stambolos Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Θα ήθελα την γνώμη-γνώση σας για αγορά μητρικής. Έχω τον επεξεργαστή του τίτλου και θέλω μία μητρική μάλλον κάπου στο 100αρικο π.χ. MSI MAG B550M Mortar WiFi που μου βγαίνει στα 104€ στο γερμανικό αμαζον. Έχω κουτί, υδρόψυξη(Arctic), τροφοδοτικό(Corsair gold), κάρτα(rtx 2060) και δίσκους Θα μπει στο Q300l επομένως ATX μέγεθος δεν μας κάνει. Επίσης έχω αυτές τις μνήμες https://www.gskill.com/product/165/184/1571733123/F4-2666C18D-64GVK φαντάζομαι μας κάνουν ή να πάω σε ψηλότερο χρονισμό? Το σύστημα είναι κοτσαρισμένο σε μία τηλεόραση philips 4Κ 120hz και πέρα από streaming θα παίζει παιχνίδια τύπου Hogwarts Legacy, Red Dead Redemption II, Last of us..... Ευχαριστώ Επεξ/σία 12 Μαϊου από stambolos
nickol-us Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου Εξαιρετική επιλογή η mortar σε αυτά τα χρήματα, μάλλον δύσκολα παίρνεις κάτι καλύτερο (πες μας σε ποιά καταστήματα κοιτάς να ρίξουμε μια ματιά) Οι μνήμες από τη στιγμή που αναφέρεσαι σε gaming, σου κόβουν σίγουρα επιδόσεις. 3200/c16 είναι τρομερό vfm και μάλλον θα δώσει όλες τις επιδόσεις του επεξεργαστή... Καλή τύχη στο να παίξεις Hogwarts Legacy με αυτή την κάρτα και σε 4k... 1080p με upscaling και ζόρια σε βλέπω... 2
stambolos Δημοσ. 12 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 12 Μαϊου 1 ώρα πριν, nickol-us είπε Εξαιρετική επιλογή η mortar σε αυτά τα χρήματα, μάλλον δύσκολα παίρνεις κάτι καλύτερο (πες μας σε ποιά καταστήματα κοιτάς να ρίξουμε μια ματιά) Τόσο μου βγαίνει με αποφορολόγηση από το Γερμανικό Αμαζον 1 ώρα πριν, nickol-us είπε Καλή τύχη στο να παίξεις Hogwarts Legacy με αυτή την κάρτα και σε 4k... 1080p με upscaling και ζόρια σε βλέπω... Ναι ξέρω δεν είναι ότι καλύτερο αλλά... Θα έρθει και η δικιά της ώρα για αλλαγή. Πάντως με τον i5 10400 και την 2060 έπαιξε μεταξύ 30-60 fps με ενεργοποιημένο το DLSS upscale και τις ρυθμίσεις στο medium. 1 ώρα πριν, nickol-us είπε Οι μνήμες από τη στιγμή που αναφέρεσαι σε gaming, σου κόβουν σίγουρα επιδόσεις. 3200/c16 είναι τρομερό vfm και μάλλον θα δώσει όλες τις επιδόσεις του επεξεργαστή... Επομένως καλύτερα πούλημα και αγορά καινούριες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα