count ian Δημοσ. 11 Μαΐου 2024 Δημοσ. 11 Μαΐου 2024 Καλό θα είναι να μείνουμε στο θέμα. Αυτισμός σημαίνει 67% αναπηρία τουλάχιστον, εφόσον έχει πιστοποιηθεί από ΚΕΠΑ. Αυτόματα θα έπρεπε να εξαιρεθεί από την υποχρεωτική στράτευση.
aGka8l Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Ο στρατός είναι χάσιμο χρόνου . Θα πρεπε να ταν ένα 4μηνο και τέλος . Το μόνο που σε μαθαίνει είναι πόσο λούφα την βγάζουν τα εποπ με το αρνητικό iq που αν δεν είχαν βύσμα δεν θα μπορούσαν να στεριώσουν σε καμία άλλη δουλειά άντε να φτάνει μέχρι οδηγοί taxi . Πάντα έλεγα σε περιπτώσεις ατόμων σαν εσένα που φοβουταν τι θα πουν οι γονείς τους ή οι φίλοι τους αν θέλουν να του πω να αποστηθίζουν 3-4 ιστορίες που είχα να λένε σε όσους τους ρωτάνε και να πάρουν απαλλαγή 1 1 1
Ducatista Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, filipN είπε - Αυτά που αναφέρεις για τις μονάδες των Ειδικών Δυνάμεων δεν ισχύουν. Ίσως να έπεσες σε κάποια μονάδα που είχε εκείνη την εποχή κακή διοίκηση, πράγμα πολύ σπάνιο σε αυτές τις μονάδες. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου - Είμαι μεγαλύτερος στην ηλικία και είχα την τύχη να πάω στο στρατό όταν έμπαινα στα 24. Υπηρέτησα περισσότερους μήνες από σένα και είχα την τύχη να βρεθώ στον Ασπρόπυργο για 15 ολόκληρους μήνες, όταν υπήρχε εκεί Σύνταγμα Αλεξιπτωτιστών, ή Σχολή Αλεξιπτωτιστών και το Ε.Τ.Α. Κομπλεξικά μηδενικά υπήρχαν ελάχιστα και σε όχι τόσο μάχιμες θέσεις (2ο Γραφείο, Λόχος Διοίκησης, κλπ). Όσον αφορά τους καταδρομείς που υπηρετούσαν τη θητεία τους, ακόμα και αυτοί που είχαν αποσπασθεί στη Λέσχη Αξιωματικών είχαν πολύ καλή εκπαίδευση και φυσικά ήταν όλοι ικανοί για πόλεμο. - Δεν νομίζω να άλλαξαν τόσο πολύ τα πράγματα τα επόμενα χρόνια και να μην έμαθα τίποτα αν και συμμετείχα σε εκδηλώσεις της Αερολέσχης Αθηνών όπου συναντούσα επαγγελματίες καταδρομείς για πάνω από 20 χρόνια… Στην Ρόδο στην μονάδα των ειδικών δυνάμεων για "βατραχάνθρωπους" είναι τα πιο κομπλεξικα όντα που έχω δει ποτέ μου δεν υπάρχει περίπτωση "ανώτερος" αξιωματικός υπαξιωματικός να μην σε λιώσει επειδή έτσι γουστάρει ασκήσεις μέχρι να φτάσεις στα όρια των ορίων σου ξενύχτια άπειρα άυπνοι 48 ώρες και μετά ασκήσεις για κατάληψη βραχονησίδας και καταδύσεις.... Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι άλλου είναι όλα καλα Επεξ/σία 12 Μαΐου 2024 από Ducatista
Mhlogiatros Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Στα 30+ τελειωσα πηγα σε 5 στρατοπεδα 1-2 ηταν προβληματικα κυριως λογο σαπιων καραβαναδων ... Αnyway τους ειχαμε χ@σμενους ειδικα τους στρατοκ@υλους .. Μετα απο λιγο απελπιστηκαν και τα παρατησαν μονοι τους γαυγιζαν μονοι τους τα ακουγαν Και Ι και "νευροδιαφορετικότητα" δεν εδιναν ευκολα - βασικα ειχα ενα καταστραμενο μαυρο πνευμονα ασθμα κτλ και δεν ειδαν τιποτα στραβοι οταν ειναι να σε παρουν . Οταν πας να απολυθεις τα βρισκουν ολα .... Επεξ/σία 12 Μαΐου 2024 από Mhlogiatros
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 7 ώρες πριν, jimis_vts είπε Δεν είσαι στο Βέλγιο σύνορα με Λουξεμβούργο. Είσαι με Τουρκία Σκόπια, Αλβανία κλπ. Φυσικά και πρέπει να είναι υποχρεωτικό. Άποψη μου πάντα. Αυτό το επιχείρημα το ακούω συνεχώς. Με ποιόν θα κάνουμε πόλεμο και γιατί; Και εγώ πολλές φορές, μιας και κατάγομαι απο νησί του Β.Α Αιγαίου λέω για πλάκα να φτιάξουμε κανένα καταφύγιο, αλλά δεν το πολυπιστεύω. Ξέρεις τι πιστεύω; Οτι τα αεροπλάνα, όπλα, καράβια δεν τα αγοράζουμε για περίπτωση πολέμου, αλλά ως "προστασία" για να μην εμπλακούμε σε πόλεμο
cyberguy Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 11 minutes ago, Ducatista said: Στην Ρόδο στην μονάδα των ειδικών δυνάμεων για "βατραχάνθρωπους" είναι τα πιο κομπλεξικα όντα που έχω δει ποτέ μου δεν υπάρχει περίπτωση "ανώτερος" αξιωματικός υπαξιωματικός να μην σε λιώσει επειδή έτσι γουστάρει ασκήσεις μέχρι να φτάσεις στα όρια των ορίων σου ξενύχτια άπειρα άυπνοι 48 ώρες και μετά ασκήσεις για κατάληψη βραχονησίδας και καταδύσεις.... Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι άλλου είναι όλα καλα Μοναδα Βατραχανθρωπων με κληρωτούς δεν υπάρχει εδω και 20 χρονια. Στις ειδικές δυνάμεις έρχονται όσοι θέλουν και μένουν όσοι μπορούν, ειναι εθελοντικό. Μηπως εισαι ροδίτης που "έβαλε" βυσμα για να πας στο νησί σου και σε χάλασε το τέντωμα? 2 3
SAFEBAR Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Στον στρατο ΔΕΝ πσιρνεις τιποτα προσωπικα... σαν να συμβαινουν σε εναν 3ο... 1
dbrillis Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Στα του θέματος. Be a man (ελπίζω να μην ακούγεται σαν μπουλινγκ). Να έπαιρνες Ι5 και για μετά να παρεις τη ζωη στα χερια σου. Αν μπορείς να γράψεις τετοιο post για κλαψα, μπορείς να κάνεις και παρα πολλα αλλα πράγματα. Για αυτούς που λενε ο στρατός ειναι γεμάτος κομπλεξικους, ο καθενας απο εμας ειναι ο κομπλεξικός που συνάντησε ο αλλος. Αυτο σου μαθαίνει ο στρατός, οτι δεν μπορείς να κάνεις μονο οτι σου αρέσει και οτι πρέπει να συνεργάζεσαι με ανθρώπους που δεν σου κάνουν κλικ. Ουτε τακτικες μαχης ούτε τίποτα, μαθαίνεις μονο οτι θα πρέπει να κάνεις πράγματα και να συναναστραφεις με "κομπλεξικους" για ενα κοινό στόχο. Δεν νομίζω να υπάρχει στρατός στον κόσμο που περιμένει απο τους φαντάρους που πανε ενα χρονο να ξέρουν να δουλεύουν οπλικά συστήματα, αυτα τα μαθαίνουν οι επαγγελματίες στρατιωτικοί σε καθε χωρα. (Σε καιρο ειρηνης). Φαινομαστε οι κομπλεξικοί ακομα και εδω. Είμαστε όλοι κομπλεξικοί 😘😘 2 3
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 6 λεπτά πριν, dbrillis είπε Αυτο σου μαθαίνει ο στρατός, οτι δεν μπορείς να κάνεις μονο οτι σου αρέσει και οτι πρέπει να συνεργάζεσαι με ανθρώπους που δεν σου κάνουν κλικ Kαλα αυτο μαθαίνεται και εκτός στρατού. Πχ σε ενα εργασιακο περιβάλλον με πολλά ατομα. Ε καποιοι δεν θα σου κάνουν κλικ, αλλα θα συνεργαστεις για το κοινό καλο της εργασιας. Και ακριβως επειδη οπως ειπες δεν υπάρχει στρατός που σε έναν χρονο να σου μαθαινει διάφορα, μπορει η εκμάθηση της συμπεριφοράς και συνεργασίας να γίνεται μεσω του σχολείου και της παιδειας και τα οπλικά συστήματα μεσω μισθοφορικου στρατού, οπότε να ειναι win win κατάσταση. 3
dbrillis Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 21 minutes ago, Manefs23 said: Αυτό το επιχείρημα το ακούω συνεχώς. Με ποιόν θα κάνουμε πόλεμο και γιατί; Και εγώ πολλές φορές, μιας και κατάγομαι απο νησί του Β.Α Αιγαίου λέω για πλάκα να φτιάξουμε κανένα καταφύγιο, αλλά δεν το πολυπιστεύω. Ξέρεις τι πιστεύω; Οτι τα αεροπλάνα, όπλα, καράβια δεν τα αγοράζουμε για περίπτωση πολέμου, αλλά ως "προστασία" για να μην εμπλακούμε σε πόλεμο Δεν θα σε ρωτήσουν αν γινει πόλεμος θα γίνει ξαφνικά. Κατσε δες αυτό γιατι αμφιβάλω αν εχεις ιδεα ποσο εύκολα μπορεί η ιστορία να επαναληφθεί 😁https://youtu.be/G1p6rlDCxq0?si=qpOo-k5iQW582glR Αν παρακολουθεις τον πόλεμο σε Ουκρανία και Παλαιστινη-Ισραηλ, θα καταλάβεις ο πόλεμος δεν ειναι οπως τον έχουμε στο μυαλο μας (τουλάχιστον εγω). Μπορεί να γινει πόλεμος, να σε βομβαρδίζουν στο νησι καθε 6 μερες και να πεθαίνει κοσμος αλλα ταυτόχρονα να έχετε και τουρίστες γιατί άνθρωποι ειναι και αυτοι μην χασουν τα μπάνια τους. Οι Αθηναίοι πχ να παρταρουν σαν να μην τρέχει μια, να πηγαίνει η Ελλάδα eurovision, κτλ. 2 minutes ago, stormrain said: Kαλα αυτο μαθαίνεται και εκτός στρατού. Πχ σε ενα εργασιακο περιβάλλον με πολλά ατομα. Ε καποιοι δεν θα σου κάνουν κλικ, αλλα θα συνεργαστεις για το κοινό καλο της εργασιας. Και ακριβως επειδη οπως ειπες δεν υπάρχει στρατός που σε έναν χρονο να σου μαθαινει διάφορα, μπορει η εκμάθηση της συμπεριφοράς και συνεργασίας να γίνεται μεσω του σχολείου και της παιδειας και τα οπλικά συστήματα μεσω μισθοφορικου στρατού, οπότε να ειναι win win κατάσταση. Συμφωνώ αλλα στην πράξη δεν γίνεται. Οταν ολα τα κάνεις με τον εύκολο τρόπο δεν παίρνεις το μάθημα. Απλα μαλακώνει η κοινωνία. Στην Ολλανδία που δεν ηταν υποχρεωτική η στράτευση, τωρα που βλέπουν τις φάσεις στην Ουκρανία πανε να το επαναφέρουν https://nltimes.nl/2024/04/03/yearly-conscription-letters-sent-week-17-year-olds-netherlands Στην Ολλανδία που και καλα σχολείο και παιδεία ειναι πολυ καλα εχω βαρεθεί να ακουω Ολλανδεζες που δουλευουν 3 ημερο ή 4 ημερο να λενε οτι ειναι mentally sick γιατι η δουλεια που κανουν δεν τις γεμίζει. Και η δουλειά είναι χαλαρο 8 ωρο, flexible, με μια ωρα διαλλειμα 🤣. We zoeken collegas. 2
poulinos Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 1 hour ago, aGka8l said: Ο στρατός είναι χάσιμο χρόνου . Θα πρεπε να ταν ένα 4μηνο και τέλος . Το μόνο που σε μαθαίνει είναι πόσο λούφα την βγάζουν τα εποπ με το αρνητικό iq που αν δεν είχαν βύσμα δεν θα μπορούσαν να στεριώσουν σε καμία άλλη δουλειά άντε να φτάνει μέχρι οδηγοί taxi . Πάντα έλεγα σε περιπτώσεις ατόμων σαν εσένα που φοβουταν τι θα πουν οι γονείς τους ή οι φίλοι τους αν θέλουν να του πω να αποστηθίζουν 3-4 ιστορίες που είχα να λένε σε όσους τους ρωτάνε και να πάρουν απαλλαγή επισης να προσθεσω κατι το βασικο .πολλοι γονεις εχουν στειλει τα παιδια τους στρατο με το ζορι οπως στην περιπτωση του φιλους μας .οτι πρεπει να παει στρατο γιατι αλλιως οπως εγραψε (η επιλογή ήταν ή στρατός ή βγάλε άκρη μόνος σου στη ζωή) αν ο φιλος μας και ο καθε φιλος μας παει στρατο και λογω πιεσης κτλ κανει κακο στον ευατο του(το να κανει κακο μπορει να ειναι απο το πιο απλο μεχρι το να βαλει ενα τελος στην ζωη του) τοτε οι γονεις τι θα ελεγαν? θα θελα να ημουν απο μια γωνια να δω πως θα ενιωθαν που οδηγησαν το παιδι τους πχ στον θανατο για μια μαλακια σκεψη. γιατι καλως ή κακως ποτε δεν ξερεις πως θα αντιδρασει καποιος κατω απο την πιεση ειδικα οταν δεν σε παιρνει το να σηκωσεις κεφαλι.δεν ειναι δουλεια που θα πεις στο αφεντικο τραβα γαμησ... αφεντικο και αυριο παραιτουμαι.εκει δεν μπορεις να κανεις πολλα. και δεν θελει πολυ να τσακωθεις με ατομα εκειμεσα. οταν μετα απο χ μηνες πηρα την μεταθεση στην σαμο εγινα λιγο κωλος με τον λοχαγο μου.και λεω δεν θα την βγαλω καθαρη. για καλη μου τυχη και για χ συγκυριες γιναμε ας το πουμε κολληταρια και αυτο με βοηθησε σε πολλα πραγματα εκειμεσα απο το να μην τσακωθω και με καναν αλλον κομπλεξικο εκειμεσα. σε ατομο που αντιμιλησα και ηταν κομπλεξικος μεχρι θανατου ηρθε διπλα μου και μου ξηλωσε το λοχιοσημο επειδη του αντιμιλησα και μου λεει. οι λοχιες το ραβουν δεν το κολλανε (επειδη το ειχα κολλησει με αρβυλοκολληση). οπως λεω ολα αυτα τα τιποτενια σκουληκια που στην πραγματικη ζωη η αξια τους ειναι μηδεν προσπαθουν να βγαλουν την μαγκια τους στον φανταρο. και επισης εχω τσακωθει και μεσα στο Insomnia με στρατιωτικο γιατι καποτε τολμησα να ρωτησω στο Insomnia που μπορω να βρω το σχεδιο για το σημα των αλεξιπτωτιστων. το ξαναλεω .δεν ειναι ολοι αλλα υπαρχει ενα μεγαλο ποσοστο που επειδη ειναι ανωτερος σου ,νομιζει οτι θα σε κανει οτι θελει.γιατι αυτοι φαγαν απο τα τρια το μακρυτερο απο τους ανωτερους τους και μετα κανουν το ιδιο στους αποκατω. 3 1
cpc464 Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Η υποχρεωτική στράτευση είναι η μεγαλύτερη απάτη και αδικία στην ιστορία της ανθρωπότητας, το βλέπουμε και στον πρόσφατο πόλεμο,πάει ο άλλος κληρωτός του αφήνει πεσκέσι το fpv drone μία βόμβα και παραδίδει τιμολόγια, ο πόλεμος έχει αλλάξει πλέον πρόσωπο,αυτό που θέλεις πλέον είναι μια καλά εκπαιδευμένη και εξοπλισμένη μισθοφορική δύναμη όχι να στερείς χρόνο και να μπαίνεις εμπόδιο στην ζωή ενός πολίτη. 2
poulinos Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 3 minutes ago, cpc464 said: Η υποχρεωτική στράτευση είναι η μεγαλύτερη απάτη και αδικία στην ιστορία της ανθρωπότητας, το βλέπουμε και στον πρόσφατο πόλεμο,πάει ο άλλος κληρωτός του αφήνει πεσκέσι το fpv drone μία βόμβα και παραδίδει τιμολόγια, ο πόλεμος έχει αλλάξει πλέον πρόσωπο,αυτό που θέλεις πλέον είναι μια καλά εκπαιδευμένη και εξοπλισμένη μισθοφορική δύναμη όχι να στερείς χρόνο και να μπαίνεις εμπόδιο στην ζωή ενός πολίτη. και ενας πολεμος που εξυπηρετει 10 καραγκιοζηδες. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 39 λεπτά πριν, dbrillis είπε Αν παρακολουθεις τον πόλεμο σε Ουκρανία και Παλαιστινη-Ισραηλ, θα καταλάβεις ο πόλεμος δεν ειναι οπως τον έχουμε στο μυαλο μας (τουλάχιστον εγω). Μπορεί να γινει πόλεμος, να σε βομβαρδίζουν στο νησι καθε 6 μερες και να πεθαίνει κοσμος αλλα ταυτόχρονα να έχετε και τουρίστες γιατί άνθρωποι ειναι και αυτοι μην χασουν τα μπάνια τους. Οι Αθηναίοι πχ να παρταρουν σαν να μην τρέχει μια, να πηγαίνει η Ελλάδα eurovision, κτλ. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται πλέον στην Ουκρανία. Δεν υπάρχει και η κάλυψη που υπήρχε εξαρχής απο τα media. Αλλά μου φαίνεται κάτι ατελείωτο, όπως όσοι πόλεμοι/συγκρούσεις συμβαίνουν στον κόσμο. Ακόμα και σε Λιβύη, Συρία, Αρμενία τα πάντα δείχνουν μια συνεχής σύγκρουση ή έστω μη λύση προβλημάτων για να εξυπηρετούνται μερικά πορτοφόλια. 9 λεπτά πριν, poulinos είπε και ενας πολεμος που εξυπηρετει 10 καραγκιοζηδες. μεγάλη αλήθεια αυτό
cpc464 Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, poulinos είπε και ενας πολεμος που εξυπηρετει 10 καραγκιοζηδες. Αυτό ακριβώς,χάνονται ανθρώπινες ψυχές για να μην θιχτεί το στάτους 10 καραγκιόζηδων. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2024 από cpc464 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις