thomasG4 Δημοσ. 14 Μαϊου Share Δημοσ. 14 Μαϊου 1 hour ago, Shyn said: Ανακοίνωσαν πως μέσα στις επόμενες βδομάδες θα είναι δωρεάν για όλους. Εάν έχεις κάποιον VPN με Ιαπωνικό σερβερ, δοκίμασε να μπεις από υπολογιστή, λένε ότι δουλεύει με τη δωρεάν έκδοση. Δεν έχει να κάνει με τη χώρα. Απλά το rollout γίνεται σε συγκεκριμένους χρήστες και θα γίνει σταδιακά σε όλους. Εγώ έχω κανονικά πρόσβαση με ελληνική IP. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 15 Μαϊου Share Δημοσ. 15 Μαϊου 9 hours ago, nepomuk said: Απορια : το GPT-10 , σε λιγα χρονια δηλ θα δινει πανελληνιες και θα περναει ανετα στην Ιατρικη Αθηνων; Αυτο το κάνει και τώρα. Δε θυμάμαι ειδικά για ιατρική, αλλά έχει δώσει εξετάσεις σε πολλά αντικείμενα και έχει περασει. Το gpt10 θα βγαίνει και αριστούχο λογικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shyn Δημοσ. 15 Μαϊου Share Δημοσ. 15 Μαϊου 14 hours ago, thomasG4 said: Δεν έχει να κάνει με τη χώρα. Απλά το rollout γίνεται σε συγκεκριμένους χρήστες και θα γίνει σταδιακά σε όλους. Εγώ έχω κανονικά πρόσβαση με ελληνική IP. Δεν γνωρίζω μιας και το έχω απο τη πρώτη στιγμή με το πακέτο plus. Αλλά είναι ένα τρικ που αναφέρουν στο reddit για όσους δεν έχει γίνει rollout ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adastra Δημοσ. 15 Μαϊου Share Δημοσ. 15 Μαϊου (επεξεργασμένο) O Piekniewski φαίνεται να έχει κάνει βαρύγδουπες προβλέψεις για το AI winter αρκετές φορές. Το 2018 είχε δηλώσει ότι έσπασε επιτέλους η φούσκα του AI: AI winter is well on its way Δεν νομίζω να έπεσε και πολύ μέσα όπως το βλέπω. Αλλά κάπως πρέπει να ζήσει και αυτός. Επεξ/σία 15 Μαϊου από adastra 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα