panatha1369 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Σκεφτομαι για αγορα ενα απο τα δυο..Χρηση για τηλεοραση μονο για τα ελληνικα καναλια λογο οτι η κεραια στη περιοχη κανει νερα..Οτι απο τα δυο παρω υπαρχει καμια εφαρμογη στο Play store Για αυτο που ψαχνω?
micos000 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Από ίντερνετ πως πας; Σε ποιον πάροχο είσαι; Αν είσαι cosmote, νομίζω τρέχει προσφορά (Entry pack) με 12€ τον μήνα, με τους 2 πρώτους μήνες δωρεάν στο cosmote tv με δωρεάν το tv box και 50€ έκπτωση για αγορά τηλεόρασης από τα καταστήματα cosmote-germanos. Όσον αφορά τα apps, έχει αρκετά. Εγώ έβαλα ένα που λέγεται "Ελληνική TV & Ραδιόφωνο". Επίσης έχει και addon "Greek TV" για το stremio.
panatha1369 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Cosmote ftth 300..Στο app πεταει διαφημισεις?
micos000 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Δεν ξέρω, δεν το χρησιμοποιώ. Το άνοιξα και δοκίμασα τρία κανάλια για λίγα δευτερόλεπτα αλλά δεν είδα κάποια διαφήμιση. Στο addon του stremio δεν πετάει, απλά δεν είναι τόσο άμεσο καθώς πρέπει να ανοίξεις το stremio, να πας στα addons και να φορτώσεις το greek tv. Για να πας σε cosmote tv δεν το σκέφτεσαι, σωστά;
panatha1369 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 3 λεπτά πριν, micos000 είπε Δεν ξέρω, δεν το χρησιμοποιώ. Το άνοιξα και δοκίμασα τρία κανάλια για λίγα δευτερόλεπτα αλλά δεν είδα κάποια διαφήμιση. Στο addon του stremio δεν πετάει, απλά δεν είναι τόσο άμεσο καθώς πρέπει να ανοίξεις το stremio, να πας στα addons και να φορτώσεις το greek tv. Για να πας σε cosmote tv δεν το σκέφτεσαι, σωστά; Ειναι για γονεις το θεμα..οποτε ψαχνω κατι που απλα να παιζει..και εχω δει το entry pack παει στα 12..
micos000 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Στα 12 είναι το cinema. Το entry ήταν στα 9 αλλά δεν υπάρχει πλέον. Οπότε πάρε ένα tvbox και μάθε τους πως να το χειρίζονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα