Moderators Malthador Δημοσ. 14 Μαϊου Moderators Δημοσ. 14 Μαϊου Το setup μου έχει ως εξής: Macbook Pro M1 με Sonoma Dell S2721QS Αυτό το dock Πάνω στο ίδιο monitor έχω συνδεδέμενο στο Displayport το Windows 11 PC μου. Ενώ εδώ και ενάμιση χρόνο έπαιζε κανονικά σε 4Κ, ξαφνικά σήμερα ξεκίνησε η οθόνη και βγάζει μόνο 800x600 ανάλυση στο Mac. Ακόμα και αν εμφανίσω όλες τις αναλύσεις και αλλάξω σε 1920x1080 (δεν βγάζει επιλογή για 4Κ για κάποιο λόγο) πάλι μένει κολλημένη σε 800x600. Έχω δοκιμάσει reboots, safe modes, άλλα καλώδια, να αλλάξω σε mirror/extended/main την external οθόνη και δεν δουλεύει τίποτα. Καμιά ιδέα κανείς;
tsoukalasKaminia Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου (επεξεργασμένο) Το 800x600 στο βγάζει default στις ρυθμισεις ? Με HDMI εισαι συνδεδεμενος? Επεξ/σία 14 Μαϊου από tsoukalasKaminia
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Μαϊου Μέλος Moderators Δημοσ. 14 Μαϊου 1 minute ago, tsoukalasKaminia said: Το 800x600 στο βγάζει default στις ρυθμισεις ? Ναι.
tsoukalasKaminia Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Malthador είπε Ναι. Τσεκαρε με αλλο καλωδιο HDMI, εχε υποψη σου στις τελευταιες αναβαθμισεις Sonoma εχουν αναφερθει πολλα προβληματα με third party docks, ετσι την πατησα και εγω με ενα δυστυχως μου το εβγαλε σχεδον αχρηστο. Καραγκιοζιλικια της Apple. Κατεβασε το BetterDisplay Pro και δες αν αλλαζει αναλυση. Επεξ/σία 14 Μαϊου από tsoukalasKaminia 1
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Μαϊου Μέλος Moderators Δημοσ. 14 Μαϊου 2 minutes ago, tsoukalasKaminia said: Τσεκαρε με αλλο καλωδιο HDMI, εχε υποψη σου στις τελευταιες αναβαθμισεις Sonoma εχουν αναφερθει πολλα προβληματα με third party docks, ετσι την πατησα και εγω με ενα δυστυχως μου το εβγαλε σχεδον αχρηστο. Καραγκιοζιλικια της Apple. Κατεβασε το BetterDisplay Pro και δες αν αλλαζει αναλυση. Θξ, θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω.
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Μαϊου Μέλος Moderators Δημοσ. 15 Μαϊου Τελικά αφού δοκίμασα τα πάντα, κατέληξα να πάρω ένα νέο dock από το Πλαίσιο το οποίο παίζει κομπλέ και βγάζει και HDR. Αυτό εδώ πήρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα