apostolosapok Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου 1 ώρα πριν, csontheline είπε "Θα βαλτώσεις για 9/10/w/e μήνες από την ζωή σου ψάρακλα, σκουλήκι της υπαίθρου, κατσαρίδα των υπονόμων!!!" "Ξέρετε, έχω μια διαφορετικότητα μπλα μπλα μπλα." "Α, τότε, καλύτερα να μην έρθεις να βαλτώσεις." "Όχι, εντάξει, θα έρθω, αλλά θα σας κράζω, οκ;" ------------------------------------------------------------------------------ Δηλαδή τι παραπάνω στήριξη να χρειάζεται; Του (θεωρούμε ότι δεν ισχύει το "της", καθώς πήρε χαρτί κατάταξης) βγάζουν ένα εμπόδιο από τον δρόμο της ζωής για να συνεχίσει την ζωή του. Μέσα στο φόρουμ μπορούμε είτε να χαϊδεύουμε αυτιά, είτε να κράζουμε. Τίποτα περισσότερο (τουλάχιστον οι πλείστοι). Δεν είμαστε δημόσια δομή, όπου μόνο σε αυτές μπορεί να λάβει την οποιαδήποτε στήριξη. Και ναι, ο στρατός είναι ένα μάτσο βαρβάρων (με την δική τους χρησιμότητα βέβαια) οι οποίοι βρίσκονται σε ένα περιβάλλον όπου ευδοκιμεί το γρύλισμα. Το καλύτερο που μπορούσε να κάνει (και το οποίο εφάρμοσα ο ίδιος μετά από συμβουλή διοικητού) είναι η κατασκευή απευθείας σύνδεσης αριστερού εξωτερικού ακουστικού πόρου και δεξιού εξωτερικού ακουστικού πόρου, ταχείας κυκλοφορίας, άνευ διοδίων. Μπορούν να διαβάσουν ότι έχει γραφτεί το ίδιο σχόλιο σε 100 παραλλαγές αλλά ξέρω τι ζητάω και εγώ να διαβάσει κάποιος τα προηγούμενα σχόλια σε ένα forum πριν απαντήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις