naimore Δημοσ. 25 Ιουλίου Δημοσ. 25 Ιουλίου οι συγκεκριμενοι παντως 1,1 παιρνουν στο google αντιγραφω κι εγω την αξιολογηση που τους αφησα καφενεδες, με πηραν τηλ να μου πουν οτι θα παραδωσουν μια βδομαδα μετα λογω ο courier εχει covid 😮 και στο συστημα εγραψαν "Status Attempted Delivery - Absent recipient" χαχα απο που κι ως που ρε παιδια; οτι ναναι; εεττ δεν παρακολουθει;
HliassA2 Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου Προσωπικά πάντα έπαιρνα acs, γενική ταχυδρομική ως κούριερ αλλά έγινε τώρα ένα συμβάν με την γενική ταχυδρομική πού λέγαμε ότι είναι η καλύτερη ταχυδρομική (μπούρδες) Είχα κάνει μια παραγγελία 20/8 και ήρθε στο κατάστημα 22 του μηνός και έχει εδώ και μέρες δεν μου έχει σταλεί ενώ έχω στείλει email με γράφουν. Λες και το πήρα δωρεάν είναι από τότε mόνο με scroutz box now
StamTheMan Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου Τα εχουμε πει,δεν ειναι η Γενικη σαν εταιρεία ,ειναι τα κατα τοπους καταστηματα. Ακομα πιο συγκεκριμενα,πολλες φορες παιζει ρολο και ο κουριερ που εξυπηρετει την περιοχη.
1comment Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου Έχω eshop και χρησιμοποιώ μια εταιρία κουριερ (όχι τη γενική) και τη box now. Τους τελευταίους μήνες βλέπω απότομη στροφή προς τη box now και πλέον θα έλεγα ότι είναι 80% box now, 20% η άλλη κουριερ. Μέχρι πέρσι τα ποσοστά ήταν αντίστροφα. Αυτό κάτι λέει για τη γνώμη του κόσμου για τις μεταφορικές και την πλήρη απογοήτευση, αλλά και τις χρεώσεις που είναι στο θεό. Πιστεύω δεν θα είμαι ο μόνος με eshop που το παρατηρώ. Και αν είναι γενικό, θεωρώ ότι οι κουριερ θα πιεστούν και θα ακολουθήσουν τη στροφή προς τοποθέτηση θυρίδων μιας και το μοντέλο τώρα έχει τα γνωστά προβλήματα (ελάτε στο κατάστημα, περάσαμε κι αφήσαμε χαρτάκι). Επίσης αν η πτώση στη δουλειά τους είναι τέτοια, θεωρώ δεδομένο ότι θα κλείσουν και καταστήματα κουριερ... 1
StamTheMan Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου 1 ώρα πριν, 1comment είπε Πιστεύω δεν θα είμαι ο μόνος με eshop που το παρατηρώ παρατηρεί. Δε χρειαζεται να εχεις eshop για να το παρατηρησεις. Οποιος εχει παρε δωσε με κουριερ το ξερει.
vamvakoolas Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου (επεξεργασμένο) εγω προσωπικα ως καταναλωτης εχω σωθει επαρχια! Ολες οι εταιριες ειναι ΜΑΠΑ πλεον αν το καταστημα δε συνεργαζεται με boxnow ή παρομοιο... αντε γεια Επεξ/σία 26 Αυγούστου από vamvakoolas 1
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Συνεχόμενο πρόβλημα και με ΕΛΤΑ Κούριερ, τους τηλεφωνώ χθές 09.30 για να μου φέρουν το δέμα, αρνητική η κοπέλα στο τηλέφωνο λέει θα με καλέσουν, δείχνει 11.38 οτι πήρε το δεμα ο κούριερ ψέμα αυτό με καλεί 11.51 ο ιδιοκτήτης του καταστήματος με υφος με ρωτά αν θελω να μου το φέρουν-οχι ρε φίλε δεν θέλω έλεος δλδ τι με ρωτάς; βλάκα...- μου λέει 13.00-15.00 θα το φέρουν μετά δείχνει το συστημα οτι εκ νέου το πήρε ο κούριερ 13.08 το φέρνει 15.00 κ οταν πηγα να πληρώσω με κάρτα αντέδρασε δεν ηθελε εγώ επέμεινα με ρώτησε αν το ειπα στο κατάστημα λέω κανείς δεν με ρωτησε γκρίνιαζε συνεχως και στο τέλος δεν πήρα και απόδειξη... τις επόμενες ημέρες θα πάω στην αστυνομία την ΕΛΤΑ Κούριερ Ρεθύμνου
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Πριν από λίγο, διανομέας της Γενικής έρχεται με δέμα δικό μου φυσικά, λέει είστε εδώ, βγαίνω έξω, λέω με POS, λέει ''ωχ το ξέχασα να το πάρω το πρωί που έφυγα'' LOL... Τι να του πείς, λέω δεν έχω πάνω μου περισσότερα από 200€ μετρητά(το δέμα ήταν 305 περίπου) λέει θα έρθω αύριο, άντε πάλι να με κλείσει μέσα να τον περιμένω, αναρωτιέμαι ρε παιδιά, τι στο καλό συμβαίνει με όλους αυτούς
Haldol Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου On 25/07/2024 at 14:56, naimore said: οι συγκεκριμενοι παντως 1,1 παιρνουν στο google Κι έλεγα ότι το 1,7 που 'χει στο Ηράκλειο είναι ρεκόρ! 😜 1
Charismo Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 11 minutes ago, Haldol said: Κι έλεγα ότι το 1,7 που 'χει στο Ηράκλειο είναι ρεκόρ! 😜 Ρεκόρ είναι. Πανελλήνιο υψηλό. 1
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δυστυχώς εδώ στο Ρέθυμνο, υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με τις κούριερ, μόνο η ACS μου φέρνει αυθημερόν το δέμα, επειδή εκεί ειναι ένα παιδί που με ξέρει πλέον, και εργάζεται 20 χρόνια στην εταιρία και ξέρει τους δρόμους κτλ... οι υπόλοιποι μην χαρακτηρίσω. Τώρα περιμένω ένα άλλο δέμα από Courier Center είπαν ως τη 13.00 για να δούμε. Την άλλη φορά δεν είχαν αυτοκίνητο να μου φέρουν ένα η/υ που είχα παραγγείλει από Lenovo. Είχε λέει χαλάσει... ε μισθώστε ταξί να το φέρει ρε παιδιά έλεος δλδ
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Ηρθε και σημερα ο διανομέας της Γενικής για το ιδιο δέμα ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ POS...είχε έρθει την Τρίτη 1η φορά.. πλέον είμαι αναγκασμένος να πάω να βγάλω λεφτά για να έχω μετρητά... δεν φταίει ο διανομέας, ο ιδιοκτήτης της Γενικής Ρεθύμνου ευθύνεται και θα τον καταγγείλω
DrLo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Στις 1/10/2024 στις 11:44 ΠΜ, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε Δυστυχώς εδώ στο Ρέθυμνο, υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με τις κούριερ, μόνο η ACS μου φέρνει αυθημερόν το δέμα, επειδή εκεί ειναι ένα παιδί που με ξέρει πλέον, και εργάζεται 20 χρόνια στην εταιρία και ξέρει τους δρόμους κτλ... οι υπόλοιποι μην χαρακτηρίσω. Τώρα περιμένω ένα άλλο δέμα από Courier Center είπαν ως τη 13.00 για να δούμε. Την άλλη φορά δεν είχαν αυτοκίνητο να μου φέρουν ένα η/υ που είχα παραγγείλει από Lenovo. Είχε λέει χαλάσει... ε μισθώστε ταξί να το φέρει ρε παιδιά έλεος δλδ έπρεπε να τους πεις "You had one job" δηλαδή αν ήταν αντί για courier αεροπορική και χαλαγε το αεροπλάνο τι θα έπρεπε να γίνει, να βρεις εσύ αεροπλάνο να πας εκεί που έχεις πληρώσει; 1 ώρα πριν, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε Ηρθε και σημερα ο διανομέας της Γενικής για το ιδιο δέμα ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ POS...είχε έρθει την Τρίτη 1η φορά.. πλέον είμαι αναγκασμένος να πάω να βγάλω λεφτά για να έχω μετρητά... δεν φταίει ο διανομέας, ο ιδιοκτήτης της Γενικής Ρεθύμνου ευθύνεται και θα τον καταγγείλω Τα βρίσκουν και τα κάνουν "άφησέ το εδώ και πάρε με τηλέφωνο να σου κλείσω ραντεβού πότε να έρθεις να πληρωθείς ή φευγεις και πατάω cancel την παραγγελία"
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, DrLo είπε έπρεπε να τους πεις "You had one job" δηλαδή αν ήταν αντί για courier αεροπορική και χαλαγε το αεροπλάνο τι θα έπρεπε να γίνει, να βρεις εσύ αεροπλάνο να πας εκεί που έχεις πληρώσει; Τα βρίσκουν και τα κάνουν "άφησέ το εδώ και πάρε με τηλέφωνο να σου κλείσω ραντεβού πότε να έρθεις να πληρωθείς ή φευγεις και πατάω cancel την παραγγελία" Το θέμα είναι ότι θέλω τα προιόντα, δεν μπορώ να την ακυρώσω, τώρα αν ξανάρθουν(η Γενική), α έβγαλα μετρητά, και γίνει το οτιδήποτε θα ζητήσω επιστροφή στο κατάστημα που έκανα παραγγελία και ξανά αποστολή με ACS... με το κατάστημα μίλησα και του είπα τι συμβαίνει μου λέει κύριε Βασίλη, την επόμενη φορά με ACS.. Όπως το λές βρίσκουν και τα κάνουν πλήρης ανοργανωσιά, και μετά λέμε για το δημόσιο ότι είναι προβληματικό, ενώ ο ιδιωτικός τομέας ''πετάει''
nimik Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Εγώ δεν καταλαβαίνω αφού τα βιάζεσαι γιατί δεν πετάγεσαι να τα πάρεις από το κατάστημα να τελειώνει η υπόθεση να πληρώσεις κι όπως θέλεις κι όχι να ταλαιπωρείσαι και να συγχύζεσαι ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα