taxp Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Καλημερα σε ολους σας...Αντιμετωπιζω εδω και καιρο ενα προβλημα με το ιντερνετ..Καθως ανοιγω τον υπολογιστη,δεν συνδεεται στο ιντερνετ( με ethernet)..Καθως θα κλεισω στο ρουτερ την λειτουργια του wifi τοτε θα συνδεθει ο υπολογιστης μεσω καλωδιου και ολα καλα...Στην συνεχεια να σας ενημερωσω οτι αλλαξα ρουτερ προσφατα γιατι αντιμετωπιζα παρομοιο προβλημα και με το προηγουμενο..Εχουν αρχισει και μου μπαινουν σκεψεις για προβλημα στην μητρικη που φοραω στο pc (χ570 gaming edge wifi) αλλα θελω να δω αν εχει υπαρξει και σε κανεναν απο σας αντιστοιχο προβλημα Επισης θελω να σας ρωτησω για την συνδεσμολογια του ιντερνετ.. Επειδη το ρουτερ βρισκεται στην μια ακρη του σπιτιου και δν καλυπτει ολο το σπιτι,πριν καποια χρονια τραβηξα καλωδιο εθερνετ απο την μια ακρη στην αλλη εξωτερικα και μεσω ενος παλιου ρουτερ που τα εκανα bridged δινω και στο υπολοιπο σπιτι ιντερνετ...Το συστημα αυτο μου κανει αποσυνδεσεις ομως που διορθωνονται αφου αποσυνδεσω το εθερνετ απο το κανονικο ρουτερ..θελω να κανω αλλαγη λοιπον να καταργησω το 2ο ρουτερ..Υπαρχει καποιο μηχανημα που να συνδεσω το εθερνετ ωστε να δινω και wifi στο υπολοιπο σπιτι αλλα να συνδεεται και η τηλεοραση εκει? Η να παω σε λυση απευθειας συνδεσης της τηλεορασης με το καλωδιου πυο ερχεται εξωτερικα και να παρω ενα ακομα wifi extender για να καλυψω τις αναγκες μου? ευχαριστω προκαταβολικα Επεξ/σία 12 Μαΐου 2024 από taxp
dpz4 Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 Δημοσ. 15 Μαΐου 2024 μιας και λες ότι η μητρική έχει ενσωματωμένο wifi (αν κατάλαβα καλά), δοκίμασες να το απενεργοποιήσεις μήπως και δημιουργεί διένεξη με το εθερνετ; δεν είμαι ο ειδικότερος αλλά νομίζω ότι με οποιοδήποτε ρουτερ έχει θύρα WAN μπορείς να έχεις και ασύρματο και ενσύρματο δίκτυο ταυτόχρονα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα