Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 hours ago, Ne0n said:

Ανοίξτε ξανά garage για να θυμηθείτε από που ξεκινήσατε! Μπας και σας έρθει πάλι όρεξη για δουλειά και έμπνευση ώστε να εκτιμήσετε ξανά το κοινό που αγκάλιασε την προσπάθεια σας και σας υποστήριξε ώστε να φτάσετε εκεί που είστε τώρα. Μπας και θυμηθείτε ότι η πρωτοπορία βασίζεται και στην ποιότητα και την αυθεντικότητα γενικότερα.

Είμαι σίγουρος πως οι ιδρυτές των εταιρειών θα μπουν στο insomnia και θα το διαβάσουν 😗

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, MariosX είπε

Είμαι σίγουρος πως οι ιδρυτές των εταιρειών θα μπουν στο insomnia και θα το διαβάσουν 😗

Δεν απευθύνεται μόνο στους συγκεκριμένους ιδρυτές των εταιριών, αλλά γενικότερα!

Δημοσ.

Απ' ότι φαίνεται, το να είσαι σε μια εταιρία που κοστίζει 3 τρις και είχε ΚΕΡΔΗ τριμήνου 21 δις, δεν αρκεί.
Πρέπει και εσύ σαν εταιρία να πουλάς τα αντερά σου. Βέβαια, πως να το κάνεις, όταν τα παιχνίδια σου μπαίνουν day one Game Pass, άρα τα λεφτά θα βγουν σε βάθος πενταετίας από την ανάπτυξη. Με την αγορά της ABK, για να βγουν τα 69 δις, θα έχουν την απαίτηση όλα τα παιχνίδια να πουλάνε σαν το CoD;
Κάτι παντελώς ηλίθιο, μιας και μόνο το CoD πουλάει σαν τρελό, είτε είναι καλό, είτε είναι μάπα;
Επίσης, τι μήνυμα δίνεις στην Ninja Theory πχ, όταν κλείνεις και στούντιο που έπιασαν στόχους όπως λες, αλλά και παντελείς αποτυχίες;
Επιπλέον, κλείνεις την Tango, και μερικές μέρες μετά λες ότι θες και άλλα παίχνιδια σαν το Hi Fi Rush, ενώ έκλεισες τους δημιουργούς που σου έφτιαξαν την μεγαλύτερη σου επιτυχία για φέτος. 
Όλα αυτά με κάνουν να πιστεύω ότι 

1) Ο Phil Spencer δεν έχει καμία δύναμη
2) Το Xbox ουσιαστικά είναι Microsoft Games 
3) Αυτοί που τα διοικούν είναι μαρκετάδες και όχι tech people, δηλαδή άνθρωποι με γνώση στο gaming, γιατί αυτές οι ενέργειες έχουν 0 επαφή με λογική και πραγματικότητα. 
Γενικά με εξαίρεση την Nintendo, όλοι τα έχουν κάνει σε αυτή την γενιά σκατά.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Kαλά τι μπορούμε να πούμε εμείς οι κοινοί θνητοί , δεν είμαστε μέσα στην εταιρία δεν έχουμε τα νούμερα μπροστά μας , δεν ξέρουμε. Απο την άλλη ακόμα και μη κερδοφόρα να είναι κάποια studio απο τη στιγμή που έχουν βγάλει κάποιες επιτυχίες , ψάχνεις λύση στο να τα βελτιώσεις όχι να τα κλείσεις...Θεωρητικά πάντα καθώς όπως είπα αν δεν είσαι μέσα στην εταιρία όλα είναι απλά υποθέσεις.

Σαν gamer τώρα , όπου εδώ υπάρχει άποψη , θα πω πως είναι τουλάχιστον απογοητευτικό. Φαίνεται πως όπου βάζει τα χεράκια της η MS τα πράγματα πάνε κατά διαόλου..

Νομίζω έχει αρχίσει να φαίνεται οτι η Microsoft δεν έχει χαρακτήρα σαν εταιρία και δεν έχει λόγο ύπαρξης στην gaming κοινότητα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, kgkaudi είπε

Απ' ότι φαίνεται, το να είσαι σε μια εταιρία που κοστίζει 3 τρις και είχε ΚΕΡΔΗ τριμήνου 21 δις, δεν αρκεί.
Πρέπει και εσύ σαν εταιρία να πουλάς τα αντερά σου. Βέβαια, πως να το κάνεις, όταν τα παιχνίδια σου μπαίνουν day one Game Pass, άρα τα λεφτά θα βγουν σε βάθος πενταετίας από την ανάπτυξη. Με την αγορά της ABK, για να βγουν τα 69 δις, θα έχουν την απαίτηση όλα τα παιχνίδια να πουλάνε σαν το CoD;
Κάτι παντελώς ηλίθιο, μιας και μόνο το CoD πουλάει σαν τρελό, είτε είναι καλό, είτε είναι μάπα;
Επίσης, τι μήνυμα δίνεις στην Ninja Theory πχ, όταν κλείνεις και στούντιο που έπιασαν στόχους όπως λες, αλλά και παντελείς αποτυχίες;
Επιπλέον, κλείνεις την Tango, και μερικές μέρες μετά λες ότι θες και άλλα παίχνιδια σαν το Hi Fi Rush, ενώ έκλεισες τους δημιουργούς που σου έφτιαξαν την μεγαλύτερη σου επιτυχία για φέτος. 
Όλα αυτά με κάνουν να πιστεύω ότι 

1) Ο Phil Spencer δεν έχει καμία δύναμη
2) Το Xbox ουσιαστικά είναι Microsoft Games 
3) Αυτοί που τα διοικούν είναι μαρκετάδες και όχι tech people, δηλαδή άνθρωποι με γνώση στο gaming, γιατί αυτές οι ενέργειες έχουν 0 επαφή με λογική και πραγματικότητα. 
Γενικά με εξαίρεση την Nintendo, όλοι τα έχουν κάνει σε αυτή την γενιά σκατά.

Ευχήσου να μην μας περιμένουν τίποτα παράξενες εκπλήξεις με το switch 2 γιατί με αυτά που βλέπουμε από τους άλλους δύο θα μας πέσουν τα μαλλιά.

Ειδικά η Σόνυ δε μπορώ να καταλάβω τι σκατά σκέφτεται

Και μην το απλώνουμε και σε developers, πχ πιάσουμε καμιά Warner..

To θέμα μου εμένα είναι ότι υπάρχει αγορά για "σοβαρό" gaming και άτομα που είναι διατεθειμένα να ξοδέψουν χρήματα πάνω σε αυτό. Όσο υπάρχει αυτή η αγορά θεωρώ ότι υπάρχει και ελπίδα.

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.

Εχω την εντύπωση οτι η απόφαση έχει να κάνει με το growth το Gamepass,που απο οτι διαβάζω είναι στάσιμο.
Προφανώς π.χ το HiFi Rush 2 εκτιμήθηκε οτι δεν θα φέρει νέο κόσμο και αυτός είναι ο στόχος τους,άσχετα με τις κριτικές που το προηγούμενο παιχνίδι έχει λάβει.
Η Microsoft θέλει παιχνίδια -κράχτες για την υπηρεσία

Δημοσ.

Το Dishonored 1, το λάτρεψα, το 2 όχι τόσο, παρόλα αυτά, θα ήθελα πολύ να δω συνέχεια του franchise, κρίμα που απο λάθος στόχους και εκτιμήσεις κλείνουν studios.

• Like 2
Δημοσ.
2 hours ago, alet said:

Εχω την εντύπωση οτι η απόφαση έχει να κάνει με το growth το Gamepass,που απο οτι διαβάζω είναι στάσιμο.
Προφανώς π.χ το HiFi Rush 2 εκτιμήθηκε οτι δεν θα φέρει νέο κόσμο και αυτός είναι ο στόχος τους,άσχετα με τις κριτικές που το προηγούμενο παιχνίδι έχει λάβει.

Να βάλει τότε το Call of Duty που σφάχτηκαν με την FTC και την Sony στα δικαστήρια για αυτό. Έστω γενιάς Χ360 και ΧΟΝΕ.
Ούτε καν αυτό. 😒

Δημοσ.
15 hours ago, MariosX said:

Spoiler

Δεν θα μου έκανε εντύπωση. Ο Ελονας μας διαβάζει καθημερινά 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, alet είπε

Ίσως απλά δεν δουλεύει το σύστημα αυτό.Ίσως το τονίζω , προφανώς αυτοί έχουν τις μελέτες μπροστά ξέρουν καλύτερα.

Εγώ μιλάω απο τη δική μου εμπειρία. Στα περίπου 5 χρόνια που άρχισα να πειραματίζομαι με τις συνδρομητικές σε διάφορες πλατφόρμες , δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να πληρώνω για πάνω απο 2 μήνες. Έβαζα τη συνδρομή , έπαιζα κάτι που ήθελα , την ακύρωνα καθώς δεν μου τραβούσε κάτι άλλο το ενδιαφέρον.

Συνδρομή τέτοιου τύπου θα πλήρωνα ευχαρίστως στην Nintendo. Sony / MS τουλάχιστον για μένα δεν. Γενικά νομίζω έχουν πιάσει πάτο και οι 2 , xbox δεν πήρα ποτέ λόγο του pc και πλαυστατιον 5 το πούλησα 2 φορές που πέρασε απο τα χέρια μου. Πιο αδιάφορες κονσόλες πεθαίνεις.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Chocobo είπε

Ίσως απλά δεν δουλεύει το σύστημα αυτό.Ίσως το τονίζω , προφανώς αυτοί έχουν τις μελέτες μπροστά ξέρουν καλύτερα.

Εγώ μιλάω απο τη δική μου εμπειρία. Στα περίπου 5 χρόνια που άρχισα να πειραματίζομαι με τις συνδρομητικές σε διάφορες πλατφόρμες , δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να πληρώνω για πάνω απο 2 μήνες. Έβαζα τη συνδρομή , έπαιζα κάτι που ήθελα , την ακύρωνα καθώς δεν μου τραβούσε κάτι άλλο το ενδιαφέρον.

Συνδρομή τέτοιου τύπου θα πλήρωνα ευχαρίστως στην Nintendo. Sony / MS τουλάχιστον για μένα δεν. Γενικά νομίζω έχουν πιάσει πάτο και οι 2 , xbox δεν πήρα ποτέ λόγο του pc και πλαυστατιον 5 το πούλησα 2 φορές που πέρασε απο τα χέρια μου. Πιο αδιάφορες κονσόλες πεθαίνεις.

Ναι δεν εχουμε τους αριθμους,αλλά θεωρω οτι η γενική στρατηγική είναι προς τα εκεί.
Και το τάργκετ γκρουπ ενδεχομένως να είναι οι περιστασιακοί gamers και οχι κάποιος οπως π.χ εσύ ,εγω που ασχολούμαστε αρκετά με το gaming ως μορφή διασκέδασης

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τους εχουν ξεσκισει στο youtube διαφοροι reviewers και ο κοσμος ειναι εξω φρενων.

Επεξ/σία από benign

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...