Προς το περιεχόμενο

Βουητο στο πισω μερος του αυτοκινητου

NinjACake

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα. Εχω ενα μεγκαν κουπε του 06 και τωρα τελευταια μετα τα 30χλμ/ωρα ακουγεται ενα βοητο, εχω κλεισει ραντεβου στο συνεργειο, απλα θα ηθελα ν ακουσω και καποια γνωμη απο εδω. Δεν ειναι θεμα εξατμισης γιατι και στο ρελαντι σε κατηφορα συνεχιζει και ακουγεται. Πιστευω πως ειναι απο το πισω μερος του αμαξιου χωρις να βαζω το χερι μου στη φωτια. Καμια γνωμη τι μπορει να ειναι; ευχαριστω εκ των προτερων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πιθανόν ρουλεμάν τροχού . Σε ράμπα και εάν περιστραφεί η ρόδα θα φανεί εάν είναι ρουλεμάν τροχού 

Δίσκους ή ταμπουρα έχει πίσω ; 

• Like 2

1 ώρα πριν, meletis_m είπε

Πιθανόν ρουλεμάν τροχού . Σε ράμπα και εάν περιστραφεί η ρόδα θα φανεί εάν είναι ρουλεμάν τροχού 

Δίσκους ή ταμπουρα έχει πίσω ; 

Δισκους εχει και πισω. Οχι ταμπουρο

Ρουλεμάν τροχού όπως προείπαν και οι άλλοι. Κάθε ...3ο-4ο πεζοδρόμιο που καβαλάς ή λακούβα-"τάφο" που περνάς -ειδικά με τα προηγούμενα από το δικό σου Megane- 50άρικο για αλλαγή ρουλεμάν 😄

• Like 2

7 ώρες πριν, NinjACake είπε

Δισκους εχει και πισω. Οχι ταμπουρο

Μήπως έχουν τερματισει τα τακάκια τότε στο πίσω άξονα . Όπως και να εχει κανε επίσκεψη στο συνεργείο σου . 

• Like 1

2 ώρες πριν, meletis_m είπε

Μήπως έχουν τερματισει τα τακάκια τότε στο πίσω άξονα . Όπως και να εχει κανε επίσκεψη στο συνεργείο σου . 

Τα τακακια ειναι σχεδον καινουργια. Λογικα το ρουλεμαν θα ειναι οπως ειπατε. Ευχαριστω πολυ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...