Hacker?pcs Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 Καταλήγουμε στο ότι η λύση είναι τα lockers και όχι η παράδοση στο σπίτι 4 4
dtk-386 Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Hacker?pcs είπε Καταλήγουμε στο ότι η λύση είναι τα lockers και όχι η παράδοση στο σπίτι Xαλαρά κιόλας. Ποτέ κούριερ εδώ και αρκετό καιρό. Skroutz points & Boxnow only. Aν δεν έχουν τα απλά μαγαζιά boxnow απλά δεν ψωνίζω από κει. Κύριος παράγοντας για μένα. Η ψυχική μου υγεία προέχει. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2024 από dtk-386 3 1
sphinxgr Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 "Είστε υποχρεωμένοι", "δικαίωμα μου" και "ξέρεις ποιος είμαι εγώ?" Η Ελλάδα σε λίγες λέξεις!!!!! 11 1
haris_216 Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, StamTheMan είπε ................................................ Ετσι λοιπον,που καταληγουμε; Οχι μονο η καθε περιοχη εχει διαφορετικη λειτουργια,αλλα και ο καθε υπαλληλος ειναι διαφορετικος. Προφανώς και ο κάθε εργαζόμενος στην όποια εταιρία/οργανισμό/επιχείρηση είναι διαφορετικός. Και σίγουρα τα όποια σχόλια, θετικά ή αρνητικά, εξαρτώνται πολύ από το με ποιον ήρθες σε επαφή. Από την άλλη πλευρά όμως είναι υποχρέωση της κάθε εταιρίας να ελέγχει την ομαλή λειτουργία της σε όλα τα επίπεδα, άσχετα αν αφορά "μαμά" κατάστημα, franchise ή freelance συνεργάτη. Είναι επιεικώς απαράδεκτο η εύρυθμη ή μη λειτουργία να εξαρτάται από το φιλότιμο ή το στραβοξύπνημα του όποιου εργαζόμενου (και το λέω τη στιγμή που είμαι όλα τα εργασιακά μου χρόνια μισθωτός που έρχεται σε επαφή με κόσμο). Είναι τουλάχιστον αστείο, για να μην πω τραγικό, να έχεις την όποια εταιρία που γίνονται συζητήσεις για το αν είναι καλή/κακή και να συζητάμε ότι εξαίρεση αποτελεί το υποκατάστημα Άνω Τραχανοπλαγιάς επειδή εκεί είναι ένα παλικάρι που "με ξέρει από το σχολείο". Σημ. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το ότι πληρώνουμε/συμφωνούμε για παραλαβή στο σπίτι και βρίσκουμε απόλυτα φυσιολογικό/αποδεκτό να πάμε να παραλάβουμε από το γραφείο. Ε, αφού το δεχόμαστε για τα δέματα ας το ξεκινήσουν αυτό και τα delivery (" συγγενική" υπηρεσία είναι) . Να παραγγέλνεις efood και να σε πάρουν τηλέφωνο ότι "δεν σε βρήκαν" και να πας να παραλάβεις από το κατάστημα. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2024 από haris_216 6 2
1comment Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 9 ώρες πριν, StamTheMan είπε ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗ Η ΚΑΘΕ ΚΟΥΡΙΕΡ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. Η ACS ειναι μακραν η χειροτερη, Ναι τελικά η κάθε περιοχή έχει τους δικούς της "κανόνες". Σε εμάς η acs είναι τοπ, η παράδοση είναι πάντα την επόμενη μέρα. Το ίδιο και η ελτα κουριερ. Η γενική μπορεί να έχει και 15 μέρες κόλλημα στα κεντρικά τους! 1
vlavhs Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 Delatolas courier που συνεργαζεται με τα ikea μακράν ο κορυφαίος...
csontheline Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 Ζήτα 15% έκπτωση (ή επιστροφή) των μεταφορικών. Ή υπολόγισε τις βενζίνες μετ'επιστροφής για να το παραλάβεις από το κατάστημα.
gakost Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 Δεν ισχύει ότι κάθε περιοχή έχει τα δικά της. Υπάρχουν οι γενικοί όροι παροχής υπηρεσιών που ορίζουν τι ισχύει. Πχ https://www.elta-courier.gr/static/pdf/-ΟΡΟΙ-ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ.pdf Καταγγελίες μπορούν να γίνουν στην ΕΕΤΤ
GamingMaster424 Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 31 minutes ago, vlavhs said: Delatolas courier που συνεργαζεται με τα ikea μακράν ο κορυφαίος... 😅 10
Koopas Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 Κορυφαίος διανομέας είναι αυτός που μας έφερε το τραπέζι κουζίνας. Ήρθε, το ανέβασε, το έδεσε, άφησε τις καρέκλες (άλλο χρώμα), το κοιτούσα, το κοιτούσε, έφυγε, τον ευχαρίστησα. Έστειλα φωτογραφία στη σύζυγο με μια μικρή απορία "γιατί έχει τρύπες από πάνω", -"τραπέζι μπαλκονιού είναι αυτό!" μου απαντάει. 5 λεπτά αργότερα με κάλεσε ο διανομέας "λάθος έκανα αδερφέ, σου έφερα άλλη παραγγελία". Ανέβηκε, έλυσε το πρώτο, έδεσε το δεύτερο, το κοιτάξαμε ξανά και ξανά, ταίριαζε με τις καρέκλες, "αυτό είναι" σκεφτήκαμε. Τον ευχαρίστησα, έφυγε. Άρχοντας! Τι αποκρύψεις και τι "θα περάσω εντός της ημέρας", εάν δεν είναι λίγο σουρεάλ η κατάσταση! 1 14
stivi1981 Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 η ACS παντως εχει ψιλοβελτιωθει απο παλια... ερχετε και ειδοποιηση στο viber με λινκ για live tracking της αποστολης,σου λεει και μια περιπου λογικη ωρα που θα παραδωθει καθως και για αλαγη παραδοσης στον γειτονα! εμενα εδω αθηνα τυχαινει και παντα με παιρνουν και τηλεφωνο αν λειπω κλπ και τους λεω να το αφησουν καπου αν ειναι ελευθερο.. τωρα δεν λεω μεγαλα λογια γιατι ποτε δεν ξερεις...χαχχ
stefa_1 Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 8 ώρες πριν, Hacker?pcs είπε Καταλήγουμε στο ότι η λύση είναι τα lockers και όχι η παράδοση στο σπίτι Ποιος ομως μεταφερει τα δεματακια απο πχ πολη σε πολη για να καταληξουν στα locker ? Υπαρχει δηλαδη πχ απο μονη της η εταιρια boxnow που αναλαμβανει την διαχειριση των lockers αλλα και την μεταφορα των αντικειμενων απο πολη σε αλλη πολη/χωριο κτλ χωρις να παρεμβαλεται καμια αλλη courier (συνεργασια δλδ) ?
Charismo Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 4 minutes ago, stefa_1 said: Ποιος ομως μεταφερει τα δεματακια απο πχ πολη σε πολη για να καταληξουν στα locker ? Υπαρχει δηλαδη πχ απο μονη της η εταιρια boxnow που αναλαμβανει την διαχειριση των lockers αλλα και την μεταφορα των αντικειμενων απο πολη σε αλλη πολη/χωριο κτλ χωρις να παρεμβαλεται καμια αλλη courier (συνεργασια δλδ) ? Τον τελικό πελάτη δεν τον ενδιαφέρει ποιος θα το μεταφέρει και με ποιον θα συνεργαστούν για να καταλήξει στο locker. Κι εγώ από τότε που άρχισα να χρησιμοποιώ BoxNow και Skroutz Point βρήκα την υγειά μου. Μηδέν καθυστερήσεις και σύγχυση. Το μόνο πρόβλημα πλέον είναι οι αγορές από εξωτερικό, όπου δεν έχω βρει ακόμα λύση χωρίς courier. Ελπίζω κάποια στιγμή να ενημερώνεσαι όταν το δέμα φτάνει στην Ελλάδα και να σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις παράδοση σε locker. Δεν ξέρω αν προσφέρει κάποιος τέτοιες υπηρεσίες κι αν είναι εφικτό.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Ολες οι μεταφορικεςε ειναι της πλακας στην ελλαδα Παιρνω απο εξωτερικο dhl express η ups saver ,και ερχονται απο ρουμανια -ολλανδια-γαλλια-σουηδια[ολες οι χωρες αυτες δοκιμασμενες]σε μια μερα..Τα στελνουν τριτη μεσημερι και τεταρτη μεσημερι ειναι στην πορτα μου,απο εξωτερικο..Με τις δικες μας ,καμια επικοινωνια,οποτε θελουν τα φερνουν,σιγουρα πλεον 2-3 μερες και παει λεγοντας Μονο box χρησιμοποιω πλεον απο Ελλαδα ,αντικαταβολες κτλ acs -γενικη ,μακρια και αγαπημενοι 8 minutes ago, Charismo said: Τον τελικό πελάτη δεν τον ενδιαφέρει ποιος θα το μεταφέρει και με ποιον θα συνεργαστούν για να καταλήξει στο locker. Κι εγώ από τότε που άρχισα να χρησιμοποιώ BoxNow και Skroutz Point βρήκα την υγειά μου. Μηδέν καθυστερήσεις και σύγχυση. Το μόνο πρόβλημα πλέον είναι οι αγορές από εξωτερικό, όπου δεν έχω βρει ακόμα λύση χωρίς courier. Ελπίζω κάποια στιγμή να ενημερώνεσαι όταν το δέμα φτάνει στην Ελλάδα και να σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις παράδοση σε locker. Δεν ξέρω αν προσφέρει κάποιος τέτοιες υπηρεσίες κι αν είναι εφικτό. Σε λοκερ προσφερει η dhl ,η ups οχι,και οταν το στειλουν τοτε μπαινεις μεσα στο site και αλλαζεις να παει σε λοκερ Επεξ/σία 15 Μαΐου 2024 από SOCRATIS1000 1
stefa_1 Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, 1comment είπε Ναι τελικά η κάθε περιοχή έχει τους δικούς της "κανόνες". Σε εμάς η acs είναι τοπ, η παράδοση είναι πάντα την επόμενη μέρα. Το ίδιο και η ελτα κουριερ. Η γενική μπορεί να έχει και 15 μέρες κόλλημα στα κεντρικά τους! Και εδω ηταν top η ACS μεχρι που δεν ηταν. Πολλα πραγματα ειναι καλα μεχρι που δεν ειναι. Πλεον τα ΕΛΤΑ που ηταν τα χειροτερα των χειροτερων, ξαφνικα πηρε την πρωτια τωρα, αν θελετε διαβαστε την ιστορια παραλαβης μεσα σε 3 εργασιμες σε σχεση με τα δικα μας μαυρα χαλια : Spoiler Ελαβα δεμα με απλο DHL/Deutsche Post (ουτε καν express, κοστος κατω απο 10€) και εφτασε απο Γερμανια δεμα μεσα σε 3 εργασιμες στην Επαρχια(!!) : Προηγουμενη μερα, παραγγελια του προιοντος αργα το βραδυ. 1η μερα : Dispatch και φορτωμα σε επιβατικη πτηση της Lufthansa. (Δεν ηξερα οτι γινεται κατι τετοιο, υποθετω για πολυ μικρα δεματακια το κανουν). Την ιδια μερα εχει φτασει Ελλαδα. 2η μερα : Αναχωρηση απο το Αεροδρομιο της Αθηνας για Θεσσαλονικη (οδικως). Μεσανυχτα εφτασε Θεσσαλονικη. 3η μερα (Παραλαβη): Το πρωι ειχε φτασει ηδη στα μερη μου επαρχια (Πηγα και το παρελαβα απο τα ΕΛΤΑ, btw δεν ξερω αν οι ταχυδρομοι κανουν διανομη μικρων δεματων ?Εχω την εντυπωση οτι αφηνουν χαρτακια για οτι δεν χωραει σε ταχ. κουτι και να παω στο ταχυδρομειο). Ο ταχυδρομος ερχεται παντα με μηχανακι, οποτε ποσα δεματα να χωρεσουν ? ACS : Πλεον δεν ρισκαρω, αν ο μονος τροπος αποστολης ειναι ACS, προτιμω να πεταχτω Θεσσαλονικη με ΚΤΕΛ εαν το καταστημα εχει το αντικειμενο που θελω και δεν υπαρχει στον τοπο μου. Γενικη Ταχυδρομικη, για να ειμαστε και on topic : Κινειται κ αυτη προς τα κει. Πλεον ειναι δεδομενο οτι παει για 2 και 3 εργασιμες απο την παραλαβη. Επισης αν ενα δεμα φτασει αργα την Παρασκευη (αργα εννοω μετα τις ωρες που εχουν ξεκινησει οι διανομεις) δεν σ'αφηνουν να το παραλαβεις απο κει ουτε την Παρασκευη ουτε το Σαββατο μεχρι το μεσημερι, ενω στο tracking ειναι ξεκαθαρο οτι εχει φτασει 100%. Απλα βαριουνται να ψαξουν. Και απο τα κεντρικα μου ειπαν το ιδιο, και ειδικα δεματα εξωτερικου (UPS/FedEx) για κανενα λογο 1000% δεν το δινουν : Μου ειπαν, σε μια περιπτωση που ειχα παρει τηλεφωνο στα κεντρικα για να ζητησω το Ελληνικο tracking τους ωστε να κανονισω παραλαβη απο το καταστημα για ενα δεμα που δεν ειχα ελληνικο tracking, οτι ..."και να σας δωσω το Ελληνικο tracking δεν εχει νοημα, Δευτερα θα γινει η διανομη, δεν μπορειτε να το παρετε νωριτερα". Μα λεω εχει φτασει κτλ κτλ, οοοοχι! Λεει "Εγω θα σας το δωσω και καντε οπως νομιζετε". Παιρνω στο τοπικο καταστημα της Γ.Τ, και μου κανουν "Δευτερα στις 08:00 θα μας παρετε να μας πειτε οτι θελετε παραλαβη απο το καταστημα". Το κανω λοιπον, και μου λεει το τοπικο καταστημα οτι δεν γινεται, θα περιμενετε να τελειωσει η διανομη και θα περασετε καμια ωρα πριν το κλεισιμο να το παρετε! Αντι να ευχαριστουν που τους γλυτωνω καυσιμα απο περιτες μετακινησεις, ενοχλουνται κιολας. Μετα απο 2 χαμενα δεματα στην ACS, 3ο δεμα ξανα απο ACS οταν ξεκαθαρισα στον εμπορο να χρησιμοποιησει την εναλλακτικη courier για να μην παθω ξανα νευρικο κλονισμο - για οσους θυμουνται την προσφατη ιστορια μου που ακομα συνεχιζεται το σπασιμο νευρων-, και ο πως να τον χαρακτηρισω δεν ξερω, ενω μου ειπε δεν θα στελνε με ACS και να μην ανησυχω. Τελικα το εστειλε με ACS και μαντεψτε ? Και το 3ο δεμα επισης την ιδια τυχη με τα αλλα 2. Εμεινε στο pick up και αυτο ηταν. Παει και αυτο στα χαμενα. Κοντευω να τρελαθω μαυτη την εταιρια, μεχρι τωρα παντα παραλαβη την επομενη εργασιμη, και τωρα εμεινα και με 3ο δεμα το οποιο επισης δεν αναχωρησε ποτε απο Αθηνα. Λογος edit : Αλλαγη παραγραφων, typos/μορφοποιηση και προσθηκη εμπειριας απο Γεν. Ταχυδρομικη 36 λεπτά πριν, SOCRATIS1000 είπε Ολες οι μεταφορικεςε ειναι της πλακας στην ελλαδα Παιρνω απο εξωτερικο dhl express η ups saver ,και ερχονται απο ρουμανια -ολλανδια-γαλλια-σουηδια[ολες οι χωρες αυτες δοκιμασμενες]σε μια μερα..Τα στελνουν τριτη μεσημερι και τεταρτη μεσημερι ειναι στην πορτα μου,απο εξωτερικο..Με τις δικες μας ,καμια επικοινωνια,οποτε θελουν τα φερνουν,σιγουρα πλεον 2-3 μερες και παει λεγοντας Μονο box χρησιμοποιω πλεον απο Ελλαδα ,αντικαταβολες κτλ acs -γενικη ,μακρια και αγαπημενοι Σε λοκερ προσφερει η dhl ,η ups οχι,και οταν το στειλουν τοτε μπαινεις μεσα στο site και αλλαζεις να παει σε λοκερ Παρομοιως (βλεπε spoiler για λεπτομερειες), με τη φθηνοτερη αποστολη της Deutsche Post, αγορασα κατι απο Γερμανια, την επομενη μερα φορτωθηκε σε επιβατικο αεροπλανο και την μεθεπομενη ηταν στα χερια μου. Με την ACS ειμαι πλεον με 3 δεματα που εχουν κολλησει ή χαθηκαν και αυτα και τα λεφτα μου. Το "οι μεταφορικες ειναι της πλακας στην Ελλαδα" και λιγα λες, το "για πλακα" ειναι πολυ επιεικης χαρακτηρισμος, θα το αλλαζα με μια πιο ταιριαστη και ακαταλληλη λεξη. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2024 από stefa_1
Προτεινόμενες αναρτήσεις