Rpanagos Δημοσ. 13 Μαϊου Share Δημοσ. 13 Μαϊου Ερχομενος απο την δουλεια μου παρατήρησα μια μεγαλη γρατζουνια και ενα χτυπημα στο δεξι πισω μερος του αυτοκινητου μου . Αμεσως ειδα ενα βυτιοφορο να ειναι στην μεση του δρομου (μονοδρομος, ομως κινουνται και απο τις δυο κατευθύνσεις) οπου και πλησιασα να ρωτησω αν ειδε κατι. Ο οδηγος και το φορτηγο ηταν 10 μετρα μπροστα απο το οχημα μου. Ετσι του ειπα πως μου εκανε αυτος την ζημια μιας και δεν υπηρχε αλλος στο σημειο αυτο που να μπορει να κανει αυτη την ζημια. (δεν ηταν απο απλο αυτοκινητο). Ο οδηγος δεν συνεργάστηκε και ειπε πως αν παρεις την αστυνομια εγω θα συννεχισω το δρομολογιο μου , και ας με σταματησει στον δρομο. Του λεω ενα οκ και καλω κατευθειαν ασφαλεια και αστυνομια. Με τα πολλα μενει στο σημειο. Σε λιγο θα παω το πορισμα στην ασφαλεια μου. 1)Τι γινετε ομως στην περιπτωση που δεν δεχει οτι εκανε? 2)Παει δικαστικώς? 3)Αν παει δικαστηριο η υποθεση , τι με περιμενει? 4)Επισης αν παει δισκαστικως , οπου θα παρει χρονο (?) ειναι σωστο να το φτιαξω εγω με δικα μου εξοδα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Μαϊου Share Δημοσ. 13 Μαϊου (επεξεργασμένο) Ελπίζω να έχεις νομική προστασία στην ασφαλείς σου γιατί αν δεν δεχτεί ότι φταίει δεν έχεις πολλές επιλογές. Η ασφάλεια σου δεν πρόκειται να πει ποιος φταίει Ότι δήλωσε ο καθένας Επεξ/σία 13 Μαϊου από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rpanagos Δημοσ. 13 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαϊου Έχω αλλά κάλεσα αστυνομία Όπου έγραψε ότι ο άλλος δεν έχει σημάδια και δεν με ακούμπησε. Οπότε δεν έχει νόημα να πάμε δικαστικά από ότι καταλαβαίνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 13 Μαϊου Share Δημοσ. 13 Μαϊου 3 ώρες πριν, Rpanagos είπε Ετσι του ειπα πως μου εκανε αυτος την ζημια μιας και δεν υπηρχε αλλος στο σημειο αυτο που να μπορει να κανει αυτη την ζημια. (δεν ηταν απο απλο αυτοκινητο). Δηλαδή κατηγόρησες κάποιον επειδή απλά τον είδες εκεί κοντά την ώρα που πήγαινες να πάρεις το αμάξι? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 13 Μαϊου Share Δημοσ. 13 Μαϊου 1 hour ago, Rpanagos said: Έχω αλλά κάλεσα αστυνομία Όπου έγραψε ότι ο άλλος δεν έχει σημάδια και δεν με ακούμπησε. Οπότε δεν έχει νόημα να πάμε δικαστικά από ότι καταλαβαίνω Έκανες μήνυση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Μαϊου Share Δημοσ. 13 Μαϊου 1 λεπτό πριν, tutuyo είπε Έκανες μήνυση; Να κάνει μήνυση και να λέει τι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2MM Δημοσ. 13 Μαϊου Share Δημοσ. 13 Μαϊου Mηπως να ψαξεις αν εχει καποιος καμερα που να "πιανει" το σημειο που ησουν παρκαρισμενος? Δεν ειναι σιγουρο οτι σε χτυπησε το φορτηγο αυτο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rpanagos Δημοσ. 14 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαϊου 1 ώρα πριν, 2MM είπε Mηπως να ψαξεις αν εχει καποιος καμερα που να "πιανει" το σημειο που ησουν παρκαρισμενος? Δεν ειναι σιγουρο οτι σε χτυπησε το φορτηγο αυτο Το έψαξα μήπως έχει κάμερες Δυστυχώς όχι όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 14 Μαϊου Share Δημοσ. 14 Μαϊου 11 ώρες πριν, Nabuko είπε Δηλαδή κατηγόρησες κάποιον επειδή απλά τον είδες εκεί κοντά την ώρα που πήγαινες να πάρεις το αμάξι? Αυτό, εκτός κι αν παρέλειψε να αναφέρει κάτι. Πάντως και η αντίδραση του άλλου αρχικά να απαντήσει πως θα φύγει και μετά να κάτσει, είναι λίγο κάπως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 14 Μαϊου Share Δημοσ. 14 Μαϊου 2 ώρες πριν, phanispal είπε Πάντως και η αντίδραση του άλλου αρχικά να απαντήσει πως θα φύγει και μετά να κάτσει, είναι λίγο κάπως. Μπορεί να σκέφτηκε ότι με το να φύγει θα έδειχνε ένοχος, οπότε έκατσε και περίμενε να τελειώσει η διαδικασία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rpanagos Δημοσ. 14 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαϊου Εγώ ένα θα πω Που δεν το είχα κάνει Dash cam μόνο! Όσοι το σκέφτεστε να την πάρετε άμεσα Σε γλιτώνει από πολλά 3 ώρες πριν, phanispal είπε Αυτό, εκτός κι αν παρέλειψε να αναφέρει κάτι. Πάντως και η αντίδραση του άλλου αρχικά να απαντήσει πως θα φύγει και μετά να κάτσει, είναι λίγο κάπως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Μαϊου Share Δημοσ. 14 Μαϊου 2 ώρες πριν, Nabuko είπε Μπορεί να σκέφτηκε ότι με το να φύγει θα έδειχνε ένοχος, οπότε έκατσε και περίμενε να τελειώσει η διαδικασία. Λογικη σκεψη .Κι εγω το ιδιο θα εκανα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα