Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Ξαφνικα το pc εδω και 1-2 μερες αρχισε να σερνετε.Πιο καλα θα δουλευε τα xp ενας Pentium στα 200 παρα ο 2.8 ο δικος μου.Ειχα παρει ghost μολις πριν 3-4 μερες και αφου δεν εβρισκα ακρη (δεν ειχα βαλει καινουργιο προγραμμα κλπ) και η ανασυγκροτιση δισκων, το system machine , το add ware κλπ δεν απεδωσαν εκανα επαναφορα και τωρα το pc ...ειναι στο υψος των περιστασεων λες και δια μαγειας (βλεπε gost). Τι εφταιγε δεν μπορω να ξερω.Σας εχει τυχει κατι τετοιο ???? :?: :?:
Typhoon Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Ναι αλλά ούτε & εγώ ξέρω τι έφταιγε....εμένα μου έχουν τύχει & πιο κουφά. Πριν 3-4 μήνες εγκαθιστώ να παίξω Rise Of Nations. Με το που ξεκινάω την πρώτη πίστα μετά από 3 λεπτά ακούγονται κάτι παράσιτα από τα ηχεία & τρώω μια μπλε οθόνη. Κάνω το σχετικό restart & από τότε μόλις ξεκίνούσε το PC να φορτώνει λειτουργικό έκανε μόνο restart κατά το boot-up. Anywayz για να μην τα πολυλογώ είχα δοκιμάσει format, διάφορα λειτουργικά, διαφορές εκδόσεις Catalyst, τπτ. Τελικά το πρόβλημα ήταν στο AGP aperture size στο BIOS το οποίο & έκανα 64MB & όλα από εκεί & πέρα δουλεύουν ρολόι. Τι να πει κανείς..... ΥΓ: Το Rise of Nations ακόμα να καταφέρω να το παίξω
TeoNOKIA Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Ξαφνικα το pc εδω και 1-2 μερες αρχισε να σερνετε.Πιο καλα θα δουλευε τα xp ενας Pentium στα 200 παρα ο 2.8 ο δικος μου.Ειχα παρει ghost μολις πριν 3-4 μερες και αφου δεν εβρισκα ακρη (δεν ειχα βαλει καινουργιο προγραμμα κλπ) και η ανασυγκροτιση δισκων, το system machine , το add ware κλπ δεν απεδωσαν εκανα επαναφορα και τωρα το pc ...ειναι στο υψος των περιστασεων λες και δια μαγειας (βλεπε gost). Τι εφταιγε δεν μπορω να ξερω.Σας εχει τυχει κατι τετοιο ???? :?: [/color']:?: Πριν κάνεις restore θα έπρεπε να δεις στον Task Manager μήπως έχει φάει κόλημα καμία process και σου έτρωγε πόρους.
OXTROS Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Apo tote pou bghke to ghost xa8hke to psaksimo gia ta problhmata... !!! Giannis ena allo rito leei AFOU DOULEYEI, MHN PSAXNEIS NA TO FTIAKSEIS !!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2004 @Typhoon : (no offence fysika) To vga aperture size apo to bios gia thn AGP den prepei na einai sto MISO apo thn fysikh mnhmh pou exeis sto systhma? An egw kanw la8os tote prepei kai gw na to ry8misw swsta , an omws esy kaneis la8os tote oute ligo oute poly mas les oti to systhma sou exei fysikh mnhmh 128mb elpizw na mhn trexeis ta xp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.