Προς το περιεχόμενο

Tha ithela boithia gia karta grafikwn

dw98pVODA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Den eimai fanatikos gamer kai etsi psaxnw gia mia ftini kai "kaloutsiki" lisi. Thelw na brw poia einai kaliteri apo tis exis:

Ati 9600SE 128MB

GF FX 5500 128MB

GF FX 5700LE 128MB

GF 4 Ti 4600 128MB [(AGP 4x) :? ]

Oi times tous einai peripou idies,...ektos apo tin FX 5700LE pou xefeugei kata 15 me 20 euro.

Tha ithela na akousw tis gnwmes sas akoma kai gia alles kartes pou i timi tous na min yperbenei ta 90euro(an yparxoun)...

Δημοσ.

Εγώ δεν ξέρω πολλά, αλλά νομίζω πως καλύτερη θα βγει η ΑΤΙ. Έτσι τουλάχιστον λένε αρκετοί...

Δημοσ.

Oti exei kati me xE meta opws SE, LE einai genikws mapa....

An endiaferesai pantws enas filos mou poulaei MSI GFFX 5700LE 256 ddr, 2 minwn giati 8a parei tin dikia mou. Na sou steilw to mail tou na ta breite....

Pantws apo apopsi taxytitas isws i pio grigori na einai i 4600 oso ki an fainetai periergo...To kako einai oti einai dx 8.1 compatible mono...Diladi ta effects tou dx9 de 8a ta blepeis....

Δημοσ.

Λές και οι άλλες θα μπορούν να τρέξουν τα εφέ του DirectX 9. Χίλιες φορές 4600!!

Εϊναι πολύ καλή καρτούλα και το χάσμα στην ποιότητα μεταξύ DX9 και DX8 είναι πολύ μικρότερο σε σχέση με το χάσμα μεταξύ DX8 και DX7.

Δημοσ.

Έχω ATI RADEON 9600XT. Στην προτείνω ανεπιφύλακτα. Την είχα πάρει 150€ περίπου πρίν από μισό χρόνο, και σίγουρα αξίζει τα λεφτά της.

Δημοσ.

Πρέπει να ζυγίσεις τις απαιτήσεις σου σε επιδόσεις και ποιότητα και να στραφείς προς την αντίστοιχη υλοποίηση για το σύστημά σου. Με άλλα λόγια, να δεις πόσο μπορείς να συμβιβαστείς τόσο σε ποιότητα όσο και σε ταχύτητα, και να αγοράσεις την κάρτα που θα σου προσφέρει την gaming εμπειρία με την οποία θα είσαι ευχαριστημένος (σαν ωροσκόπιο ακούγομαι :roll: )

Από τις κάρτες που αναφέρεις η GeForce4 Ti4600 είναι η ταχύτερη, όμως καθώς δεν υποστήρίζει DX9 στα παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο δεν θα έχεις την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Αν μπορείς να συμβιβαστείς με το γεγονός, είναι με διαφορά η πρώτη σου επιλογή. Από τις υπόλοιπες θα έλεγα nVidia 5700LE, με δεύτερη επιλογή την ATi 9600SE (64-bit bus, γαρ...).

Δημοσ.

Τελικά λεω να κοιτάξω ανάμεσα σε GF Ti4600 και Ati 9600. Όχι SE, γιατί από ότι βλέπω η διαφορά επιδόσεων 9600SE με 9600 είναι κάπως "τεράστια". Άρα πιστεύω θα αξίζουν τα 20euro(περίπου) παραπάνω :D . Για την Ti4600, από ότι βλέπω στην φανταστική λίστα του Narayan(keep up the good work!), έχει πολύ καλές επιδόσεις αλλά δεν μου δίνει το dx9, που τόσο πολύ θέλω για το NFSU και πόσο μάλλον για το NFSU2 που θα βγεί(άντε πότε...??? :) )

Οπότε μάλλον ήρθε η ώρα να αλλάξω και εγώ στρατόπεδο και να πάω στην Ati(μέχρι στιγμής ήμουν πολύ επιφυλακτικός)

Υ.Γ. Goodbye Nvidia :( ... :D

Ευχαριστώ για την βοήθεια :!:

Δημοσ.

Το αντίο ειπώθηκε και από εμένα. Περιμένω μια Ati 9600 αλλά έψαχνα pro και μου έλεγαν στα μαγαζιά: Αυτή;... Είναι παλιά.

Δεν είναι καλύτερη η pro από την απλή Saphire 256ddr;

Έπεσα στην παγίδα τους ή έχω λάθος εντύπωση;

Δημοσ.

Sapphire ATi 9600 Pro 128MB > Sapphire ATi 9600 256MB

dw98pVODA thanks, μία 9600 ή 9600 Pro πιστεύω θα σε καλύψει για το NFSU (για το 2 ακούω πως θα είναι πιο απαιτητικό) :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...