Προς το περιεχόμενο

μπαταρια για dell inspiron 7720 17r

lak10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια καλημερα ψαχνω να βρω oem μπαταρια για το εν λογω laptop βρηκα κποια greencell αλλα θελω να δω αν ταριαζει καποια μεγαλυτερης χωριτικοτητας αλλα δεν βγαζω ακρη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@lak10

Η μεγαλύτερη σε χωρητικότητα μπαταρία που βρήκα (6600mAh) στο battery24.gr, στο battery empire και στο skroutz.

Επίσης μπαταρίες με μικρότερη χωρητικότητα (4400mAh) στο itsys, και στο laptopolis.

Οι greencell είναι από τις "καλές κινέζικες" μπαταρίες οπότε τις παίρνεις άφοβα.

Επεξ/σία από afm

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρέπει να μας πεις , το Service Tag, που βρίσκεται στη βάση του, εκεί που ακουμπάει το φορητό, μετά πρεπει να δεις αν σηκώνει μεγαλυτερη μπαταρία, δηλαδή αν υπάρχει συμβατότητα, αλλιώς μπορεί να παρεις μεγσλυτερη μπαταρία και να μη την βλέπει.

Επίσης εάν δεν είναι γνήσια η μπαταρία, δες εδώ τι λεει

το μέλος reyven18 😎

IMG_20240516_164311.jpg

Επεξ/σία από ss13

8BMX1Y1 ειναι το service tag εχω ηδη μια oem 4.400 αλλα αρχιζει να τα φτυνει μετα απο 3 χρονια γνησια δεν υπαρχει πουθενα

18 ώρες πριν, lak10 είπε

8BMX1Y1 ειναι το service tag εχω ηδη μια oem 4.400 αλλα αρχιζει να τα φτυνει μετα απο 3 χρονια γνησια δεν υπαρχει πουθενα

Μάλλον το Service Tag είναι αυτό TYPE 8858X , και όχι αυτό που γράφεις, για δες 😎

1 ώρα πριν, ss13 είπε

Μάλλον το Service Tag είναι αυτό TYPE 8858X , και όχι αυτό που γράφεις, για δες 😎

αυτος ειναι το μοντελο της μπαταριας εμενα τωρα λεει  T54FJ

3 ώρες πριν, lak10 είπε

αυτος ειναι το μοντελο της μπαταριας εμενα τωρα λεει  T54FJ

Ναι, λάθος μου, υπάρχουν μπαταρίες 

https://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=original+dell+t54fj+laptop+battery&_sop=12&_kwlnd=1

αλλά τσιμπάνε στη τιμή 😎

ηρθε αημερα αυτη https://greencell.global/en/dell/496-laptop-battery-green-cell-ultra-t54fj-8858x-for-dell-inspiron-14r-n5010-n7010-n7110-15r-5520-17r-5720-latitude-e6420-e6520.html   παιζει κανονικα βεβαια ηρθε με υγεια 97% και τα κελια ειναι sdi (samsung) και οχι panasonic ειναι 75w

Στις 22/5/2024 στις 5:26 ΜΜ, lak10 είπε

ηρθε αημερα αυτη https://greencell.global/en/dell/496-laptop-battery-green-cell-ultra-t54fj-8858x-for-dell-inspiron-14r-n5010-n7010-n7110-15r-5520-17r-5720-latitude-e6420-e6520.html   παιζει κανονικα βεβαια ηρθε με υγεια 97% και τα κελια ειναι sdi (samsung) και οχι panasonic ειναι 75w

τι να κανω να την γυρισω πισω?

Σε περίπτωση που ενδιαφέρει κάποιον, όταν ήθελα ν αλλάξω τη μπαταρία του Inspiron μου, η Dell είχε μακράν την καλύτερη τιμή για το ανταλλακτικό και, προφανώς, ήταν γνήσια η μπαταρία. Η μπαταρία μου βγήκε κοντά στα 90 τη στιγμή που κινεζιές του κώλου είχαν κοντά στα 120 και η γνήσια σε μαγαζιά υπολογιστών 180+

20 ώρες πριν, angmar είπε

Σε περίπτωση που ενδιαφέρει κάποιον, όταν ήθελα ν αλλάξω τη μπαταρία του Inspiron μου, η Dell είχε μακράν την καλύτερη τιμή για το ανταλλακτικό και, προφανώς, ήταν γνήσια η μπαταρία. Η μπαταρία μου βγήκε κοντά στα 90 τη στιγμή που κινεζιές του κώλου είχαν κοντά στα 120 και η γνήσια σε μαγαζιά υπολογιστών 180+

πηρα dell δεν υπαρχει ανταλλακτικο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...