Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για αλλαγή παρόχου κινητής

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδια

Να ρωτησω εαν εχει καποιος εμπειρεια. Δε μου κανουν καλη προσφορα ανανεωσης απο την Κοσμοτε και λεω να κανω αιτημα συνδεσης στη Vodafone

Γνωριζω οτι σε αυτες τις περιπτώσεις πριν γινει η αλλαγη σε καλουν απο την Κοσμοτε (απο τον παλιο παροχο) και σου κανουν μια τελικη προσφορα για να παραμεινεις.

Σε ποια φάση γινεται αυτό? Γιατι μου ειπαν απο Vf οτι θα στειλουν κατι χαρτια για υπογραφες κλπ. Πριν ή μετά απο αυτό?

Ευχαριστώ πολυ!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 λεπτά πριν, Aquadelta είπε

Καλησπέρα παιδια

Να ρωτησω εαν εχει καποιος εμπειρεια. Δε μου κανουν καλη προσφορα ανανεωσης απο την Κοσμοτε και λεω να κανω αιτημα συνδεσης στη Vodafone

Γνωριζω οτι σε αυτες τις περιπτώσεις πριν γινει η αλλαγη σε καλουν απο την Κοσμοτε (απο τον παλιο παροχο) και σου κανουν μια τελικη προσφορα για να παραμεινεις.

Σε ποια φάση γινεται αυτό? Γιατι μου ειπαν απο Vf οτι θα στειλουν κατι χαρτια για υπογραφες κλπ. Πριν ή μετά απο αυτό?

Ευχαριστώ πολυ!!

Θα γίνει μία περίπου μέρα πριν ή ακόμη και την ίδια (λίγες ώρες πριν την ενεργοποίηση του νέου δικτύου). Αν θες πάντως, είναι ευκαιρία να πας στο cu τώρα, γιατί μέχρι αύριο έχει προσφορά, όλα απεριόριστα με 13€ στο cu.

Σε ευχαριστώ πολυ φιλε μου για την απάντηση.

Εχεις δικιο ειναι πολυ καλη η τιμη του CU αλλα το μονο θεμα που εχω ειναι οτι στο μερος που μενω η Κοσμοτε εχει πολυ πιο καλη ταχυτητα 5g απο την Βονταφον. 

Για αυτο λεω να δωσω μια τελευταια ευκαιρια στη Κοσμοτε για ιδια η καλυτερη προσφορα! αλλιώς άντε γειά!

• Like 1

• Moderators
Στις 12/5/2024 στις 9:38 ΜΜ, Aquadelta είπε

Σε ευχαριστώ πολυ φιλε μου για την απάντηση.

Εχεις δικιο ειναι πολυ καλη η τιμη του CU αλλα το μονο θεμα που εχω ειναι οτι στο μερος που μενω η Κοσμοτε εχει πολυ πιο καλη ταχυτητα 5g απο την Βονταφον. 

Για αυτο λεω να δωσω μια τελευταια ευκαιρια στη Κοσμοτε για ιδια η καλυτερη προσφορα! αλλιώς άντε γειά!

Έχε στο νου σου ότι η υπό αναχώρηση είναι 14 μέρες και σου δίνουν 2 επιλογές η την αφήνουν την αίτηση στο συρτάρι για 14 μέρες, είτε τους υπογραφές ότι συμφωνείς να μην έχεις δικαίωμα για υποχώρηση και προχωρούν το αίτημα άμεσα

Αν είσαι τυχερός και προλάβεις να πάρεις αντιπροσφορα πριν γίνει ενεργοποίηση είσαι κομπλέ, αν γίνει ενεργοποίηση και μετά θα είσαι υπόχρεος για οποιαδήποτε τέλη διακοπής ζήτησει η voda κτλ

1 ώρα πριν, Inuyasha είπε

Έχε στο νου σου ότι η υπό αναχώρηση είναι 14 μέρες και σου δίνουν 2 επιλογές η την αφήνουν την αίτηση στο συρτάρι για 14 μέρες, είτε τους υπογραφές ότι συμφωνείς να μην έχεις δικαίωμα για υποχώρηση και προχωρούν το αίτημα άμεσα

Αν είσαι τυχερός και προλάβεις να πάρεις αντιπροσφορα πριν γίνει ενεργοποίηση είσαι κομπλέ, αν γίνει ενεργοποίηση και μετά θα είσαι υπόχρεος για οποιαδήποτε τέλη διακοπής ζήτησει η voda κτλ

Εάν είναι καρτοκινητό, μπορεί να φύγει και την επόμενη μέρα 

• Moderators
6 ώρες πριν, soul_d είπε

Εάν είναι καρτοκινητό, μπορεί να φύγει και την επόμενη μέρα 

Για να λέει προσφορά ανανέωσης μιλάει κατά 99,99%για σύνδεση, τι προσφορά ανανέωσης να κάνουν σε καρτοκινητο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Inuyasha είπε

Για να λέει προσφορά ανανέωσης μιλάει κατά 99,99%για σύνδεση, τι προσφορά ανανέωσης να κάνουν σε καρτοκινητο?

Σε σύνδεση είναι τώρα και θέλει να δοκιμάσει να πάει σε άλλο πάροχο, ούτως ώστε να "εκβιάσει" την cosmote και να του δώσει καλύτερη προσφορά. Για αυτό του πρότεινα το Vodafone cu (καρτοκινητό). Σε αυτήν λοιπόν την περίπτωση, δεν τίθεται τέλους διακοπής. Μπορεί να φύγει οπότε θέλει 😀

Επεξ/σία από soul_d

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...