villasg Δημοσ. 13 Μαϊου Share Δημοσ. 13 Μαϊου Διαβασα σε αλλο νημα το παρακατω : 5 λεπτά πριν, dandri είπε ΠΡΟΣΟΧΗ: Όποιος/όποια προμηθευτεί κάρτα sim της FROG για απεριόριστο internet, να γνωρίζει ότι δεν δίνεις 120 ευρώ και ξεμπερδεύεις, αλλά ανά 2 μήνες πρέπει να κάνεις ανανέωση, για να μην μπεί φραγή. Διότι προκειται για καρτοκινητό. Εκτός από το απεριόριστο internet, το πακέτο περιλαμβάνει και χρόνο ομιλίας. εχω παρει και εγω frog με τα 120€ και δεν το ειχα ξανα ακουσει αυτο ( δεν εχω κλεισει διμηνο ακομα ) . την εχω σε 5g ΖΤΕ 501Α Ξερουμε ισχυει ? πρεπει να μπει σε κινητο και να γινεται ανανεωση ? Για πειτε χρηστες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rebirth Δημοσ. 13 Μαϊου Share Δημοσ. 13 Μαϊου Ισχύει κάτι τέτοιο; Μπορεί να ανεβάσει κάποιος τους όρους; Είναι πολύ σοβαρό αν είναι αληθινό, κατά τύχη δεν το έβαλα σήμερα το ετήσιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση motoboots Δημοσ. 13 Μαϊου Λύση Share Δημοσ. 13 Μαϊου 1 ώρα πριν, villasg είπε Διαβασα σε αλλο νημα το παρακατω : εχω παρει και εγω frog με τα 120€ και δεν το ειχα ξανα ακουσει αυτο ( δεν εχω κλεισει διμηνο ακομα ) . την εχω σε 5g ΖΤΕ 501Α Ξερουμε ισχυει ? πρεπει να μπει σε κινητο και να γινεται ανανεωση ? Για πειτε χρηστες Δεν ισχύει. Απάντησα και στην αρχική δημοσίευση. Έχω 3 SIM. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntakota2 Δημοσ. 14 Μαϊου Share Δημοσ. 14 Μαϊου Δεν ισχύει.Εχω σιμ σε ρούτερ από Νοέμβριο του 2023 και δουλεύει κανονικά χωρίς οποιαδήποτε ανανέωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rebirth Δημοσ. 14 Μαϊου Share Δημοσ. 14 Μαϊου Ευχαριστούμε παιδιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
craze Δημοσ. 15 Μαϊου Share Δημοσ. 15 Μαϊου Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής.... Τι ταχύτητες βλέπετε στην Αθήνα με 4g? Μετά από κάποια Gb χρήσης ρίχνει το bandwidth? Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastrokwstas Δημοσ. 15 Μαϊου Share Δημοσ. 15 Μαϊου Ανάλογα το σημείο και την κάλυψη. Εγώ είμαι σταθερά στα 70-100Mbps. Όχι δεν έχει περιορισμό ορίου κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nightelf25 Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου Καλημέρα! Και συνδέεται μέσω Cosmote? Θέλω να βάλω αλλά είμαι σε νησί. Μπορεί κάποιος να το παραγγείλει online ή μόνο στο κατάστημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 17 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαϊου 1 ώρα πριν, nightelf25 είπε Και συνδέεται μέσω Cosmote? NAI 1 ώρα πριν, nightelf25 είπε Μπορεί κάποιος να το παραγγείλει online ή μόνο στο κατάστημα? Μονο στα καταστηματα αθηνα και θεσσαλονικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANAGNPANA Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου Επιβεβαιώνω και εγώ δεν χρειάζεται κάρτα ανανέωσης ισχυει κανονικά για έναν χρόνο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rebirth Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου 14 λεπτά πριν, ANAGNPANA είπε Επιβεβαιώνω και εγώ δεν χρειάζεται κάρτα ανανέωσης ισχυει κανονικά για έναν χρόνο 🙏🙏 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANAGNPANA Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου Μόλις τώρα, Rebirth είπε 🙏🙏 Να και η φωτό που λέει μέχρι ποτε ισχύει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pitsi Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου ξέρει κάποιος τι ισχύει για χρήση στην ΕΕ με αυτή την κάρτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioankoukos Δημοσ. 7 Ιουλίου Share Δημοσ. 7 Ιουλίου Μήπως ξέρει κανείς αν ισχύει ακόμα το unlimited πρόγραμμα της Frog ή έχει λήξει? (Να μην τρέχω τζαμπα κατάστημα Ομόνοια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANAGNPANA Δημοσ. 8 Ιουλίου Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 15 ώρες πριν, ioankoukos είπε Μήπως ξέρει κανείς αν ισχύει ακόμα το unlimited πρόγραμμα της Frog ή έχει λήξει? (Να μην τρέχω τζαμπα κατάστημα Ομόνοια) Καλύτερα πάρε τηλέφωνο στο κατάστημα Ανά τακτά χρονικά διαστήματα βγάζει πακέτα και τα σταματάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα