Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2024 Δημοσ. 11 Μαΐου 2024 44 λεπτά πριν, andreaspA είπε Κοιμομουν 2 χρονια στο ιδιο κρεββατι με την ΔΣ , εγκαταστασης πετρελαιου θερμανσης με 30 βυτια στο παρελθον , και δεν εχω κανει ποτε καθαρισμο. what?
Ducatista Δημοσ. 11 Μαΐου 2024 Δημοσ. 11 Μαΐου 2024 1 ώρα πριν, andreaspA είπε Πλακα μας κανεις? εδω εμενα με εκλεψαν οι οδηγοι της "γυναικας μου"! Τιποτα να μην κανεις. Γαργαρα να το κανεις, γιατι καποιοι απο δαυτους που εχουν τετοιες εταιριες, δεν ειναι απλοι πετρελαιαδες. Ειναι πιστολερο! Και να μην ξανακανεις καθαρισμο. Κοιμομουν 2 χρονια στο ιδιο κρεββατι με την ΔΣ , εγκαταστασης πετρελαιου θερμανσης με 30 βυτια στο παρελθον , και δεν εχω κανει ποτε καθαρισμο. Να βρεις εναν τιμιο πετρελαιά να παιρνεις , να το παιρνεις και λιγο ακριβοτερο, τουλαχιστον σε τιμη ΕΚΟ, και να σηκωνει και τα μανικια οταν σε φορτώνει. Όχι φίλε Αντρέα να μην το κάνει γάργαρα πρέπει να σταματήσουν να μας θεωρούν μαλακές να πει ότι αν δεν ικανοποιηθεί θα τους τραβήξει στην αστυνομία που δεν ξέρω αν βρει άκρη (μάλλον όχι) αλλά να καταλάβουν ότι αν συνεχίσουν τις μαλακιες τους έχει γίνει ήδη μια καταγγελία και θα έχουν πρόβλημα
andreaspA Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 1 ώρα πριν, Ducatista είπε Όχι φίλε Αντρέα να μην το κάνει γάργαρα πρέπει να σταματήσουν να μας θεωρούν μαλακές να πει ότι αν δεν ικανοποιηθεί θα τους τραβήξει στην αστυνομία που δεν ξέρω αν βρει άκρη (μάλλον όχι) αλλά να καταλάβουν ότι αν συνεχίσουν τις μαλακιες τους έχει γίνει ήδη μια καταγγελία και θα έχουν πρόβλημα Οτι θελει κανει ο καθενας. Θα τον ικανοποιησουν, αλλα εγω με αυτα που ξερω δεν θα το ρισκαρα να κανω τσαμπουκα. Τωρα θες να κανεις ενα παραπονο, καντο. Αλλα μεχρι εκει. Δεν ειναι παιχνιδακι παντως. Παιζονται δις στα καυσιμα. 2 ώρες πριν, Manefs23 είπε what? τι απορια εχεις ?
cpc464 Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Εάν έχεις μετρήσει το πετρέλαιο πριν τον καθαρισμό γνωρίζοντας το μέγεθος της δεξαμενής ,ναι είναι ξεκάθαρη κλοπή, με τουλάχιστον 1,25 το λίτρο σου έκλεψαν 275€, δεν πειράζει την επόμενη φορά που θα κάνεις καθαρισμό να προσέχεις περισσότερο, αλήθεια για ποιο λόγο να κάνεις καθαρισμό?, ο καυστήρας έχει φίλτρο έτσι και αλλιώς.
Vagosman Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Να υποθέσω ότι δεν απαντήθηκε η ερώτηση σχετικά με τη δεξαμενή και ότι είναι μεταλλική. Με 2η υπόθεση είναι ότι τα καύσιμα πλέον έχουν σοβαρό ποσοστό βιοντίζελ βάσει νομοθεσίας. 3η υπόθεση ότι η δεξαμενή πιθανά βρίσκεται σε χώρο με κάπως αυξημένη θερμοκρασία η/και φως. 4η υπόθεση: Δεν μπαίνει συχνά φρέσκο πετρελαίο Αν ισχύει έστω κ μέρος των παραπάνω τότε ο σχηματισμός από ζυμομύκητες δημιουργεί μια σοβαρή γλίτσα εντός της δεξαμενης που φράζει τα πάντα. Αν ναι καλώς έγινε η αφαίρεση τόσης ποσότητας, κανονικά θέλει συνολική πλύση με χημικά. Μην γίνεστε δικαστές σε θέματα που δεν έχετε πλήρη εικόνα. Προς οπ: Βάλε πλαστική δεξαμενή, βάζε φάρμακο για μύκητες, διατήρησε την σε υπόγειο σκοτεινό.
Liverpool89 Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Αλλη φορα θα αφηνεις λιγο πετρελαιο μεσα και θα κάνεις καθαρισμό. Κατι που το θεωρω ασκοπο περα της 10ετιας που αν ειναι μεταλλικη μπορει να πει το ποιημα. Με τοσο πετρελαιο που χες μεσα αυτοι μπηκαν στο πειρασμο και δεν τους εφτανε να σε παρουν λιγα λιτρα αλλα γλυκαθηκαν. Και θα το χρεώσουν τωρα καπου αλλού. Ή θα το δωσουν σε καποιο γνωστο τους.
Ducatista Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 Δημοσ. 12 Μαΐου 2024 21 ώρες πριν, andreaspA είπε Οτι θελει κανει ο καθενας. Θα τον ικανοποιησουν, αλλα εγω με αυτα που ξερω δεν θα το ρισκαρα να κανω τσαμπουκα. Τωρα θες να κανεις ενα παραπονο, καντο. Αλλα μεχρι εκει. Δεν ειναι παιχνιδακι παντως. Παιζονται δις στα καυσιμα. τι απορια εχεις ? Τι να σου πω φίλε φυσικά ο καθένας κάνει ότι θέλει αλλά ήρθε ο τύπος του έκλεψε κοντά 300 ευρώ και δεν θα το κάνει θέμα;
andreaspA Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 8 ώρες πριν, Ducatista είπε Τι να σου πω φίλε φυσικά ο καθένας κάνει ότι θέλει αλλά ήρθε ο τύπος του έκλεψε κοντά 300 ευρώ και δεν θα το κάνει θέμα; Οταν σταματησα 12 το βραδυ σε πρατηριο να φουλαρω Renault Megane CC με αναμμενο λαμπακι, πηρε 67λιτρα βενζινη, το εκανα θεμα. Ο πακιστανος δεν ειχε ιδεα. Πηρε το αφεντικο τηλεφωνο. Το αφεντικο απαντησε "περιμενε ερχομαι εκει". Περιμενα και εγω , μεχρι που με πηρε τηλεφωνο η τοτε σχεση μου να δει αν εφτασα σπιτι. Οταν της ειπα τι εγινε και σε ποιο πρατηριο περιμενω να ερθει το αφεντικο να τα πουμε για τα 67λιτρα που χωρεσε το megane, εκλαιγε και φωναζε στο τηλεφωνο "φυγε ! φυγε! πηγαινε σπιτι!" Δεν θα σου πω οτι ολοι οι πετρελαιαδες ειναι Greek Mafia, αλλα δεν ξερω που παει να μπλεξει για να σου πω. Μπορει να ειναι απλα εναν φτωχομπινες πετρελαιας που απλα εκλεψε το πετρελαιο και φερει καποια ποσοτητα πισω για να μην τον δυσαρεστησει, γιατι θελει να συνεχισει και τον χειμωνα να τον κλεβει στην θέρμανση. Σιγουρα ομως ολοι οι πετρελαιαδες κλεβουν. Ειναι γραμμενο στο DNA. Οι δωρεαν καθαρισμοι δεξαμενων εχουν εναν αποκλειστικο σκοπο. Να σου κλεψουν το πετρελαιο. Ειναι το καλοκαιρινο μεροκαματο μαζι με τις απολυμάνσεις. Πως νομιζεις οτι συνεχιζουν και πληρωνουν μισθοδοσια αυτες οι εταιριες το καλοκαιρι ?
Ducatista Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 39 λεπτά πριν, andreaspA είπε Οταν σταματησα 12 το βραδυ σε πρατηριο να φουλαρω Renault Megane CC με αναμμενο λαμπακι, πηρε 67λιτρα βενζινη, το εκανα θεμα. Ο πακιστανος δεν ειχε ιδεα. Πηρε το αφεντικο τηλεφωνο. Το αφεντικο απαντησε "περιμενε ερχομαι εκει". Περιμενα και εγω , μεχρι που με πηρε τηλεφωνο η τοτε σχεση μου να δει αν εφτασα σπιτι. Οταν της ειπα τι εγινε και σε ποιο πρατηριο περιμενω να ερθει το αφεντικο να τα πουμε για τα 67λιτρα που χωρεσε το megane, εκλαιγε και φωναζε στο τηλεφωνο "φυγε ! φυγε! πηγαινε σπιτι!" Δεν θα σου πω οτι ολοι οι πετρελαιαδες ειναι Greek Mafia, αλλα δεν ξερω που παει να μπλεξει για να σου πω. Μπορει να ειναι απλα εναν φτωχομπινες πετρελαιας που απλα εκλεψε το πετρελαιο και φερει καποια ποσοτητα πισω για να μην τον δυσαρεστησει, γιατι θελει να συνεχισει και τον χειμωνα να τον κλεβει στην θέρμανση. Σιγουρα ομως ολοι οι πετρελαιαδες κλεβουν. Ειναι γραμμενο στο DNA. Οι δωρεαν καθαρισμοι δεξαμενων εχουν εναν αποκλειστικο σκοπο. Να σου κλεψουν το πετρελαιο. Ειναι το καλοκαιρινο μεροκαματο μαζι με τις απολυμάνσεις. Πως νομιζεις οτι συνεχιζουν και πληρωνουν μισθοδοσια αυτες οι εταιριες το καλοκαιρι ? Εγώ δεν διαφωνώ σε τίποτα από όσα λες... Απλά δεν πιστεύω ότι κάποιος θέλει να σε κλέψει και εσύ θα το ξέρεις και θα κάνεις τον Κινέζο.. εντάξει αν ήταν 10-20 ευρώ δεν θα έλεγα τίποτα αλλά 300;
mihanikos1 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Στις 12/5/2024 στις 6:08 ΠΜ, Vagosman είπε Να υποθέσω ότι δεν απαντήθηκε η ερώτηση σχετικά με τη δεξαμενή και ότι είναι μεταλλική. Με 2η υπόθεση είναι ότι τα καύσιμα πλέον έχουν σοβαρό ποσοστό βιοντίζελ βάσει νομοθεσίας. 3η υπόθεση ότι η δεξαμενή πιθανά βρίσκεται σε χώρο με κάπως αυξημένη θερμοκρασία η/και φως. 4η υπόθεση: Δεν μπαίνει συχνά φρέσκο πετρελαίο Αν ισχύει έστω κ μέρος των παραπάνω τότε ο σχηματισμός από ζυμομύκητες δημιουργεί μια σοβαρή γλίτσα εντός της δεξαμενης που φράζει τα πάντα. Αν ναι καλώς έγινε η αφαίρεση τόσης ποσότητας, κανονικά θέλει συνολική πλύση με χημικά. Μην γίνεστε δικαστές σε θέματα που δεν έχετε πλήρη εικόνα. Προς οπ: Βάλε πλαστική δεξαμενή, βάζε φάρμακο για μύκητες, διατήρησε την σε υπόγειο σκοτεινό. Η γλίτσα που αναφερεις δεν είναι 200+ λίτρα μείον. Δεύτερον αν είχε τόση γλίτσα θα είχεε πρόβλημα στο να του βουλώνει το φίλτρο του καυστήρα συνέχεια. Τρίτον άντε και τράβηξε το πετρέλαιο, με την γλίτσα που έχει κάτσει στον πάτο και στα τοιχώματα; Τέταρτον ο νόμος για το βιοντίζελ λέει να αναμειγνύεται μόνο στο πετρέλαιο κίνησης. Οπότε δεν δικάζουμε, είναι ήδη ένοχοι και το ξέρουν όλοι.
filipprin Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 10/5/2024 στις 10:58 ΜΜ, ACCOUNTANT35 είπε Καθαρισμός δεξαμενής πετρελαίου με ποσότητα 880 λίτρα. Αυτο απο πουθεν προκυπτει????????????? Επεξ/σία 13 Μαΐου 2024 από filipprin
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Δημοσ. 13 Μαΐου 2024 Στις 10/5/2024 στις 8:58 ΜΜ, ACCOUNTANT35 είπε Καλησπέρα σε όλους, Καθαρισμός δεξαμενής πετρελαίου με ποσότητα 880 λίτρα. Μετά το καθαρισμό έμειναν 660 λίτρα. Είναι δυνατόν 220 λίτρα να ήταν φείρα; Πιστεύω ότι έγινε κλοπή εμμέσως. Ευχαριστώ για τη βοήθεια σας. Πόσα πλήρωσες για τον καθαρισμό;Πέρα απο τα λίτρα που λες ότι λείπουν.
Vagosman Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 Δημοσ. 14 Μαΐου 2024 16 ώρες πριν, mihanikos1 είπε Η γλίτσα που αναφερεις δεν είναι 200+ λίτρα μείον. Δεύτερον αν είχε τόση γλίτσα θα είχεε πρόβλημα στο να του βουλώνει το φίλτρο του καυστήρα συνέχεια. Τρίτον άντε και τράβηξε το πετρέλαιο, με την γλίτσα που έχει κάτσει στον πάτο και στα τοιχώματα; Τέταρτον ο νόμος για το βιοντίζελ λέει να αναμειγνύεται μόνο στο πετρέλαιο κίνησης. Οπότε δεν δικάζουμε, είναι ήδη ένοχοι και το ξέρουν όλοι. Συναδελφε μου εχει τυχει περίπτωση για καθολική απόριψη δεξαμενής πετρελαίου για ΗΖ και πλύση κυκλώματος με φάρμακα. Ο μυκητας ήταν παντού. Ναι μεν πετρέλαιο κίνησης αλλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα