DeadOrganPlayer Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Baby Reindeer The story follows writer and performer Richard Gadd's warped relationship with a female stalker and the impact it has on him as he is ultimately forced to face a deep, dark buried trauma. Eκπληξη αυτη η μίνι σειρα στο Netflix καθώς δε την είχα καν ακούσει και τελικά διαπίστωσα ότι όλοι (εκτος Insomnia) μιλάνε γι αυτή. 😄 Ωμή και σκληρή αλλά και με αρκετό dark humor διεισδύει βαθιά στη ψυχολογία και των δύο χαρακτήρων χωρίς να ενδιαφέρεται για το politically correct φαίνεσθαι. Φοβερή η Jessica Gunning στην αποτύπωση της Μάρθας. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2024 από DeadOrganPlayer 2
koutsis Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 15 minutes ago, DeadOrganPlayer said: Baby Reindeer The story follows writer and performer Richard Gadd's warped relationship with a female stalker and the impact it has on him as he is ultimately forced to face a deep, dark buried trauma. Eκπληξη αυτη η μίνι σειρα στο Netflix καθώς δε την είχα καν ακούσει και τελικά διαπίστωσα ότι όλοι (εκτος Insomnia) μιλάνε γι αυτή. 😄 Ωμή και σκληρή αλλά και με αρκετό dark humor διεισδύει βαθιά στη ψυχολογία και των δύο χαρακτήρων χωρίς να ενδιαφέρεται για το politically correct φαίνεσθαι. Φοβερή η Jessica Gunning στην αποτύπωση της Μάρθας. Πολύ καλή σειρά. Σίγουρα αξίζει να τη δεις και βασίζεται σε αληθινή ιστορία. Ps.πως και δεν την είχες ακούσει; όλο το Internet για αυτή μιλάει!
DeadOrganPlayer Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 26 minutes ago, koutsis said: Ps.πως και δεν την είχες ακούσει; όλο το Internet για αυτή μιλάει! Ότι δεν έχει αναφερθεί εδω μέσα είναι σαν να μην υπάρχει...
Members gsarig Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Members Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Με γλίτωσες από τον κόπο γιατί όλο έλεγα να ανοίξω κι εγώ θέμα και όλο το ξεχνούσα Κι εμένα μου άρεσε η σειρά. Δεν ξέρω πόσο αντικειμενική ήταν η αποτύπωση των γεγονότων, και δεν θα βασιζόμουν αποκλειστικά σε αυτή για να βγάλω συμπεράσματα για το τί πραγματικά συνέβη, αλλά ως έργο μυθοπλασίας το βρήκα σίγουρα καλό. Παρεμπιπτόντως, εδώ και μια συνέντευξη της πραγματικής "Μάρθας": Γενικά τον τελευταίο καιρό είχα ένα πετυχημένο σερί σταθερά πολύ καλών σειρών, με τα Shogun, Baby Reindeer και Ripley (σίγουρα μια σκάλα παραπάνω από τα έτσι-κι-έτσι-προς-συμπαθητικά Fallout, Shinning Girls και Constellation που είχα δει νωρίτερα). 2
SOCRATIS1000 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Mini series ,με μικρη σε δειαρκεια επισοδεια,το βγαζεις νερο σε λιγες ωρες ,πολυ καλο δεν βαριεσαι καθολου,αδικειται στην βαθμολογια στο imdb ,ειναι για παραπανο,Να το δειτε
DeadOrganPlayer Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Τέλεια η συνεντευξη στον Piers Morgan btw. Και τα σχόλι από κάτω όλα τα λεφτά 😄 “My boyfriend is a lawyer” that’s all I needed to hear to confirm this is Martha Επεξ/σία 13 Μαΐου 2024 από DeadOrganPlayer
managermono Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 σειραρα την ειδα 2 φορες για καποιο λογο φευγει νερακι 1
fasttam Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2024 Περίμενα να δω μια αστεία σειρά και τελικά είδα μια σειρά που έσπαγε κόκαλα. Φοβερή χημεία ανάμεσα σε όλους τους ηθοποιούς. Πέρασε απαρατήρητη εδώ, αλλά όλοι οι γνωστοί μου μιλάγανε για αυτή 1
cubilone Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, fasttam είπε Περίμενα να δω μια αστεία σειρά και τελικά είδα μια σειρά που έσπαγε κόκαλα. Φοβερή χημεία ανάμεσα σε όλους τους ηθοποιούς. Πέρασε απαρατήρητη εδώ, αλλά όλοι οι γνωστοί μου μιλάγανε για αυτή Συμφωνώ, πολύ καλή. Το ότι ο παθών έκανε την ιστορία του σειρά στο Netflix της δίνει μια ιδιαίτερη διάσταση που σε κάνει να σκεφτείς πώς η τέχνη εμπνέει και αντιγράφει την πραγματικότητα. 1
managermono Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 την ειδα και 3η φορα μεγαλο διαμαντι τεχνης εκανε ο παθων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα