Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου Παραγγέλνω προ 15 μέρες κάτι, ήταν να το φέρουν Πέμπτη, με παίρνει η Γενική λέει θα ρθείτε να το πάρετε? Λέω, δεν έχω ρε παιδιά αμάξι και είστε υποχρεωμένοι να το φέρετε όχι να έρθω εγώ να το πάρω. Λένε τότε να σας το φέρουμε το Σάββατο. Λέω τι ώρα; Απαντούν 09.00 με 15.00... Λέω αυτό είναι αόριστο πείτε ώρα πάνω κάτω πχ 11 με 12 κτλ Λέει οχι 09.00 με 15.00 και της απαντώ δλδ αν πάω τουαλέτα στις 12.15 και έρθει ο κούριερ θα πει πως δεν με βρήκε δλδ έλεος. Τέσπα έρχεται το Σάββατο, κατά τις 14.00 τελικά και ο βλάκας με κάλεσε με απόκρυψη στο κινητό, το σηκώνω λέω γιατι καλείς με απόκρυψη, λέει δικαιωμά μου, του λέω δικαιωμά μου όμως να μην το σηκώσω. Κωλοεταιρία έτσι;; Εδώ στο Ρέθυμνο για τα μπάζα... 3 19
Nabuko Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου 49 λεπτά πριν, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε Λέω αυτό είναι αόριστο πείτε ώρα πάνω κάτω πχ 11 με 12 κτλ Λέει οχι 09.00 με 15.00 και της απαντώ δλδ αν πάω τουαλέτα στις 12.15 και έρθει ο κούριερ θα πει πως δεν με βρήκε δλδ έλεος. Άμα σου έλεγε 11-12 όπως επιθυμούσες και σε έπιανε κόψιμο 10:59 τι θα έκανες? 1 1 18
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου Μόλις τώρα, Nabuko είπε Άμα σου έλεγε 11-12 όπως επιθυμούσες και σε έπιανε κόψιμο 10:59 τι θα έκανες? πάμπερς. Αρκεί να μην τον καλέσει με απόκρυψη. 1 20
vamvakoolas Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου Στις 14/5/2024 στις 1:32 ΜΜ, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε Παραγγέλνω προ 15 μέρες κάτι, ήταν να το φέρουν Πέμπτη, με παίρνει η Γενική λέει θα ρθείτε να το πάρετε? Λέω, δεν έχω ρε παιδιά αμάξι και είστε υποχρεωμένοι να το φέρετε όχι να έρθω εγώ να το πάρω. Λένε τότε να σας το φέρουμε το Σάββατο. Λέω τι ώρα; Απαντούν 09.00 με 15.00... Λέω αυτό είναι αόριστο πείτε ώρα πάνω κάτω πχ 11 με 12 κτλ Λέει οχι 09.00 με 15.00 και της απαντώ δλδ αν πάω τουαλέτα στις 12.15 και έρθει ο κούριερ θα πει πως δεν με βρήκε δλδ έλεος. Τέσπα έρχεται το Σάββατο, κατά τις 14.00 τελικά και ο βλάκας με κάλεσε με απόκρυψη στο κινητό, το σηκώνω λέω γιατι καλείς με απόκρυψη, λέει δικαιωμά μου, του λέω δικαιωμά μου όμως να μην το σηκώσω. Κωλοεταιρία έτσι;; Εδώ στο Ρέθυμνο για τα μπάζα... μηπως μετακομισες προσφατα; Σχεδον σε ολες τι πολεις στη Κρητη (εκτος Ηρακλειο/Χανια και ισως ΑΓ Νικολα) οι μεταφορικες δεν εχουν μηχανακια/διανομεις μονο υποκαταστηματα. Γιαυτο και σχεδον παντα καλουν να πας στο υποκαταστημα να παραλαβεις. Εχω ακουσει περιπτωση σα τη δικια σου που σε καποια πολη (Ιεραπετρα) πηγε ο διανομεας απο Ηρακλειο (!) που ειχε παει να αφησει με το αυτοκινητο ολα τα δεματα στο υποκαταστημα. Και σε εμενα μια φορα το ιδιο ετυχε (και μαλιστα το παλικαρι δεν ηξερε καν την περιοχη) αλλα επειδη μενω κοντα εθνικη δεν ειχαμε θεματα πρεπει να τα ακούνε οι μανατζερς αυτων των εταιριων και οχι οι υπαλληλοι δυστηχως. boxnow και αλλες παρομοιες λυσεις μεχρι να σβησει ο ηλιος 1 1
tutuyo Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου τον συμπονω παντως τον φιλο κι εμενα η εμπειρια μου με την συγκεκριμενη μεταφορικη ηταν αθλια, οποτε μαλλον ειναι γενικευμενο το προβλημα και οχι μονο στο Ρεθυμνο ασε που χρειαστηκε τελικα να παω στην αποθηκη τους να παραλαβω και ειδα το απολυτο χαος, χιλιαδες δεματα χυμα στο κυμα και μια καημενη κοπελιτσα να προσπαθει να εξυπηρετησει ορδες ανθρωπων που ερχοταν για παραλαβη. Η αποθεωση ηταν οταν ενα φορτηγατζης προσπαθησε να πηδηξει την σειρα επειδη "ειχε διπλοπαρκαρει την νταλικα και εμποδαγε (sic), οπου και αρπαχτηκε, επεσαν και καναδυο ψιλες, περασε καπως η ωρα στην αναμονη😉 1 5
tasanton Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου Υπάρχουν κάποιοι "κανόνες": ΓενΤαχ και Speedex οι χειρότερες, ΕΛΤΑ Courier πολύ βελτιωμένη. Οι άλλες κάπου ενδιάμεσα. 1
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 14 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 14 Μαϊου Στις 14/5/2024 στις 2:40 ΜΜ, vamvakoolas είπε μηπως μετακομισες προσφατα; Σχεδον σε ολες τι πολεις στη Κρητη (εκτος Ηρακλειο/Χανια και ισως ΑΓ Νικολα) οι μεταφορικες δεν εχουν μηχανακια/διανομεις μονο υποκαταστηματα. Γιαυτο και σχεδον παντα καλουν να πας στο υποκαταστημα να παραλαβεις. Εχω ακουσει περιπτωση σα τη δικια σου που σε καποια πολη (Ιεραπετρα) πηγε ο διανομεας απο Ηρακλειο (!) που ειχε παει να αφησει με το αυτοκινητο ολα τα δεματα στο υποκαταστημα. Και σε εμενα μια φορα το ιδιο ετυχε (και μαλιστα το παλικαρι δεν ηξερε καν την περιοχη) αλλα επειδη μενω κοντα εθνικη δεν ειχαμε θεματα πρεπει να τα ακούνε οι μανατζερς αυτων των εταιριων και οχι οι υπαλληλοι δυστηχως. boxnow και αλλες παρομοιες λυσεις μεχρι να σβησει ο ηλιος όχι μένω εδώ 4 χρόνια... Να πώ ότι οταν έχω δέμα από ACS έχει η εταιρία ένα παιδί, που με ξέρει, μου χει φέρει δέμα πολλές φορές με παίρνει τηλ μου λέει που είσαι; κτλ και πάντα με βρίσκει ή στη δουλειά ή στο σπίτι, αλλά είναι 20 χρόνια στην ACS, αν τώρα τύχει άλλος, ωχ θα πώ, μπορει και να μην μου το φέρει ποτέ.
vamvakoolas Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου 8 minutes ago, tasanton said: Υπάρχουν κάποιοι "κανόνες": ΓενΤαχ και Speedex οι χειρότερες, ΕΛΤΑ Courier πολύ βελτιωμένη. Οι άλλες κάπου ενδιάμεσα. παντα παιζει η περιοχη: στο πατρικο μου η ELTA courier παντα λεει να περασουμε απο υποκταστημα της για παραλαβη (!)και μιλαμε για αλλο δημο 15 χλμ μακρυα! Αυτο ξεκινησε εδω και 3 χρονια... Γεν ταχυδρομικη αντιθετα στην ιδια περιοχη θυμαμαι covid εποχη που γινοταν χαμος και εξυπηρετουσαν χωρις προβλημα
gorge18 Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου Εμας εδω που ειμαι, ξερω οτι η γενικη ερχετε 2 φορες την εβδομαδα και σταμαει σε στανταρ μερος και θα παρει τηλ εχεις δεμα ελα. Η speedex οταν μαζεψει δεματα.... η center καθε σαββατο και η acs εχει γραφειο που ο διανομεας με ξερει και με παιρνει τηλ και του ανοιγω την πορτα απο το κηνιτο και αφηνει τα δεματα. ολα καλα και σταθερα. Τωρα λοιπον φευγει ο διανομεας αυτος και ψαχνουν αλλον. Ε λοιπων θα αλλαξουν ολα με την acs τωρα. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν φταινε οι εταιριες 100% αλλα ενα μεγαλο μερος ευθύνης εχουν και οι διανομεις. Και το ξερω γιατι στην δικια μας acs το αφεντικο ειναι στον κοσμο του.
cthulhucarbide Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου Σήκωσες το τηλέφωνο με απόκρυψη μόνο για να πεις ότι είναι δικαίωμά σου να μην το σηκώνεις με απόκρυψη? 3 12
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου 1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε Σήκωσες το τηλέφωνο με απόκρυψη μόνο για να πεις ότι είναι δικαίωμά σου να μην το σηκώνεις με απόκρυψη? Δικαίωμα του δεν είναι ; 1 8
1comment Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου Η γενική ταχυδρομική έχει πρόβλημα παντού. Αν διαβάσεις τις κριτικές σε οποιοδήποτε κατάστημα γενικής, θα καταλάβεις γιατί πολλοί σαν εμένα πλεον για να παραγγείλουμε κάτι, πρώτα τσεκάρουμε με ποιά κουριερ συνεργάζονται και μετά όλα τα άλλα. Είναι καιρός να αποκλείσουμε τις κουριερ που δεν μας εξυπηρετούν με αυτό τον τρόπο. Όταν τους μειωθεί η δουλειά, θα εξυπηρετούν καλύτερα. 10
stefa_1 Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου Σε καθε περιοχη οι κανονες διαφερουν, δεν υπαρχει κατι στανταρ που πιανει ολα τα μερη. Πχ εδω που μενω σε ενα χωριο κοντα σε μια επαρχια στη Βορεια Ελλαδα, ACS, ELTA Courier και Γενική περνανε καθε μερα απο το χωριο οι διανομεις. 10 μερες πηρε να φτασει κατι που πηρες στο τοπικο καταστημα ? Εγω θα ειχα ξετρελαθει απο τη χαρα μου αν εφτανε το δεμα στο τοπικο καταστημα και μετα βρισκουμε τροπο παραλαβης/λυση : Απηυδησα με την ACS απο την αλλη, που τους ειχα και τοπ με παραδοση σχεδον παντα χρονια τωρα την αμεσως επομενη εργασιμη και τωρα περιμενω δεμα απο καταστημα στην Αθηνα, το οποιο εφυγε την ... προηγουμενη Πεμπτη (08/05) και ακομα δεν εχει φτασει Β. Ελλαδα (αναθεμα βασικα αν ξεκινησε να ερχεται προς τα δω) Νιωθω και γω τον πονο σου. Απο τις απανωτες αργιες - γιορτες, το περιμενα οτι θα γινοταν χαμος με τα δεματα μετα την επιστροφη στην κανονικοτητα αλλα οχι σε τετοιο βαθμο. Αντε να βρεις λυση και το δικιο σου. Μια φορα μετα απο παρομοιο φορτο λογω αργιων, μου ειχε ερθει sms στο viber απο την ACS να παω απο κει να παραλαβω δεμα λογω τρομερου φορτου. Το καταστημα μου λεει να περιμενω και οτι το δεμα ερχεται, και στην ACS δεν ξερουν καν τι γινεται. Μπαχαλο σε ολο του το μεγαλειο. Καλη τυχη με την παραλαβη σου ευχομαι. Τουλαχιστο εχει φτασει στο τοπικο σου καταστημα, να χαιρεσαι! Γιατι στη δικη μου περιπτωση μεχρι και ο Θεος θα εχει σηκωσει τα χερια.
StamTheMan Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗ Η ΚΑΘΕ ΚΟΥΡΙΕΡ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. Η ACS ειναι μακραν η χειροτερη,αλλα αυτο ειναι και λογω του οτι ειναι η μεγαλυτερη απο τις 3. Εχει ομως και τα πιο πολλα περιστατικα με εικονικες απουσιες,ενω ο παραληπτης ηταν στο σπιτι ( κοινως κολλαω χαρτακι χωρις να χτυπησω ). Επισης,καθενας εχει ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΒΙΩΜΑΤΑ. Επειδη σας ετυχε κακος διανομεας ή υπαλληλος,αυτοματως η ταδε εταιρια ειναι η χειροτερη παντου; Οταν ημουν στη ΓΤ Καλαματας,το υποκαταστημα δουλευε αρκετα καλα,μεσα και εξω. Ειχε τυχει να ειμαστε 3-4 παιδια,νεοι,υπευθυνοι και με αισθημα επαγγελματισμου. Αλλοι τοσοι ηταν τραγικοι και μερικοι αναλογα τις μερες τους. Φαντασου τωρα να πινανε καφε 2 φιλοι,οι οποιοι μενουν σε διαφορετικες περιοχες και τον εναν τον εξυπηρετουσα εγω ( σουπερ τουμπανο κουριερ ) και τον αλλο ο Βαγγελης ( το αντιθετο του σουπερ τουμπανο κουριερ ). Ο ενας απο τους 2 ειχε περασει το πρωινο του στο σπιτι,να περιμενει το Βαγγελη και ειχε σπασει τα νευρα του,αρα ειχε τη χειροτερη αποψη για τη Γενικη. Ο αλλος ομως,ειχε την καλυτερη αποψη,επειδη τον εξυπηρετουσα εγω,τον εφτιαχνα καθε φορα που εβλεπα το ονομα του και ειχε το δεμα του μεχρι τις 11 το πρωι,στο μαγαζι. Ετσι λοιπον,που καταληγουμε; Οχι μονο η καθε περιοχη εχει διαφορετικη λειτουργια,αλλα και ο καθε υπαλληλος ειναι διαφορετικος. 1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα