Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Γεια σας. Πού μπορεί να αναφέρει κάποιος ενδεχόμενη παραπλάνηση καταναλωτή για περαιτέρω διερεύνηση; Το ξέρω ότι μπορεί να φανεί αστείο, αλλά εταιρεία που παράγει πίτες για σουβλάκια μείωσε 20% το μέγεθος της πίτας, μειώνοντας κατά 2 εκατοστά τη διάμετρο, χωρίς να αναφέρει μείωση γραμμαρίων στη συσκευασία. Ο αριθμός τεμαχίων παρέμεινε ίδιος. Και όχι, δεν είμαι παράξενος να μετράω διαμέτρους 😁, απλά οι πίτες πριν δεν χωρούσαν στην τοστιέρα, ενώ τώρα χωράνε με άνεση. Δηλαδή, η μείωση στην επιφάνεια ήταν εμφανέστατη και είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά που αγοράζω αυτή τη συσκευασία που συμβαίνει...
bapel Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 οκ, πάντως μπορεί να μειώθηκε η διάμετρος και το βάρος να παραμείνει το ίδιο, αλλάζει η πυκνότητα. Πάντως πριν αρχίσεις τις καταγγελίες ζύγισε τες και δες αν υπάρχει απόκλιση σε σχέση με την τιμή που αναγράφεται στην συσκευασία. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 7 λεπτά πριν, bapel είπε οκ, πάντως μπορεί να μειώθηκε η διάμετρος και το βάρος να παραμείνει το ίδιο, αλλάζει η πυκνότητα. Πάντως πριν αρχίσεις τις καταγγελίες ζύγισε τες και δες αν υπάρχει απόκλιση σε σχέση με την τιμή που αναγράφεται στην συσκευασία. Σε αυτό έχεις δίκιο, θα δοκιμάσω ζύγιση την επόμενη φορά. Χρόνια παίρνω αυτές τις πίτες, μου έκανε εντύπωση να μη χρειάζεται να τις πιέζω στην τοστιέρα. Έγιναν και λίγο οβάλ τώρα σε σχέση με παλιότερα. Να 'ναι θέμα παρτίδας;
Dinos1973 Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 1 hour ago, Phobetor said: Γεια σας. Πού μπορεί να αναφέρει κάποιος ενδεχόμενη παραπλάνηση καταναλωτή για περαιτέρω διερεύνηση; Το ξέρω ότι μπορεί να φανεί αστείο, αλλά εταιρεία που παράγει πίτες για σουβλάκια μείωσε 20% το μέγεθος της πίτας, μειώνοντας κατά 2 εκατοστά τη διάμετρο, χωρίς να αναφέρει μείωση γραμμαρίων στη συσκευασία. Ο αριθμός τεμαχίων παρέμεινε ίδιος. Και όχι, δεν είμαι παράξενος να μετράω διαμέτρους 😁, απλά οι πίτες πριν δεν χωρούσαν στην τοστιέρα, ενώ τώρα χωράνε με άνεση. Δηλαδή, η μείωση στην επιφάνεια ήταν εμφανέστατη και είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά που αγοράζω αυτή τη συσκευασία που συμβαίνει... Το να αγοράσεις μια άλλη εταιρία δεν σου πέρασε από το μυαλό; 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 32 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Το να αγοράσεις μια άλλη εταιρία δεν σου πέρασε από το μυαλό; Μα φυσικά, αυτό είναι το επόμενο βήμα. Δεν το θεωρώ τόσο σοβαρό το θέμα για να χαλάσω χρόνο. Μια ερώτηση έκανα για το πού μπορώ να αποτανθώ σε στυλ "εξετάστε αν η τάδε εταιρεία μείωσε την ποσότητα χωρίς να το αναφέρει σε γραμμάρια", δεν ξέρω καν αν γίνεται αυτό χωρίς επώνυμη καταγγελία. Ούτε με καταγγελίες θέλω να μπλέξω, ούτε να το συνεχίσω.
tasoe Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Εγώ έπαιρνα τα comtrex cold για χρόνια, και η συσκευσία ήταν 3 καρτέλες επί 8 χάπακια = 24 χάπια για 4,5€ Φέτος έγιναν 2 καρτέλες επί 10 χάπια η μία = 20 χάπια και έχει πάλι 4,5€. Και φέτος το παράκανα με τα κρυώματα και τις ιώσεις, με γονάτισε και στο σώμα και στο πορτοφόλι. Παρεμπιπτόντως, πόσα εκατοστά είναι τώρα η διάμετρος των πιτών και πόσα ήταν πριν? Αν τώρα είναι έλλειψη μέτρησέ μου τον μικρό και τον μεγάλο άξονα, αλλά θέλω και τη διάμετρο των παλιών πιτών για να κάνω κάτι υπολογισμούς.
The_Judas Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 https://kataggelies.mindev.gov.gr/ https://www.synigoroskatanaloti.gr/el/syhnes-erotiseis 1 1
JakeKaufman Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 3 hours ago, Phobetor said: Γεια σας. Πού μπορεί να αναφέρει κάποιος ενδεχόμενη παραπλάνηση καταναλωτή για περαιτέρω διερεύνηση; Το ξέρω ότι μπορεί να φανεί αστείο, αλλά εταιρεία που παράγει πίτες για σουβλάκια μείωσε 20% το μέγεθος της πίτας, μειώνοντας κατά 2 εκατοστά τη διάμετρο, χωρίς να αναφέρει μείωση γραμμαρίων στη συσκευασία. Ο αριθμός τεμαχίων παρέμεινε ίδιος. Και όχι, δεν είμαι παράξενος να μετράω διαμέτρους 😁, απλά οι πίτες πριν δεν χωρούσαν στην τοστιέρα, ενώ τώρα χωράνε με άνεση. Δηλαδή, η μείωση στην επιφάνεια ήταν εμφανέστατη και είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά που αγοράζω αυτή τη συσκευασία που συμβαίνει... Σημασία δεν έχει η διάμετρος, αλλά το καθαρό βάρος. οποτε πριν κανείς την καταγγελία έλεγξε πρώτα ότι όντως υπάρχει κάτι το αθέμιτο 2
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 3 ώρες πριν, Phobetor είπε Γεια σας. Πού μπορεί να αναφέρει κάποιος ενδεχόμενη παραπλάνηση καταναλωτή για περαιτέρω διερεύνηση; Το ξέρω ότι μπορεί να φανεί αστείο, αλλά εταιρεία που παράγει πίτες για σουβλάκια μείωσε 20% το μέγεθος της πίτας, μειώνοντας κατά 2 εκατοστά τη διάμετρο, χωρίς να αναφέρει μείωση γραμμαρίων στη συσκευασία. Ο αριθμός τεμαχίων παρέμεινε ίδιος. Και όχι, δεν είμαι παράξενος να μετράω διαμέτρους 😁, απλά οι πίτες πριν δεν χωρούσαν στην τοστιέρα, ενώ τώρα χωράνε με άνεση. Δηλαδή, η μείωση στην επιφάνεια ήταν εμφανέστατη και είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά που αγοράζω αυτή τη συσκευασία που συμβαίνει... Oχι,είσαι παράξενος.Παράξενος και με πολυ ελεύθερο χρόνο. Αντί να ανοίξεις θέμα για τις πίτες που δεν είναι στρογγυλές αλλά οβάλ έπρεπε να κοιτάξεις το βάρος. 3
StamTheMan Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 3 ώρες πριν, Phobetor είπε Σε αυτό έχεις δίκιο, θα δοκιμάσω ζύγιση την επόμενη φορά. Πως θα κανεις τη συγκριση;
Nabuko Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Πως θα κανεις τη συγκριση; Δε χρειάζεται να γίνει κάποια σύγκριση. Θα κοιτάξει τη συσκευασία που γράφει πχ 500gr και μετά θα τη ζυγίσει για να δει αν υπάρχει απόκλιση ή όχι. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2024 από Nabuko 3
StamTheMan Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 4 λεπτά πριν, Nabuko είπε Δε χρειάζεται να γίνει κάποια σύγκριση. Θα κοιτάξει τη συσκευασία που γράφει πχ 500gr και μετά θα τη ζυγίσει για να δει αν υπάρχει απόκλιση ή όχι. Δεν ημουν σιγουρος ποιο ηταν το προβλημα του. Η τιμη,το μεγεθος,το βαρος;
Nabuko Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 10 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Δεν ημουν σιγουρος ποιο ηταν το προβλημα του. Η τιμη,το μεγεθος,το βαρος; Νομίζω το ότι μίκρυνε το μέγεθος και άρα θεωρητικά μειώθηκαν και τα γραμμάρια αλλά η τιμή παραμένει ίδια. Παίζει όμως να μειώθηκε σε μέγεθος αλλά να χόντρυνε ελαφρώς η πίτα άρα τα γραμμάρια να είναι ίδια, οπότε καλώς παραμένει η ίδια τιμή. 1
jimis_vts Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Εγώ πάντως (λέω τώρα) ότι ας πούμε ότι ήταν 20 πόντους κι έγινε 18 αλλά με παραπάνω πάχος μετράει περισσότερο. Πάντα για πίτες μιλάω. 1 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις