Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω ενα golf 8 2020 χειροκίνητο και θελω να ρωτήσω εαν αξίζει να το κανω αυτόματο και αν το εχει κανει κανεις να μου πει μια ενδεικτική τιμη.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kyriakosssss είπε

Καλησπερα εχω ενα golf 8 2020 χειροκίνητο και θελω να ρωτήσω εαν αξίζει να το κανω αυτόματο και αν το εχει κανει κανεις να μου πει μια ενδεικτική τιμη.

Πούλα το και πάρε αυτόματο καλύτερα.

• Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, kyriakosssss είπε

Πούλα το και πάρε αυτόματο.

Δημοσ.

Δεν θελω να το πουλησω γιατι το εχω απο κουτα και ξερω πως το συντηρω και δεν ξερω τα αλλα πως ειναι συντηρημενα 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kyriakosssss είπε

Δεν θελω να το πουλησω γιατι το εχω απο κουτα και ξερω πως το συντηρω και δεν ξερω τα αλλα πως ειναι συντηρημενα 

Πάρε καινούργιο αυτόματο τότε.

• Like 1
Δημοσ.
40 minutes ago, kyriakosssss said:

Το τι θέλεις ή δεν θέλεις δεν αλλάζει την απάντηση στο αρχικό σου ερώτημα, δλδ ότι δεν συμφέρει να κάνεις μετατροπή αυτό που έχεις σε αυτόματο.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, kyriakosssss είπε

Εσύ δε μας είχες πει ότι το πήρες πέρυσι μτχ μοντέλο του 2020? 

Επεξ/σία από Nabuko
  • Haha 7
Δημοσ.

απο τεχνικης αποψης γινεται. προκειται ομως για μεγαλη μετατροπη. εγω δεν θα το εκανα. η θα κραταγα αυτο που εχω με χειροκινητο κιβωτιο η θα το πουλαγα και θα επαιρνα νεο με αυτοματο. ξερω πολλους τον τελευταιο καιρο (τελευταια τριετια) που πηραν νεο αυτοκινητο και τσιγκουνευτηκαν το αυτοματο κιβωτιο και το εχουν σκυλομετανιωσει. 

• Like 2
Δημοσ.

Με καινούργια ανταλλακτικά δεν σου φτάνουν 10κ και εάν δουλέψει. Μόνο για τα ημιαξόνια καινούργια θες 1-2κ....Το αναφέρω για να καταλαβεις τι ζητάς.
Σίγουρα θα χρειαστείς πατέντες και την βοήθεια προγραμματιστή.
Αφού δεν είσαι ο Ωνάσης κάτσε εκεί που κάθεσαι.

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, kyriakosssss είπε

3 με 5 χιλιάρικα θέλεις για μεταχειρισμένα, οπότε μπορεί να κρατήσεις το αμάξι σου που ξέρεις πως το έχεις συντηρήσει αλλά θα βάλεις μεταχειρισμένα που δεν ξέρεις τι έχουν περάσει.

Επίσης αυτή είναι τιμή για DQ200 που είναι ξηρού τύπου και θα το πάρεις αργά ή γρήγορα στα χέρια

Αλλιώς θες από DQ250 και πάνω που είτε θα κουβαλάει χιλιόμετρα για να σου βγει περίπου σε αυτά τα λεφτά είτε καινούρια θες κανα 10ρικο

Οπότε όπως είπαν και άλλοι πουλατο και πάρε έτοιμο, αλλιώς μην κάνεις τίποτα

Στα λέω γιατί το σκεφτόμουν σε κάποια φάση και το είχα ψάξει

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, kyriakosssss είπε

Δεν ειμαι ο ωνασης

Θα ξοδεψεις περισσοτερα χρηματα στη μετατροπη παρα να πουλησεις το δικο σου και να αγορασεις καινουριο. Το οποιο θα ειναι και καλυτερο απο το δικο σου οσο καλα και να το προσεχεις.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...