Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

σκέφτομαι να κάνω αίτηση για το πρόγραμμα https://exoikonomo-epixeiro2023.gov.gr/

Λογικά μπορώ να βάλω αντλία θερμότητας, να αλλάξω τον ηλιακό,  και ίσως κάποιες έξυπνες συσκευές μέτρησης.

Επειδή δεν μπορώ να βρω κάποιον σύμβουλο για την αίτηση, ώστε να δούμε τι τελικά μπορεί να περάσει, αν κάποιον γνωρίζει να προτείνει κάποιον, θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα.

Το ίδιο ισχύει και για κάποιον μηχανικό που μπορεί να εκδώσει Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης/Ενεργειακός Έλεγχος. Αν γνωρίζετε να προτείνετε κάποιον ή είναι κάποιος από εδώ μέσα, θα το εκτιμούσα να επικοινωνούσε μαζί μου με πμ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, doubleh είπε

Καλησπέρα,

σκέφτομαι να κάνω αίτηση για το πρόγραμμα https://exoikonomo-epixeiro2023.gov.gr/

Λογικά μπορώ να βάλω αντλία θερμότητας, να αλλάξω τον ηλιακό,  και ίσως κάποιες έξυπνες συσκευές μέτρησης.

Επειδή δεν μπορώ να βρω κάποιον σύμβουλο για την αίτηση, ώστε να δούμε τι τελικά μπορεί να περάσει, αν κάποιον γνωρίζει να προτείνει κάποιον, θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα.

Το ίδιο ισχύει και για κάποιον μηχανικό που μπορεί να εκδώσει Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης/Ενεργειακός Έλεγχος. Αν γνωρίζετε να προτείνετε κάποιον ή είναι κάποιος από εδώ μέσα, θα το εκτιμούσα να επικοινωνούσε μαζί μου με πμ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Εάν έχεις κάποιο γνωστό μηχανικό απευθυνσου σε αυτόν. Εάν δεν το κάνει ο ίδιος θα σου βρει συναδελφο του.

Ο ενεργειακός επιθεωρητής και ο σύμβουλος συνήθως είναι ο ίδιος. Θα χρειαστείς στο κλείσιμο και δεύτερο ενεργειακό επιθεωρητή αλλά θα σου βρει αυτός αφού δεν έχεις.

Ξεκινά με την αντλία θερμότητας. Βρες το μοντέλο που θα τοποθετήσεις. Πρέπει να είναι πιστοποιημενο και στην λίστα. Λίγο απίθανο να μην είναι αλλά ποτέ δεν ξέρεις

Μπορείς να μιλήσεις και με αυτούς. Έχουν σίγουρα συνεργάτες που ασχολούνται με αυτά και μπορούν να σου συστησιυν. Πολλές φορές το αναλαμβανουν πακέτο και οι ίδιοι.

Το εάν μπορείς να το βάλεις έχει σχέση με την συνολική βελτίωση που θα πετύχεις με την επέμβαση. Χρειάζεται μια ελάχιστη για να είναι στα επίλεγομενα. Εάν δεν την πετυχαίνεις η προσθήκη ενός ηλιακού βοηθάει πολύ συνήθως ούτως ή άλλως οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα λογικά.

Εάν δεν πεις περιοχή πως μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Δημοσ.

Καλημέρα κ ευχαριστώ για τις πληροφορίες.  Δεν έχω βρει δυστυχώς κάποιον, ούτε μέσω μηχανικού μου.

Περιοχή είμαι Ίλιον, στη Δυτική Αθήνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...