Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Rebelos2018 είπε

Η ψυχή του πάρτυ πρέπει να είσαι. 

Δεν πάω σε πάρτυ, είμαι αντικοινωνικός και μου αρέσει η ησυχία 

• Like 3
  • Haha 9
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Nabuko είπε

Δεν πάω σε πάρτυ, είμαι αντικοινωνικός και μου αρέσει η ησυχία 

Άρα θα έπρεπε να ξέρεις και τη βούβα. 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ποια σχολή/πανεπιστημιο θα είσαι να ξέρουμε που να σου προτείνουμε!

Άλλο να είσαι ΕΚΠΑ, άλλο Πάντειο, άλλο Πειραιά, άλλο Δυτικής Αθήνας!

Επεξ/σία από Manefs23
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέχνα το θέμα ησυχία σε ελληνική πόλη, όσο μάλλον σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι εντελώς θέμα τύχης που θα πέσεις. Γενικά δεν υπάρχει σεβασμός από πουθενά κι αν τολμήσεις να κάνεις παρατήρηση σε ενοίκους μπορεί να τσακωθείς και να είσαι ο κακός και ο παράξενος της πολυκατοικίας. 

Αν θες να μειώσεις την πιθανότητα για τέτοια προβλήματα, είναι σωστές οι συμβουλές που γράφτηκαν ήδη. Να προσθέσω και εγώ, μακριά από πεζόδρομους. Από μέρος που μπορεί να έχει στάση λεωφορείου, παγκάκια, μπορεί να μαζεύονται το βράδυ πιτσιρικάδες να κάνουν φασαρίες και να ακούγεται θόρυβος. 

Όσο πιο μακριά μπορείς από μέρος με πολλά εστιατόρια καφετέριες και κέντρα διασκεδασης. Θα έρχονται από μακριά άτομα με αυτοκίνητα και θα ψάχνουν θέση για παρκάρισμα ακόμα και εκατοντάδες μέτρα μακριά και θα κάνουν κύκλους στα τετράγωνα. 

Καλή η συμβουλη να πας σε κτίρια με γραφεία και επαγγελματικές στέγες μέσα σε διαμερίσματα που το βράδυ είναι όλα κλειστά. Να ξέρεις όμως ότι μπορεί να έχεις πολύ φασαρία το πρωί, αν δεν σε πειράζει αυτό Οκ. 

Επίσης, μην το δένεις κόμπο ότι σε μέρος με μονοκατοικία η σχετικά ανοιχτό και αραιό κατοικημένο, ο θόρυβος θα είναι χαμηλότερος από το πυκνοκατοικημένο, συμβαίνει και το αντίθετο μερικές φορές. 

Δυστυχώς όμως, όσο και να προνοησεις, δεν αποφεύγεις με τίποτα τον παράγοντα του φασαριοζου γείτονα. Οικογένειες με παιδιά που βαριούνται να ασχοληθούν να εκτονωσουν τις δραστηριότητες τους και θα κάνουν φασαρία στο διαμέρισμα, εκεί δεν γλιτώνεις με τίποτα εκτός από ωτοασπίδες. 

Επεξ/σία από mariosnik_
  • Like 3
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε

Μία πολύ ήσυχη συνοικία που δεν αναφέρθηκε παραδόξως, ανάμεσα σε Νέο Κόσμο και Δάφνη, ταμάμ για σένα φίλε που θες ησυχία, είναι η "Βούβα". 

Μήπως Γούβα δίπλα στο Α'; υπάρχει εκεί και ο Ιερός Ναός Αγίου Αρτέμιου Γούβας!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ωραία και η Κούβα (απο ό,τι έχω δει γιατί δεν έχω πάει) αλλά εκεί πιάνουν όλοι απο μία κιθάρα και ξεκινάνε τα Chan Chan, τα Guantanamera και τα Hasta Siempre Comandante και δεν βλέπω να υπάρχει ησυχία 🤣

Δημοσ.
49 minutes ago, basilis_k6 said:

καλα αν περιμενει να βρει ησυχια με 450 ευρω...

Καλά δεν έχει σχέση αυτό. Ο αδερφός μου σαν φοιτητής, νοικιάζε στο Αιγάλεω με 250€, σε ένα πολύ ήσυχο στενό 10-15 λεπτά περπάτημα απο τον σταθμό, αλλά προς στην εθνική, όχι στο γήπεδο από πίσω που μένουν οι περισσότεροι φοιτητές.

Δημοσ.

Ημι-σχετικό:

6 ώρες πριν, filip123go είπε

Καλά δεν έχει σχέση αυτό. Ο αδερφός μου σαν φοιτητής, νοικιάζε στο Αιγάλεω με 250€, σε ένα πολύ ήσυχο στενό 10-15 λεπτά περπάτημα απο τον σταθμό, αλλά προς στην εθνική, όχι στο γήπεδο από πίσω που μένουν οι περισσότεροι φοιτητές.

Ποια δεκαετία;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Manefs23 είπε

Σε ποια σχολή/πανεπιστημιο θα είσαι να ξέρουμε που να σου προτείνουμε!

Άλλο να είσαι ΕΚΠΑ, άλλο Πάντειο, άλλο Πειραιά, άλλο Δυτικής Αθήνας!

1η επιλογή μου ΕΚΠΑ είναι. Φυσικά τώρα αν θα περάσω εκεί είναι άλλο θεμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, phanispal είπε

Αθήνα θα είσαι σίγουρα όμως.

Ναι. Στην χειρότερη περίπτωση μεταγραφή λόγω αδερφού φοιτητή στην Αθήνα 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, gorge18 είπε

TS εσυ;

Φίλε άλλο τώρα τα πάρτυ και άλλο να πας να κοιμηθείς το βράδυ με άλλους να φωνάζουν, οι άλλοι να κορνάρουν και ξερωγω τι άλλο. Το πώς αυτό ισοδυναμεί με το να είσαι αντικοινωνικός ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...