mindreader Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου On 11/05/2024 at 11:31, meletis_m said: Σε φούρνο φίλου που ήταν και σε κομβικό σημείο το έβαλε για 1,5 χρόνο . Του έδινε 120€/ετησίως . Μια χαρά μας εξυπερετουσε, μέχρι που του ζήτησε μερίδιο και ο ιδιοκτήτης του κτιρίου , και το έβγαλε τελείως . Ρώτησε κατευθείαν τη εταιρεία . Μονο 120 ευρω το χρονο????? Δεσμευεις δηλαδη καποια χρησιμα τετραγωνικα, και τοσα λιγα χρηματα; Το μονο καλο που θα εβλεπα στην ολη υποθεση με αυτα τα χρηματα, ειναι οτι γενικως γινεται 'περατζαδα' κοντα στο μαγαζι, οποτε μπορει να αυξανει και την πελατεια. Κατα τα λοιπα, τα χρηματα, δεν....
gokuthelegend Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, mindreader είπε Μονο 120 ευρω το χρονο????? Δεσμευεις δηλαδη καποια χρησιμα τετραγωνικα, και τοσα λιγα χρηματα; Το μονο καλο που θα εβλεπα στην ολη υποθεση με αυτα τα χρηματα, ειναι οτι γενικως γινεται 'περατζαδα' κοντα στο μαγαζι, οποτε μπορει να αυξανει και την πελατεια. Κατα τα λοιπα, τα χρηματα, δεν.... Ακριβώς όπως το είπες. Το σκέφτονται με την λογική ότι το boxnow θα σου φέρει και πελατεία. Αν ο άλλος θα πάει να πάρει ένα δέμα, θα μπει και δίπλα στον φούρνο να πάρει κάτι να φάει. Επεξ/σία 29 Ιουλίου από gokuthelegend 2
GREGORYMO Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου 1 ώρα πριν, mindreader είπε Μονο 120 ευρω το χρονο????? Δεσμευεις δηλαδη καποια χρησιμα τετραγωνικα, και τοσα λιγα χρηματα; Το μονο καλο που θα εβλεπα στην ολη υποθεση με αυτα τα χρηματα, ειναι οτι γενικως γινεται 'περατζαδα' κοντα στο μαγαζι, οποτε μπορει να αυξανει και την πελατεια. Κατα τα λοιπα, τα χρηματα, δεν.... 3-4 τετραγωνικά δεσμεύεις. Πήγαινε σε Έκο πχ να δείς η σε βασιλόπουλο 1
stratigos24 Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Στις 28/7/2024 στις 9:55 ΜΜ, kon1to είπε στη γειτονιά μου πάντως έχει 2 σε απόσταση λιγότερη από 100 μέτρα... μια από τα ίδια, 4 σε απόσταση μικρότερη των 500μέτρων στην περιοχή μου.
GREGORYMO Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου 55 λεπτά πριν, stratigos24 είπε μια από τα ίδια, 4 σε απόσταση μικρότερη των 500μέτρων στην περιοχή μου. ΜΗΠΩΣ είναι μικρά? 4 θέσεις δηλαδή?
gokuthelegend Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε ΜΗΠΩΣ είναι μικρά? 4 θέσεις δηλαδή? Και σε συνέχεια της ερώτησης, μήπως είναι σε επαρχιακή πόλη και τα βάζουν όλα στο κέντρο; Εγώ μένω σε επαρχιακή πόλη και έχουμε 3 boxnow σε αρκετά κοντινές αποστάσεις μεταξύ τους, δηλαδή ίσως και μικρότερες των 500 μέτρων. Κυρίως στο κέντρο υπάρχουν καταστήματα, στα περίχωρα υπάρχουν μόνο κατοικίες. Επεξ/σία 3 Αυγούστου από gokuthelegend
stratigos24 Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Βύρωνας, Αθήνα. Και είναι ένα κομμάτι μόνο του Βύρωνα το screenshot 56 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε ΜΗΠΩΣ είναι μικρά? 4 θέσεις δηλαδή?
kon1to Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου εγώ πάντως σε καθημερινή βάση "μικρά" συνανταω... πολύ σπάνια έχω δει κάποιο που να έχει πάνω απο 4 θέσεις.
The_Judas Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου Προσωπικά το θεωρώ τελείως αντιαισθητικό και κακώς δίνει άδεια ο Δήμος για να βάζουν παντού τέτοια κουτιά. Είναι που είναι ήδη άσχημες οι πόλεις, τώρα θα γεμίσουμε και κουτιά. Αλλά ακόμη και μέσα σε κατάστημα δεν φαίνεται ωραίο... ούτε πιστεύω ότι φέρνει πελατεία. Επίσης 1-2 φορές που δοκίμασα την παραγγελία, αλλού δήλωσα και αλλού παρέδωσαν (επειδή είχε γεμίσει), 1.5 χλμ μακριά. Οπότε δώρο-άδωρον. 2 2
mindreader Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου 4 hours ago, The_Judas said: Προσωπικά το θεωρώ τελείως αντιαισθητικό και κακώς δίνει άδεια ο Δήμος για να βάζουν παντού τέτοια κουτιά. Είναι που είναι ήδη άσχημες οι πόλεις, τώρα θα γεμίσουμε και κουτιά. Αλλά ακόμη και μέσα σε κατάστημα δεν φαίνεται ωραίο... ούτε πιστεύω ότι φέρνει πελατεία. Επίσης 1-2 φορές που δοκίμασα την παραγγελία, αλλού δήλωσα και αλλού παρέδωσαν (επειδή είχε γεμίσει), 1.5 χλμ μακριά. Οπότε δώρο-άδωρον. Γενικως γεμιζουμε κουτια. Και γενικως ειμαστε οτι να ναι στην Ελλαδα. Εμενα πχ με ενοχλει ιδιαιτερα, που ολοκληρες περιοχες, προφανως με αδειες των οικειων Δημων, γεμιζουν μωβ μεταλικους καδους, για ανακλυκλωση ρουχων. Οκ, ναι στην ανακυκλωση, αλλα αμα η εταιρια γουσταρει να βαλει αμετρητους καδους σε οτι σημειο μπορεις να φανταστεις, εσυ ως φορεας, θα πεις ναι; Τα σημεια μας μαραναν; Ποσα ρουχα θα ανακυκλωθουν πια; Ομοιως. Κουτια box now, κουτια skroutz, και παει λεγοντας. Η αναρχία και η ελλειψη σωστου προγραμματισμου, ειναι κατι που μαλλον πρεπει να αποδεχτει οποιος ζει στην Ελλαδα. 1
GREGORYMO Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου 2 ώρες πριν, mindreader είπε Γενικως γεμιζουμε κουτια. Και γενικως ειμαστε οτι να ναι στην Ελλαδα. Εμενα πχ με ενοχλει ιδιαιτερα, που ολοκληρες περιοχες, προφανως με αδειες των οικειων Δημων, γεμιζουν μωβ μεταλικους καδους, για ανακλυκλωση ρουχων. Οκ, ναι στην ανακυκλωση, αλλα αμα η εταιρια γουσταρει να βαλει αμετρητους καδους σε οτι σημειο μπορεις να φανταστεις, εσυ ως φορεας, θα πεις ναι; Τα σημεια μας μαραναν; Ποσα ρουχα θα ανακυκλωθουν πια; Ομοιως. Κουτια box now, κουτια skroutz, και παει λεγοντας. Η αναρχία και η ελλειψη σωστου προγραμματισμου, ειναι κατι που μαλλον πρεπει να αποδεχτει οποιος ζει στην Ελλαδα. Τα κουτιά box μπαίνουν σε ιδιωτικό χώρο. Δεν έχω καταλάβει τα καινούργια καφαο του ΟΤΕ γιατί τα βάζουν στο πεζοδρόμιο. Υπάρχει κάποια συμφωνία? 9 ώρες πριν, kon1to είπε εγώ πάντως σε καθημερινή βάση "μικρά" συνανταω... πολύ σπάνια έχω δει κάποιο που να έχει πάνω απο 4 θέσεις. Είναι συμφωνία της εταιρείας με τον ιδιώτη. Προφανώς θεωρεί ο ιδιώτης ότι λόγω χώρου να βάλει μικρό και του κάνει την οποια διαφήμιση. 7 ώρες πριν, The_Judas είπε Προσωπικά το θεωρώ τελείως αντιαισθητικό και κακώς δίνει άδεια ο Δήμος για να βάζουν παντού τέτοια κουτιά. Είναι που είναι ήδη άσχημες οι πόλεις, τώρα θα γεμίσουμε και κουτιά. Αλλά ακόμη και μέσα σε κατάστημα δεν φαίνεται ωραίο... ούτε πιστεύω ότι φέρνει πελατεία. Επίσης 1-2 φορές που δοκίμασα την παραγγελία, αλλού δήλωσα και αλλού παρέδωσαν (επειδή είχε γεμίσει), 1.5 χλμ μακριά. Οπότε δώρο-άδωρον. Αυτή την απορία έχω και εγώ: Μπορώ να 'μάθω' αν το κοντινό μου box είναι διαθέσιμο η το βλέπω μόνο ΑΦΟΥ κάνω την παραγγελία?
gokuthelegend Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Μπορώ να 'μάθω' αν το κοντινό μου box είναι διαθέσιμο η το βλέπω μόνο ΑΦΟΥ κάνω την παραγγελία? Εγώ έχω κάνει κάποιες παραγγελίες με παράδοση σε box. Μένω σε επαρχιακή πόλη και έχουμε 3-4 boxes. Με βολεύουν 2 συγκεκριμένα διότι υπάρχει πάρκινγκ ακριβώς δίπλα. Στις διάφορες παραγγελίες που έχω κάνει έχω παρατηρήσει ότι κάποιες φορές μου εμφανίζει κάποιο από αυτά, και κάποιες άλλες φορές όχι. Θεωρώ ότι το σύστημα ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο και αν κάποιο box είναι γεμάτο την ώρα της παραγγελιας τότε δεν το εμφανίζει για επιλογή. Φυσικά είναι υποθετική σκέψη, δεν ξέρω αν όντως γίνεται έτσι. Επεξ/σία 12 Αυγούστου από gokuthelegend
GREGORYMO Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου 4 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Εγώ έχω κάνει κάποιες παραγγελίες με παράδοση σε box. Μένω σε επαρχιακή πόλη και έχουμε 3-4 boxes. Με βολεύουν 2 συγκεκριμένα διότι υπάρχει πάρκινγκ ακριβώς δίπλα. Στις διάφορες παραγγελίες που έχω κάνει έχω παρατηρήσει ότι κάποιες φορές μου εμφανίζει κάποιο από αυτά, και κάποιες άλλες φορές όχι. Θεωρώ ότι το σύστημα ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο και αν κάποιο box είναι γεμάτο την ώρα της παραγγελιας τότε δεν το εμφανίζει για επιλογή. Φυσικά είναι υποθετική σκέψη, δεν ξέρω αν όντως γίνεται έτσι. Το app σου γράφει περί διαθεσιμότητας η ΟΧΙ, αφού είναι 3 διαφορετικες διαστάσεις μπορεί να μην είναι διαθέσιμο στο μέγεθος που ζητάς.
StamTheMan Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου 1 ώρα πριν, gokuthelegend είπε Εγώ έχω κάνει κάποιες παραγγελίες με παράδοση σε box. Μένω σε επαρχιακή πόλη και έχουμε 3-4 boxes. Με βολεύουν 2 συγκεκριμένα διότι υπάρχει πάρκινγκ ακριβώς δίπλα. Στις διάφορες παραγγελίες που έχω κάνει έχω παρατηρήσει ότι κάποιες φορές μου εμφανίζει κάποιο από αυτά, και κάποιες άλλες φορές όχι. Θεωρώ ότι το σύστημα ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο και αν κάποιο box είναι γεμάτο την ώρα της παραγγελιας τότε δεν το εμφανίζει για επιλογή. Φυσικά είναι υποθετική σκέψη, δεν ξέρω αν όντως γίνεται έτσι. Σου δειχνει εκεινη τη στιγμη αν ειναι γεματο και κατα προσεγγιση αν θα ειναι γεματο οταν θα ερθει το δεμα σου. Αν δεις,στο χαρτη τα εμφανιζει με "περιορισμενη διαθεσιμοτητα", δλδ ειναι ηδη ψιλογεματα ή το συστημα "βλεπει" πολλα δεματα να ερχονται. Παρ'ολα αυτα, τα lockers συνηθως ειναι διαθεσιμο για να ΒΑΛΕΙΣ δεμα,ακομα και αν δε φαινονται στο χαρτη.
mindreader Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Τις ελεγχει κανεις τις θυριδες, αν λειτουργουν καλα; Πριν λιγο παρελαβα δεμα, πραγματικα κινδυνευοντας να μην το παρω. Εδινα κωδικο, ακουγονταν καπου οτι απασφαλιζε η θυριδα, πορτακι ομως δεν ανοιγε. Το ελατηριο, ο μηχανισμος που ανοιγει τη θυρα εφταιγε; Δεν ξερω. Προσπαθουσα με τα χερια, απο κατω απο την εσοχη, απο εκει που ακουγα τον θορυβο, να δω ποια θυριδα εχει ανοιξει το πορτακι, με τον κωδικο που εδωσα. Μεχρι να τη βρω, ειχε ξανακλειδωσει μαλλον, γιατι δεν καταφερνα να ανοιξω καμια!!! Εν τελει, με περισσοτερη ταχυτητα εκ μερους μου, κι αφου ειχα δωσει τον κωδικο καμια 10αρια φορες, με το ιδιο σκηνικο, να ακουω οτι απασφαλισε αλλα πορτα να μην ανοιγει, καταφερα να εντοπισω ποια θυριδα ηταν η δικη μου, και εν τελει να παρω το δεμα! Με εχει κουρασει ομως η προχειροτητα που ολα γινονται στην Ελλαδα. Δηλαδη, πριν μια ωρα που περασε αυτος που εβαλε τα δεματα στις θυριδες, δεν ειδε οτι δεν ανοιγε; Κανεις δεν ειδε οτι δεν ανοιγε; Σαν να λεμε, οτι το ΑΤΜ φαινεται να σου δινει λεφτα χωρις ομως να σου δινει, καπως ετσι ενα πραγμα. Σε αλλα Locker, τα εχει παιξει τοσο το πληκτρολογιο, που θες σχεδον σφυρι για να πατηθουν τα πληκτρα...νορμαλ πιεση με τα δαχτυλα, δεν δειχνει τιποτε στην οθονη... Δεν θα πρεπε να περνα, ενας της boxnow να δει αν οντως ανοιγουν οι πορτες, να κανει εναν ελεγχο; Ή αν παιζει καλα το πληκτρολογιο; Αν δεν καταφερνα να εντοπισω τη θυριδα, που δεν ανοιγε, τι θα εκανα; Θα επαιρνα τηλεφωνο με το κινητο μπλα μπλα; Ουτε εχουν νουμερα απεξω οι θυριδες, λεω εγω τωρα, να σου πει το helpdesk οτι το δικο σου δεμα ειναι στην ταδε. Κριμα. Ξαναλεω, με κουρασε η τσαπατσουλια κι η προχειροτητα. Ακομη και σε πιο 'καινοτομες' λυσεις, και καλα οπως το box now. Make it work. Επεξ/σία 21 Αυγούστου από mindreader
Προτεινόμενες αναρτήσεις