το υπογραμμισμένο. Έχει συμφωνήσει/πληρώσει μια υπηρεσία και αυτός που την έχει αναλάβει, ποντάροντας στην "καούρα" σου να παραλάβεις σου λέει "πέρνα από το κατάστημα" (εννοείται πως δεν έχει το όποιο refund από την υπηρεσία που δεν έγινε).

Αφού όμως περνάει, μια χαρά κάνουν και το δουλεύουν έτσι. Άντε με το καλό να την ψυλλιαστούν και άλλοι επαγγελματίες (με άλλο αντικείμενο) και να περνάνε στο τελικό καταναλωτή αυτό που θα έπρεπε να κάνουν οι ίδιοι

• Like 2
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε

Το θέμα με τις κούριερ συνεχίζεται... τελικά δεν ζώ στο Ρέθυμνο

Μαλλον ζεις σε δικο σου κοσμο.
Δεν ειναι νεα αυτα που μας λες μαν μου.

Αυτα παιζουν πριν γεννηθεις,φουντωσαν μεσα στον covid και τωρα απλα συνεχιζουν με το ιδιο βιολι,γιατι ο κοσμος το δεχεται.  

Δημοσ.
Στις 4/10/2024 στις 9:45 ΠΜ, vamvakoolas είπε

Οπως εγραψα εγω προσωπικα με boxnow και αλλα παρομοια εδω και ενα χρονο εχω σωθει...

Εκεί πάει το πράγμα. Και οι ίδιες οι κούριερ αν θέλουν να επιβιώσουν πρέπει να επενδύσουν σε "box". Σε 10 χρόνια θα το χρησιμοποιούμε για όλες μας τις αγορές και οι κούριερ θα κοιτούν να βρουν τι έκαναν λάθος. :D

Mεταφορές προϊόντων, βενζινάδικα, ταμίες-εκδοτήρια, όλα θα πάνε στην αυτοεξυπηρέτηση για μείωση κόστους  

Δημοσ.
4 hours ago, afragorn said:

Εκεί πάει το πράγμα. Και οι ίδιες οι κούριερ αν θέλουν να επιβιώσουν πρέπει να επενδύσουν σε "box". Σε 10 χρόνια θα το χρησιμοποιούμε για όλες μας τις αγορές και οι κούριερ θα κοιτούν να βρουν τι έκαναν λάθος. :D

Mεταφορές προϊόντων, βενζινάδικα, ταμίες-εκδοτήρια, όλα θα πάνε στην αυτοεξυπηρέτηση για μείωση κόστους  

επαρχια ειδικα κρητη, αν ο πωλητης δε θελει να συνεργαστει με box ουτε καν ασχολουμαι.

Εδω μεγαλη εταιρια με ηλεκτρικες συσκευες, επειδη ξερει τι %3λο ειναι οι μεταφορικες, δημιουργησαν μια τεραστια αποθηκη που φυλανε τα πραγματα μεχρι να ερθεις να τα παρεις ή να στειλεις δικη σου μεταφορικη/ανθρωπο.

Το καλοκαιρι που εχει φορτο λογω τουρισμου, μια γνωστη πηρε τηλεοραση απο Ηρακλειο και αντι για Αγ Νικολαο τη στειλαν Αγ Νικολαο ...Αττικης. Ουτε καν το ΤΚ δεν ειδαν

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.

δειτε τη θετικη πλευρα του, στην Αμερικη για να  μη χανουν  χρονο το  δεμα το αφηνουν  εξω  απο την πρωτη πορτα, οποια κι αν ειναι αυτη. Βαρανε  μια κουδουνι και φευγουν. Φανταστειτε τι παρτυ θα εκαναν οι οπαδοι  τις ρομα  αν σε ολες τις εισοδους πολυκατοικιων, πορτες κηπου μονοκατοικιων κλπ ειχε δεματα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε καταλαβαίνω απόλυτα μια από τα ίδια ισχύουν και στην ACS. Το υποκατάστημα τους στη Ζάκυνθο βρίσκεται εκτός πόλης 40 λεπτά με τα πόδια για μένα που δεν έχω μεταφορικό μέσο. Περιμένω να παραλάβω και βλέπω στο σύστημα τους αδυναμία παραλαβής χωρίς να με έχουν πάρει καν τηλέφωνο. Το καλύτερο είναι ότι σκάει μήνυμα που λέει πόσες μέρες θα είναι εκεί αλλιώς θα το επιστρέψουν και ότι πρέπει να πάω εγώ να παραλάβω. Ήθελα να ήξερα τα μεταφορικά γιατί τα πληρώνουμε.!! Δυστυχώς δεν υπήρχε η δυνατότητα επιλογής άλλης courier. Η ασυδοσία των courier έχει πάει σε άλλο επίπεδο και δεν υπάρχει έλεγχος από πουθενά.!! Φυσικά box now και Skroutz point δεν υπάρχουν εδώ όπως και σε πολλά νησιά.

Επεξ/σία από Dennis077
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...