MrGalaxy Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Θέλω να δω μια ταινία ,της οποίας τα χαρακτηριστικά της είναι αυτά "HDR Format.....: Dolby Vision, Version 1.0, dvhe.08.06, BL+RPU, HDR10 compatible / SMPTE ST 2094 App 4, Version 1, HDR10+ Profile B compatible1.12.10" Και η τηλεόραση μου είναι αυτή: https://www.displayspecifications.com/en/model/d01a2576 Θα μπορέσω να την δω με τα σωστά HDR χρώματα ή δεν είναι συμβατό το HDR10+ Profile B ? Επεξ/σία 13 Μαΐου 2024 από MrGalaxy
alexzorb Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 12 hours ago, MrGalaxy said: Θα μπορέσω να την δω με τα σωστά HDR χρώματα ή δεν είναι συμβατό το HDR10+ Profile B ? Θα δείς HDR . Οποιοδήποτε αρχείο με metadata (Dolby Vision, HDR 10+) δουλέυει σαν βασικό HDR αν η συσκευή αναπαραγωγής δεν υποστιρίζει τα ανώτερα πρότυπα HDR. Βέβαια σε αυτή την τηλεόραση μην περιμένεις κάτι συγηλονισιτκό παρόμοιο με sdr θα είναι
MrGalaxy Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 4 λεπτά πριν, alexzorb είπε Βέβαια σε αυτή την τηλεόραση μην περιμένεις κάτι συγηλονισιτκό παρόμοιο με sdr θα είναι Μια χαρά είναι το HDR της συγκεκριμένης.Εχω δεί αρκετες HDR ταινίες σε αυτην
alexzorb Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, MrGalaxy said: Μια χαρά είναι το HDR της συγκεκριμένης.Εχω δεί αρκετες HDR ταινίες σε αυτην Αν σε ενδιαφέρει το HDR και έχεις στην κατοχή σου αρκετές ταινίες ψάξε να δεις πόσο κλάυτερα αποτελέσματα μπορείς να εχείς, φυσικά με το αζημίωτο. Αν είσαι ευχαριστημέος με την μέχρι τώρα εμπειρία σου μην ψάξεις θα σου μπουν ιδέες για έξοδα . Επεξ/σία 14 Μαΐου 2024 από alexzorb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα