panos- Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου 19 ώρες πριν, Desmond Kind είπε Με πήραν τώρα τηλέφωνο και μου λένε έχουν τελειώσει τα αποθέματα, για την τηλεόραση, οπότε και δεν συνέχισα στην αίτηση. Απατεώνες... Έχει παραλάβει κάποιος τη TV ? Από την ενεργοποίηση μέσα σε 15 μέρες λέει. Εγώ ζήτησα διαβεβαίωση μέσω email στην υπάλληλο και μου είπε ότι θα την πάρω οπότε αναμένω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 18 Μαϊου Share Δημοσ. 18 Μαϊου Kατι σα να περιμενεις το τζοκερ θα γινει ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mystogan Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου Καλησπέρα, Έκανα την αίτηση 2/5 ουσιαστικά μόλις άνοιξε, και μου είπαν ότι δεν έχω λόγο να ανησυχώ (εξήγησα ότι αν δεν πάρω τηλεόραση, δεν ψήνω). Τότε έλεγε μέχρι εξάντλησης αποθεμάτων, τώρα βλέπω έως 16/5, σαφώς πιο ξεκάθαρα. Επίσης τότε έλεγε ότι θα πάρω TCL ή άλλη παρεμφερή. Γενικά άλλαξαν πραγματάκια... Φαντάζομαι όσοι προλάβαμε θα αποσταλεί η TV? Πρόσφατα μου ενεργοποίησαν τη γραμμή. Υπάρχει κάποιος που του έστειλαν για παραλαβή sms? Μια κάποια ανησυχία την έχω (=too good to be true), μην τρέχω με καταγγελίες για παραπλάνηση, γιατί διαφορετικά 40άρι δεν ψήνω να δίνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου Δικαιολογημενο το αγχος απο την αλλη ομως ειναι η Vodafone οχι ο μπαρμπα Μητσος στην ΕΒΓΑ της γειτονιας. Εκτιμω οτι θα καλυψει οσους εκαναν παραγγελια μεχρι 16/5 με TCL ή αλλη παρεμφερη κοινως θα ψαξει να βρει οπου μπορει τηλεορασεις να καλυψει την προωθητικη ενεργεια και τελος. Τωρα αν καποιος δεν ικανοποιηθει γιατι λχ δεν ειναι η προσφαρομενη TCL αλλα αλλη 65αρα που θα θεωρησει ο χρηστης χαμηλοτερων προδιαγραφων και ποιοτητας, υπαρχει και το δικαιωμα της υπαναχωρησης σε 14 εργασιμες με αιτιολογια εξαπατησης. Και παραλληλα μια καταγγελια στο υπουργειο αναπτυξης. Για αυτο ειναι καλο σε τετοιες περιπτωσεις να κραταμε και screenshots/φυσικες αποδειξεις της αρχικης διαφημισης/προσφορας για να μπορουμε να κυνηγησουμε μετα εξαπατηση, παραπλανηση, αθεμιτες πρακτικες κτλ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mystogan Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου Να'σαι καλά αγαπητέ Sebu. Έχεις δίκιο, και γω πιστεύω θα τη στείλουν, δε με νοιάζει αν θα είναι η TCL ή αλλη παρεμφερής. Ίσως επικοινωνήσω μαζί τους, αν προκύψει κάτι και δεν είναι διαθέσιμη, θα προχωρήσω όπως περιέγραψες. Γενικά παράξενη προσφορά αναλογικά της υπηρεσίας, και γω δεν την πίστευα στην αρχή. Μέχρι και ο συνεργαζόμενος τεχνικός που εγκατέστησε τη γραμμή μου λέει μήπως δεν κατάλαβες καλά και εννοούσαν ότι το Vodafone TV box είναι δωρεάν χαχα Τι να πω, αν έρθει μήνυμα για παραλαβή θα κάνω ένα update για λοιπούς ενδιαφερόμενους. ΥΓ. Γενικά η εγκατάσταση FTTH έγινε γρήγορα και απρόσκοπτα με το ραντεβού, οπότε εκεί καμία ταλαιπωρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ca6mio Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου Υπέγραψα το συμβόλαιο την Πέμπτη. Ο πωλητής με διαβεβαίωσε πως αν εξαντληθεί η συγκεκριμένη τηλεόραση θα στείλουν δώρο ίσης αξίας. Μέγιστη αναμονή δυο εβδομάδες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Desmond Kind Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου Παρέλαβε κάνεις. Πείτε κάποιος εντύπωσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mystogan Δημοσ. 31 Μαϊου Share Δημοσ. 31 Μαϊου Καλησπέρα! Ακόμα σιγή στον ασύρματο. Δεν έχω λάβει κάποιο sms. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manpower Δημοσ. 31 Μαϊου Share Δημοσ. 31 Μαϊου 3 hours ago, mystogan said: Καλησπέρα! Ακόμα σιγή στον ασύρματο. Δεν έχω λάβει κάποιο sms. μμμ..., αρα απο την ενεργοποίηση έχουν περασει 15 ημέρες; μήπως είναι εργασιμες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrenas Δημοσ. 31 Μαϊου Share Δημοσ. 31 Μαϊου Και εγω περιμενω ακομα, ενεργοποιηση 20/5 την τριτη θα εχουμε 15 ημερες. Παντως δεν ελεγε η προσφορα για εργασιμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mystogan Δημοσ. 31 Μαϊου Share Δημοσ. 31 Μαϊου Έχω κλείσει τις 15 μέρες. Πράγματι δεν έλεγε για εργάσιμες. Απλά πιθανώς να σου πουν "εννοείται εργάσιμες" αν αρχισεις τα τηλ. Οποτε προσωπικα θα αναμείνω για 15 εργάσιμες (δηλ. συν την επόμενη βδομάδα) και μετά θα κρούσω. Εφόσον όμως πλέον έχουν ξεκαθαρίσει "αιτήσεις έως 16/5" είναι εκτεθειμένοι και θα πρέπει να στείλουν (όπως είχε επισημάνει ο Sebu). Μάλλον πετάνε αετό, στο σάιτ η TV είναι διαθέσιμη για παραγγελία (αγορά). Ξέρει κανένας αν μπορώ έναντι έξτρα χρέωσης να συνεννοηθώ με τη μεταφορική να παραλάβω συγκεκριμένη ώρα; Το κάνουν οι κλασικές μεταφορικές που πιθανώς θα έρθει? (ACS, SPEEDEX κτλ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ak156 Δημοσ. 31 Μαϊου Share Δημοσ. 31 Μαϊου 2 ώρες πριν, mcrenas είπε Και εγω περιμενω ακομα, ενεργοποιηση 20/5 την τριτη θα εχουμε 15 ημερες. Παντως δεν ελεγε η προσφορα για εργασιμες Πάντοτε εννοούνται εργάσιμες ημέρες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lazarnik Δημοσ. 3 Ιουνίου Share Δημοσ. 3 Ιουνίου Πριν 10 λεπτά με κάλεσαν από το 13830 για επιβεβαίωση στοιχείων ώστε να μου στείλουν την τηλεόραση. Είπαν θα ακολουθήσει μήνυμα από ταχυμεταφορεα για ημερομηνία παραλαβής. Είπα ένα ωραία και ευχαριστώ πολύ. 😁😁😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrenas Δημοσ. 3 Ιουνίου Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, lazarnik είπε Πριν 10 λεπτά με κάλεσαν από το 13830 για επιβεβαίωση στοιχείων ώστε να μου στείλουν την τηλεόραση. Είπαν θα ακολουθήσει μήνυμα από ταχυμεταφορεα για ημερομηνία παραλαβής. Είπα ένα ωραία και ευχαριστώ πολύ. 😁😁😁 Το ιδιο και σε μενα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RadioactiveToy Δημοσ. 3 Ιουνίου Share Δημοσ. 3 Ιουνίου Είστε πολύ μπροστά! Είχα δηλώσει στην προσφορά του site της Voda ότι με ενδιαφέρει (σχεδόν αμέσως όταν βγήκε η προσφορά). Εκανα 13.5. αίτηση και ενώ τους πήρα εγώ τηλέφωνο και γρίνιαξα ότι αδιαφορούν (μέχρι τότε με πήραν κανα δυο φορές και μου είπαν ότι θα προωθήσουν το αίτημα να με καλέσουν). Στην πολυκατοικία δεν έχουμε οπτική. Την προηγούμενη βδομάδα μου ήρθε κοπελίτσα από τον ΟΤΕ να δει κτίριο. Περιμένω ακομα το συνεργείο να φέρουν την οπτική στα διααμερίσματα. Εξοπλισμός router τιποτα ακόμα. Εχω πολύ δρόμο ακόμα. Οπότε την τηλεόραση την βλέπω κατά τον 15αύγουστο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις