dfouryotis Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Παράγγειλα το δωρεάν ανταπτορα του psvr για το ps5 από το σάιτ της Sony πριν από 1μιση μήνα περίπου και ακόμα δεν έχει έρθει. Τον έχει πάρει κανείς άλλος και αν ναι ποσό καιρό έκανε να του έρθει; Δεν μου έχουν ούτε δώσει tracking number ούτε τίποτα παρά μόνο ένα email στις 23 Απριλίου ότι θα φτασει σε 3-6 εργάσιμες.
Brazhlias Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 19 ώρες πριν, dfouryotis είπε Παράγγειλα το δωρεάν ανταπτορα του psvr για το ps5 από το σάιτ της Sony πριν από 1μιση μήνα περίπου και ακόμα δεν έχει έρθει. Τον έχει πάρει κανείς άλλος και αν ναι ποσό καιρό έκανε να του έρθει; Δεν μου έχουν ούτε δώσει tracking number ούτε τίποτα παρά μόνο ένα email στις 23 Απριλίου ότι θα φτασει σε 3-6 εργάσιμες. Το ιδιο ειχα κανει κι εγω, ελαβα το ιδιο e-mail και εχει περασει εναμισης χρονος, προφανως χωρις να εχω παραλαβει τον ανταπτορα. Τελικα βρηκα εναν παρομοιο ανταπτορα στο Σκρουτζ στα 15-20€ και εκανα τη δουλεια μου.
dfouryotis Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 16 hours ago, Brazhlias said: Το ιδιο ειχα κανει κι εγω, ελαβα το ιδιο e-mail και εχει περασει εναμισης χρονος, προφανως χωρις να εχω παραλαβει τον ανταπτορα. Τελικα βρηκα εναν παρομοιο ανταπτορα στο Σκρουτζ στα 15-20€ και εκανα τη δουλεια μου. Έχεις λινκ;
Λύση dfouryotis Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 Μέλος Λύση Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 Update: Παράγγειλα έναν με 25€ απο Σκρουτζομάγαζο και ήρθε χθες, και σήμερα μόλις μου ήρθε και ο κανονικός 💀💀💀 2
Brazhlias Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 56 λεπτά πριν, dfouryotis είπε Update: Παράγγειλα έναν με 25€ απο Σκρουτζομάγαζο και ήρθε χθες, και σήμερα μόλις μου ήρθε και ο κανονικός 💀💀💀 Λες να ερθει και ο δικος μου καποια στιγμη δηλαδη; Τι λακαμαδες ειναι αυτοι ρε'συ; Εν τω μεταξυ, σε πηρα και στο λαιμο μου, αλλα που να το φανταστω;
SabotazNic Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 1 ώρα πριν, dfouryotis είπε Update: Παράγγειλα έναν με 25€ απο Σκρουτζομάγαζο και ήρθε χθες, και σήμερα μόλις μου ήρθε και ο κανονικός 💀💀💀 Αν η συσκευασια του σκρουτζ ειναι οκ, μπορεις να δοκιμασεις επιστροφη. Τωρα δεν ξερω αν αξιζει να μπλεξεις με καταστημα σκρουτζ και τις 14 μερες δικαιωμα υπαναχωρησης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα