Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 minutes ago, mindreader said:

Τις ελεγχει κανεις τις θυριδες, αν λειτουργουν καλα;

Πριν λιγο παρελαβα δεμα, πραγματικα κινδυνευοντας να μην το παρω.

Εδινα κωδικο, ακουγονταν καπου οτι απασφαλιζε η θυριδα, πορτακι ομως δεν ανοιγε. Το ελατηριο, ο μηχανισμος που ανοιγει τη θυρα εφταιγε; Δεν ξερω. Προσπαθουσα με τα χερια, απο κατω απο την εσοχη, απο εκει που ακουγα τον θορυβο, να δω ποια θυριδα εχει ανοιξει το πορτακι, με τον κωδικο που εδωσα. Μεχρι να τη βρω, ειχε ξανακλειδωσει μαλλον, γιατι δεν καταφερνα να ανοιξω καμια!!!

Εν τελει, με περισσοτερη ταχυτητα εκ μερους μου, κι αφου ειχα δωσει τον κωδικο καμια 10αρια φορες, με το ιδιο σκηνικο, να ακουω οτι απασφαλισε αλλα πορτα να μην ανοιγει, καταφερα να εντοπισω ποια θυριδα ηταν η δικη μου, και εν τελει να παρω το δεμα!

Με εχει κουρασει ομως η προχειροτητα που ολα γινονται στην Ελλαδα. Δηλαδη, πριν μια ωρα που περασε αυτος που εβαλε τα δεματα στις θυριδες, δεν ειδε οτι δεν ανοιγε; Κανεις δεν ειδε οτι δεν ανοιγε; Σαν να λεμε, οτι το ΑΤΜ φαινεται να σου δινει λεφτα χωρις ομως να σου δινει, καπως ετσι ενα πραγμα. Σε αλλα Locker, τα εχει παιξει τοσο το πληκτρολογιο, που θες σχεδον σφυρι για να πατηθουν τα πληκτρα...νορμαλ πιεση με τα δαχτυλα, δεν δειχνει τιποτε στην οθονη...

Δεν θα πρεπε να περνα, ενας της boxnow να δει αν οντως ανοιγουν οι πορτες, να κανει εναν ελεγχο; Ή αν παιζει καλα το πληκτρολογιο;

Αν δεν καταφερνα να εντοπισω τη θυριδα, που δεν ανοιγε, τι θα εκανα; Θα επαιρνα τηλεφωνο με το κινητο μπλα μπλα; Ουτε εχουν νουμερα απεξω οι θυριδες, λεω εγω τωρα, να σου πει το helpdesk οτι το δικο σου δεμα ειναι στην ταδε.

Κριμα. Ξαναλεω, με κουρασε η τσαπατσουλια κι η προχειροτητα. Ακομη και σε πιο 'καινοτομες' λυσεις, και καλα οπως το box now.

Make it work.

:(

Υπάρχουν δυο πιθανά σενάρια.

1) Για να έβαλε το δέμα μέσα ο μεταφορέας που πέρασε, για να το πάρεις εσύ, το πορτάκι άνοιξε. Άρα μάλλον κόλλησε/χάλασε αφού το έκλεισε αυτός και πριν το ανοίξεις εσύ. 

2) Ο μεταφορέας το είδε χαλασμένο και το άνοιξε όπως εσύ για να βάλει το δέμα, και είτε δεν το νοιάζει, είτε έδωσε αίτημα για επισκευή και θα το φτιάξουν άλλοι.

Δεδομένο ότι τους έχω δει να γεμίζουν τα boxes και με τη ταχύτητα το κάνουν, αμφιβάλλω άμα έκατσε να το φάει χρόνο να το ανοίξει όπως εσύ για να βάλει το δέμα... άρα θεωρώ πιο πιθανό το πρώτο σενάριο. Μηχάνημα είναι το οποίο όπως όλα μπορεί να κολλήσει/χαλάσει κάποια στιγμη... δεν είναι θέμα προχειρότητας ή τσαπατσουλιας (εκτός άμα είναι έτσι καιρό τώρα και το ξέρεις ότι δεν ασχολούνται).

Το θέμα τώρα ότι δεν έχουν ένα τηλέφωνο μπροστά να καλέσεις για τέτοια θέματα, έχεις ένα δίκιο.

Επεξ/σία από nick_souvlaki
  • Like 1
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λεω, οτι ακομη κι αν ειχα προχειρο το Helpdesk της boxnow στο κινητο μου, δεν εχουν αυτοκολητα στις θυριδες με καποια αριθμηση, ωστε να με καθοδηγησουν τι να προσπαθησω.

Αυτο ειναι το ενα, που θα ηταν χρησιμο να εχουν (αριθμηση), και δεν το κανουν.

---

Το αλλο ειναι οτι πες ρε παιδι μου, οτι σκαλωσε εντελως. Εγω εχω ενα τροπο να δω τι παει να ανοιξει, αλλα δεν ανοιγει. Πως θα παρω το δεμα μου; Θα τη στησω στο locker μεχρι να ερθει καποιος, ή θα μου το φερουν σπιτι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, mindreader said:

Λεω, οτι ακομη κι αν ειχα προχειρο το Helpdesk της boxnow στο κινητο μου, δεν εχουν αυτοκολητα στις θυριδες με καποια αριθμηση, ωστε να με καθοδηγησουν τι να προσπαθησω.

Αυτο ειναι το ενα, που θα ηταν χρησιμο να εχουν (αριθμηση), και δεν το κανουν.

---

Το αλλο ειναι οτι πες ρε παιδι μου, οτι σκαλωσε εντελως. Εγω εχω ενα τροπο να δω τι παει να ανοιξει, αλλα δεν ανοιγει. Πως θα παρω το δεμα μου; Θα τη στησω στο locker μεχρι να ερθει καποιος, ή θα μου το φερουν σπιτι;

Στο πρώτο συμφωνώ. Στο δεύτερο δυστυχώς θα κάνεις ότι γίνεται και σε οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία που υπάρχει πρόβλημα (πχ. άμα ήταν να στο φέρουν σπίτι και χάλαγε το βανάκι, αμα έρθουν να σου βάλουν ιντέρνετ και δεν συγχρονίζει το καλώδιο κ.α.). Θα φύγεις και θα το πάρεις σε δεύτερο χρόνο, αφού έρθουν και το φτιάξουν. Τι περιμένεις διαφορετικό να γίνει με την box now; Να έρθουν τρέχοντας προσωπικά για εσένα για να πάρεις το δέμα ακριβώς εκείνη τη στιγμή; (μακάρι να γινόταν αυτό για όλα, αλλά δεν πάει έτσι πουθενά)

Επεξ/σία από nick_souvlaki
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, mindreader είπε

Ξαναλεω, με κουρασε η τσαπατσουλια κι η προχειροτητα.

Σε βλεπω και τρελαινεσαι για καποιο λογο.
Shit happens,χαλαρωσε λιγο το κορμι σου.
Και εγω σπαστηκα που εβγαλαν εκτος ενα ολοκληρο σχετικα μεγαλο ερμαριο,για καποιο λογο,το οποιο ηταν διπλα απο το σπιτι.
Και εμενα με χαλαει που σε συγκεκριμενα ερμαρια ξερω οτι κολλαει το 0 η το 6 και πρεπει να προσεχω,αλλα οκ,δεν καθομαι να γραφω σεντονια.

Εδω δεν εχουν αρκετους διανομεις και εχουμε παραδοση σε 3 και 4 μερες,θα εχουν τεχνικους;

Αλλες περιοχες εχουν 2 ερμαρια για ολη την πολη και ειναι και τα 2 off.
Απο εκει και περα,μιλαμε για ερμαρια σε ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ,εκτεθειμενες σε υγρασια,σκονη και ηλιο.

Και αν μετρησουμε θυριδες,ειναι 100.000 .
Χαλαρωσε λιγο.

13 ώρες πριν, mindreader είπε

Δλδ αν σου πει ειναι το πεμπτο απο την πρωτη στηλη αριστερα;
Μια χαρα το βλεπει,αν φτασεις μεχρι εκει.

Την επομενη ριξε καμια φαπα στις θυριδες που υποπτευεσαι οτι ειναι το δεμα σου.

Επεξ/σία από StamTheMan
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρέλαβα σήμερα δέμα και παρατήρησα το εξής.

Όταν έπιασα το κουτί και το έβγαλα έξω ακούστηκε ένα μπιπ από ένα σημείο στα δεξιά του ντουλαπιού.

Ξαναέβαλα το δέμα μέσα, το έβγαλα κοκ 2-3 φορές και κάθε φορά που περνούσε το δέμα από την πόρτα ακουγόταν ο ήχος. Μετά από λίγο σταμάτησε και δεν το ξαναέκανε.

Συμπεραίνω ότι υπάρχει αισθητήρας κίνησης ώστε να βλέπει αν βγήκε έξω το δέμα από την θυρίδα

Επεξ/σία από cthulhucarbide
  • Like 1
Δημοσ.
54 minutes ago, mindreader said:

Δεν ηξερα οτι το temu, δεχεται επιστροφες. Και δεν ηξερα οτι αυτο μπορει να γινει μεσω boxnow.

δέχεται επιστροφές και μάλιστα μέχρι 3 μήνες μετά την αγορά. Τον τελευταίο καιρό το έχει γυρίσει σε box now. Μέχρι πριν ήταν μέσω courier.

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τι συμβαίνει με τις τιμές πια?

Μπαίνω στο site να στείλω κάτι και είχα μείνει στο ότι η μικρή θυρίδα κάνει 2€. Αλλά βλέπω ότι τώρα κάνει 3. Λέω ας είναι. Όταν έρχεται η ώρα να πληρώσω προσθέτει φπα και κάτι παπαριές και βγάζει τελικό κόστος 4€ (!)

Οπότε μιλάμε πλέον για διπλασιασμό τιμής. Και το χειρότερο για μένα ότι γίνεται με όρους παραπλάνησης αφού την πραγματική τιμή την λέει μόνο στο τέλος.

Άμα αυτή η τιμή ήρθε για να μείνει τότε η υπηρεσία δεν είναι πλέον φτηνή. Και όλο αυτό ίσως οφείλεται στο ότι δεν έχουν πολλά lockers στην χώρα (καθώς από τότε που έγινε όνομα και άρχισαν όλοι να την χρησιμοποιούν δεν έχει γίνει καμία ιδιαίτερη επέκταση) και καθώς δουλεύουν συνεχώς στο όριο της χωρητικότητάς τους εκμεταλλεύονται την αυξημένη ζήτηση

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Μπαίνω στο site να στείλω κάτι και είχα μείνει στο ότι η μικρή θυρίδα κάνει 2€. Αλλά βλέπω ότι τώρα κάνει 3. Λέω ας είναι. Όταν έρχεται η ώρα να πληρώσω προσθέτει φπα και κάτι παπαριές και βγάζει τελικό κόστος 4€ (!)

Οπότε μιλάμε πλέον για διπλασιασμό τιμής. Και το χειρότερο για μένα ότι γίνεται με όρους παραπλάνησης αφού την πραγματική τιμή την λέει μόνο στο τέλος.

Άμα αυτή η τιμή ήρθε για να μείνει τότε η υπηρεσία δεν είναι πλέον φτηνή. Και όλο αυτό ίσως οφείλεται στο ότι δεν έχουν πολλά lockers στην χώρα (καθώς από τότε που έγινε όνομα και άρχισαν όλοι να την χρησιμοποιούν δεν έχει γίνει καμία ιδιαίτερη επέκταση) και καθώς δουλεύουν συνεχώς στο όριο της χωρητικότητάς τους εκμεταλλεύονται την αυξημένη ζήτηση

Για να αυξηθούν τα lockers, πρέπει κάποιος να τοποθετήσει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 minutes ago, cthulhucarbide said:

Πάρε με -40% (ισχύει έως 30/11)

L1PLUS39

Επεξ/σία από scullyist
  • Like 1
Δημοσ.
50 minutes ago, cthulhucarbide said:

Μ'ήπως δεν είδες κάτι καλά ? Ο ΦΠΑ είναι μέσα στα 3 € 

image.png.aef633e79dd8e54191049dc11c5111f9.png

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Tsino είπε

Μια χαρά το είδα. Ο φπα σε μένα ήταν 0,77 που ξεπερνούσε ήδη τα 3 και υπήρχε και ακόμα μία χρέωση που δεν την βγάζει σε εσένα.

36 λεπτά πριν, scullyist είπε

Πάρε με -40% (ισχύει έως 30/11)

L1PLUS39

Ευχαριστώ αν και τώρα το έστειλα ήδη

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tsino είπε

Δεν φταίει ο ΦΠΑ. Το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό που λέει ο φίλος παραπάνω. Δηλαδή την μια στιγμή μπορεί να λέει 2 ευρώ, και την άλλη στιγμή να λέει 3 ευρώ. Έχω επίσης παρατηρήσει το ίδιο πράγμα και στα lockers του Skroutz. Το μόνο που θα μπορούσα να υποθέσω θα ήταν ότι ίσως η τιμή του κάθε locker να αλλάζει σε πραγματικό χρόνο αναλόγως της προσφοράς και της ζήτησης εκείνη την στιγμή, αλλά μπορεί να πέφτω και έξω.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Τι να συμβαινει;
Οτι συνεβαινε τοσο καιρο,οταν δεν ειχε promotion. 
Σκεφτεσαι καθολου αυτα που γραφεις;

Και παλι ειναι οτι πιο φθηνο κυκλοφορει,αλλο που δεν ξερεις να το χρησιμοποιησεις.

4 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Μια χαρά το είδα. Ο φπα σε μένα ήταν 0,77 που ξεπερνούσε ήδη τα 3 και υπήρχε και ακόμα μία χρέωση που δεν την βγάζει σε εσένα.

Οχι,δεν το ειδες καλα.

Ειμαι σιγουρος οτι πατησες να στειλεις μεσαιο.

Το θεμα ειναι να παραδεχθεις στον εαυτο σου οτι εκανες εσυ λαθος και οχι ολοι οι αλλοι,οι σελιδες και τα lockers.

Δημοσ.

Όταν είχε promotion είχε το μικρό 1€. Όταν δεν είχε, το μικρό έκανε 2€. Οπότε όχι, δεν συμβαίνει ότι συνέβαινε όταν δεν είχε promotion.

Εσύ που είσαι αυθεντία μπορείς να ανοίξεις μια σχολή να μαθαίνεις στον κόσμο πως να το χρησιμοποιεί και να χεστείς στο τάληρο.

Και δεν έστειλα μεσαίο. Ήταν το πρώτο πράγμα που πήγα πίσω και διπλοτσέκαρα. Επίσης όταν άνοιξε η θυρίδα, άνοιξε μικρή.

Αντί να γίνεσαι εριστικός θα ήταν καλύτερα να σκέφτεσαι πως τα πράγματα δεν είναι πάντα συμβατά με την δικιά σου προσωπική εμπειρία

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...