Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Xiaomi Redmi Note 12 5G

Το εχω 1+ χρόνο και κανω με αυτό contactless payments με google wallet + NFC από την πρώτη μέρα. 

Πρόσφατα αναβαθμίστηκε απο MIUI 14 στο Xiaomi HyperOS. Έκτοτε και ενίοτε, ενώ μπορει και πριν 10' να εχω κάνει κανονικά πληρωμή, μου βγαζει το ακόλουθο και δεν μπορώ να κάνω πληρωμή. Εννοείται πως έχω ανοιχτό NFC και χρήματα στο λογαριασμό.

Το προβλημα 1-2 λυθηκε με enable/disable NFC ή reboot. Αλλα οχι παντα...

Screenshot_2024-05-11-19-32-27-466_com.google.android.gms.jpg

Δημοσ.

Μετά από αναβάθμιση σε HyperOS σε Redmi Note 13 Pro Plus, έχει τύχει και σε μένα και διαπίστωσα ότι έχει τύχει σε φορητά POS, μπορεί βέβαια να ήταν τυχαίο....

Δημοσ.

Δεν δοκίμασα με την κάρτα αλλά δεν νομίζω πως έχει να κάνει με αυτό. 

Το ξεκλείδωμα δεν το έχω προσέξει αν ετυχε πιο πριν να έχει θέμα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 15/5/2024 στις 9:53 ΠΜ, tsimisdel είπε

Μετά από αναβάθμιση σε HyperOS σε Redmi Note 13 Pro Plus, έχει τύχει και σε μένα και διαπίστωσα ότι έχει τύχει σε φορητά POS, μπορεί βέβαια να ήταν τυχαίο....

Άσχετη ερώτηση, σου έβγαλε αναβάθμιση για hyperOS στο συγκεκριμένο; Γιατί εγώ είμαι ακόμα με MIUI 14

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Kag1ante είπε

Άσχετη ερώτηση, σου έβγαλε αναβάθμιση για hyperOS στο συγκεκριμένο; Γιατί εγώ είμαι ακόμα με MIUI 14

Έχει αρκετό καιρό που έχω λάβει την αναβάθμιση. Έχω καταλάβει ότι δεν τη λαμβάνουν όλες οι συσκευές ταυτόχρονα, μάλλον έχει να κάνει με την ημερομηνία αγοράς η ενεργοποίησης, το αγόρασα με το που κυκλοφόρησε σχεδόν οπότε, μου ήρθε σχεδόν αμέσως με το που κυκλοφόρησε.

• Like 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, tsimisdel είπε

Έχει αρκετό καιρό που έχω λάβει την αναβάθμιση. Έχω καταλάβει ότι δεν τη λαμβάνουν όλες οι συσκευές ταυτόχρονα, μάλλον έχει να κάνει με την ημερομηνία αγοράς η ενεργοποίησης, το αγόρασα με το που κυκλοφόρησε σχεδόν οπότε, μου ήρθε σχεδόν αμέσως με το που κυκλοφόρησε.

Α εγώ το έχω ούτε 2 βδομάδες οπότε βγάζει νόημα

Σε ευχαριστώ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...