lak10 Δημοσ. 14 Μαϊου Share Δημοσ. 14 Μαϊου παιδια καλημερα ψαχνω να βρω oem μπαταρια για το εν λογω laptop βρηκα κποια greencell αλλα θελω να δω αν ταριαζει καποια μεγαλυτερης χωριτικοτητας αλλα δεν βγαζω ακρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afm Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου (επεξεργασμένο) @lak10 Η μεγαλύτερη σε χωρητικότητα μπαταρία που βρήκα (6600mAh) στο battery24.gr, στο battery empire και στο skroutz. Επίσης μπαταρίες με μικρότερη χωρητικότητα (4400mAh) στο itsys, και στο laptopolis. Οι greencell είναι από τις "καλές κινέζικες" μπαταρίες οπότε τις παίρνεις άφοβα. Επεξ/σία 16 Μαϊου από afm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ss13 Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου (επεξεργασμένο) Πρέπει να μας πεις , το Service Tag, που βρίσκεται στη βάση του, εκεί που ακουμπάει το φορητό, μετά πρεπει να δεις αν σηκώνει μεγαλυτερη μπαταρία, δηλαδή αν υπάρχει συμβατότητα, αλλιώς μπορεί να παρεις μεγσλυτερη μπαταρία και να μη την βλέπει. Επίσης εάν δεν είναι γνήσια η μπαταρία, δες εδώ τι λεει το μέλος reyven18 😎 Επεξ/σία 16 Μαϊου από ss13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 19 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαϊου 8BMX1Y1 ειναι το service tag εχω ηδη μια oem 4.400 αλλα αρχιζει να τα φτυνει μετα απο 3 χρονια γνησια δεν υπαρχει πουθενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ss13 Δημοσ. 20 Μαϊου Share Δημοσ. 20 Μαϊου 18 ώρες πριν, lak10 είπε 8BMX1Y1 ειναι το service tag εχω ηδη μια oem 4.400 αλλα αρχιζει να τα φτυνει μετα απο 3 χρονια γνησια δεν υπαρχει πουθενα Μάλλον το Service Tag είναι αυτό : TYPE 8858X , και όχι αυτό που γράφεις, για δες 😎 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 20 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαϊου 1 ώρα πριν, ss13 είπε Μάλλον το Service Tag είναι αυτό : TYPE 8858X , και όχι αυτό που γράφεις, για δες 😎 αυτος ειναι το μοντελο της μπαταριας εμενα τωρα λεει T54FJ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ss13 Δημοσ. 20 Μαϊου Share Δημοσ. 20 Μαϊου 3 ώρες πριν, lak10 είπε αυτος ειναι το μοντελο της μπαταριας εμενα τωρα λεει T54FJ Ναι, λάθος μου, υπάρχουν μπαταρίες https://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=original+dell+t54fj+laptop+battery&_sop=12&_kwlnd=1 αλλά τσιμπάνε στη τιμή 😎 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 22 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαϊου ηρθε αημερα αυτη https://greencell.global/en/dell/496-laptop-battery-green-cell-ultra-t54fj-8858x-for-dell-inspiron-14r-n5010-n7010-n7110-15r-5520-17r-5720-latitude-e6420-e6520.html παιζει κανονικα βεβαια ηρθε με υγεια 97% και τα κελια ειναι sdi (samsung) και οχι panasonic ειναι 75w Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 30 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαϊου Στις 22/5/2024 στις 5:26 ΜΜ, lak10 είπε ηρθε αημερα αυτη https://greencell.global/en/dell/496-laptop-battery-green-cell-ultra-t54fj-8858x-for-dell-inspiron-14r-n5010-n7010-n7110-15r-5520-17r-5720-latitude-e6420-e6520.html παιζει κανονικα βεβαια ηρθε με υγεια 97% και τα κελια ειναι sdi (samsung) και οχι panasonic ειναι 75w τι να κανω να την γυρισω πισω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 30 Μαϊου Share Δημοσ. 30 Μαϊου Σε περίπτωση που ενδιαφέρει κάποιον, όταν ήθελα ν αλλάξω τη μπαταρία του Inspiron μου, η Dell είχε μακράν την καλύτερη τιμή για το ανταλλακτικό και, προφανώς, ήταν γνήσια η μπαταρία. Η μπαταρία μου βγήκε κοντά στα 90 τη στιγμή που κινεζιές του κώλου είχαν κοντά στα 120 και η γνήσια σε μαγαζιά υπολογιστών 180+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 31 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαϊου 20 ώρες πριν, angmar είπε Σε περίπτωση που ενδιαφέρει κάποιον, όταν ήθελα ν αλλάξω τη μπαταρία του Inspiron μου, η Dell είχε μακράν την καλύτερη τιμή για το ανταλλακτικό και, προφανώς, ήταν γνήσια η μπαταρία. Η μπαταρία μου βγήκε κοντά στα 90 τη στιγμή που κινεζιές του κώλου είχαν κοντά στα 120 και η γνήσια σε μαγαζιά υπολογιστών 180+ πηρα dell δεν υπαρχει ανταλλακτικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα